Xaenin Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 Beni ne kadar seviyorsun onu anlatsana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bucurukunannesi Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 Mum_Chamber said: dobralik istiyorsan ben sana dobraca soyleyeyim: buraya gelip ebeveynlik taslayan, kendi dogmalarini, irkci dusuncelerini empoze etmeye calisanlari burada istemiyoruz. yoneticilik gorevimi biraktigim icin gonul rahatligiyla soyleyebilirim: seni burada istemiyoruz. kimse seni burada istemiyor. lutfen bizi dejenere olmus halimizle bas basa birak ve git. LUT FEN Ah şimdi ben nasıl uyuyacağım? Ağlamaktan gözlerim şişecek:)ay mumcihambır beni istemiyormuş:)ay romatizmalarım ay üühühühü çok ağlarım ben ama benim gibi teyze bulmuşlar kovuyorlar kardeş ay umutsuz ev kadını oldum:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 keslan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadea Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 yekeyeke said: Türkiye kayıp bir ülke, şu saatten sonra uğraşmanın manası yok. Dünya vatandaşı oldum ben yea diye ortada dolaşan bir sürü babun var, bu adamlar zaten son 30 senenin rezil ezberci eğitim sisteminin ürünü. Bazıları yurt dışına kapak atmak için değil dilini bedenini satar, şimdi kalkıp bu adamlara Türkçe böyle güzel, vatanın toprağın şu nedenle değerli, bayrağın bu yüzden önemli diye anlatmak o kadar boşa bir zaman kaybı ki. Salın gitsin sıkmayın bu kadar, adamlar mutlu bu şekilde yaşamaktan. adam özetlemiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 Xaenin said: Xunn özenti ya o ayrı konu. Hıyar bir de. ya forumda o lafları hakeden birtek xunn var ama "İŞTE O ADAMLAR" listesinde adı geçmiyor. ironiye çay demliyorum şimdi. :/ yalnız başlıkta eğlenceli postlar listesinde ilk sıra sufi'de şu anda. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 xunn'un beyninde allah bolgesi yok, o yuzden oyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 bucurukunannesi said: Mum_Chamber said: dobralik istiyorsan ben sana dobraca soyleyeyim: buraya gelip ebeveynlik taslayan, kendi dogmalarini, irkci dusuncelerini empoze etmeye calisanlari burada istemiyoruz. yoneticilik gorevimi biraktigim icin gonul rahatligiyla soyleyebilirim: seni burada istemiyoruz. kimse seni burada istemiyor. lutfen bizi dejenere olmus halimizle bas basa birak ve git. LUT FEN Ah şimdi ben nasıl uyuyacağım? Ağlamaktan gözlerim şişecek:)ay mumcihambır beni istemiyormuş:)ay romatizmalarım ay üühühühü çok ağlarım ben ama benim gibi teyze bulmuşlar kovuyorlar kardeş ay umutsuz ev kadını oldum:) kendi adima yazmadim, forumun buyuk bir bolumu adina yazdim. dobra olun demissin ya. iste sana dobra gidip aglanacak ya da uzerinden dram yaratilacak birsey yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 Yazacak bir şey bulamayınca "ühü çok üzüldüm" demek de bu topraklarda 2003'den beri görülmemişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 bu nasıl topik lan ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bucurukunannesi Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 deadea said: yekeyeke said: Türkiye kayıp bir ülke, şu saatten sonra uğraşmanın manası yok. Dünya vatandaşı oldum ben yea diye ortada dolaşan bir sürü babun var, bu adamlar zaten son 30 senenin rezil ezberci eğitim sisteminin ürünü. Bazıları yurt dışına kapak atmak için değil dilini bedenini satar, şimdi kalkıp bu adamlara Türkçe böyle güzel, vatanın toprağın şu nedenle değerli, bayrağın bu yüzden önemli diye anlatmak o kadar boşa bir zaman kaybı ki. Salın gitsin sıkmayın bu kadar, adamlar mutlu bu şekilde yaşamaktan. adam özetlemiş çok haklı...çok...kadın 9 aylık hamileyken kaç saat uçak yolculuğunu göze alıyor doğaracağı velet sırf Amerikan vatandaşı doğsun diye! Kendi vatanlarının kıymetini bilmezler ama Amerika olsun gidip orada ABD'ye bağlılık yemini etmek için 40 takla atarlar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 9 aylik hamileyi ucaga almazlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bucurukunannesi Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 aquila said: 9 aylik hamileyi ucaga almazlar. seni almadılar mı? :)abd vatandaşı doğmadı mı çocuğun tüh:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 vatanı dandikse napsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Swaggobaggins Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 bücürüğü orda doğursaydın sen bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 bucurukunannesi said: aquila said: 9 aylik hamileyi ucaga almazlar. seni almadılar mı? :)abd vatandaşı doğmadı mı çocuğun tüh:) AHHAHAHAHAAHAHAHHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 asdasdasdas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 OF AKİLA TEYZEDEN AYAR YEDİ. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 bucurukunannesi said: aquila said: 9 aylik hamileyi ucaga almazlar. seni almadılar mı? :)abd vatandaşı doğmadı mı çocuğun tüh:) Şu lafı abd vatandaşına oturtman da çok iyi olmuş ama ahahahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 aquila bizi de yanına al :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 sukru bedenimi saticam beni de yanina al. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 sıraya gecelim, araya kaynak yapmayalım lütfen.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 cocugum direk cifte vatandas baslicak, 1-0 onde. yari afrikali, yari japon hanim bulursam, dunya imparatoru olucak cocgumuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 AHAUHAUAHAHAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SekerPembe Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 ben yarı afrikalı yarı japonum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar