dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 440 tl vs 224 tl, neyi gösteriyor bu bize? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 tamam da fiyat performansa bakarım ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 Ya biz oynamayı çok istiyoruz da, şampiyonluk düğümünün çözüldüğü haftalarda hele ki maç saatlerinde adam bulmak zor oluyor. İlhan'ın askerden dönmesine az kaldı. Bostancı lokasyon olarak birçok kişiye uyuyor gördüğüm kadarıyla. Gösteri merkezinin arkasında 3 tane dandik saha vardı. Dandik mandik oynarız bence ya :) önemli olan sahadaki mücadele. 1-2 maç yapalım, saha sorun olursa değiştiririz. Düzenli katılım sağlansın, o işler kolay. Havalar ısınınca 8-9'a alırız maçları mis gibi olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finklorpeyniri Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 göztepe çok iyiydi ya muadili biryer bulunamaması çok acı gerçekten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 Wishmaster said: Ya biz oynamayı çok istiyoruz da, şampiyonluk düğümünün çözüldüğü haftalarda hele ki maç saatlerinde adam bulmak zor oluyor. İlhan'ın askerden dönmesine az kaldı. Bostancı lokasyon olarak birçok kişiye uyuyor gördüğüm kadarıyla. Gösteri merkezinin arkasında 3 tane dandik saha vardı. Dandik mandik oynarız bence ya :) önemli olan sahadaki mücadele. 1-2 maç yapalım, saha sorun olursa değiştiririz. Düzenli katılım sağlansın, o işler kolay. Havalar ısınınca 8-9'a alırız maçları mis gibi olur. Çok kötü Emrah onlar ben 1-2 kere oynadım orda inanılmaz kötü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 şampiyon da gerçekten rezalet. asfaltta kaleye taş koyup oynayalım daha iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 kalamış sahildeki sahaların akıbetini bilen var mı? en son zemini yenilenmiş falan diye duymuştum ben ama. veya dereağzı içi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Kalamış'taki sahalarda da bostancı sahil sendromu yaşanır. Hiç zevkli olmuyor orada oynanan maçlar da ya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 gülbahçe ne oldu yıkıp camii mi yaptılar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 abicim 3 senedir sporiuma gidiyorum halisahayi gormedim. varsa orda halisaha gelirim oynarim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 brooklynde nehir kenarinda cok guzel saha var, gelin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Yıktılar demek ki sahayı.. Benim oldu baya orda oynayalı. @tuna; sahanın yerine bir sürü tenis kortu yapılmış. Bence Hilal'i zorlayalım ya.. Haftaiçi de yapabiliriz. Gelecek çıkar elbet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Kalamıştaki saha baya güzel ben oynadım orda zemini falan da çok başarılı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 CthuLhu said: 1.5saat yol biz de mecidiyeköyden gelicez yani !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 newfag Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 tam newfag ya, 3 yıldır Bakırköy den geliyorum diyorum hala bıdıbıdı yapıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finklorpeyniri Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 izmirden gelmişliğim var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Deniz otobüsüyle bakırköyden gelmek de muhtemelen çoğu yerden trafikte gelmekten daha kolay Sercan duygu sömürüsü yapma :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 saat 22 de dönüşü napıcaz hakan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finklorpeyniri Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 adam baba olduğu için yapıcak birşey yok. bizden iyi biliyodur bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Sen iste sırtımda taşırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 noted Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 CthuLhu said: newfag ama mecidiyeköy :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 Hilali zorlayamayız full abonelik var. En mantıklısı bence Kalamış veya dereağzı, gelirken metrobüsten de geçip karşıdangelenlere servis hizmeti sunarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 Diyor ki araba aldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar