Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 21. Yuzyilda AB tam uyelik muzakerilerinde bulunan bir ulkede bole salak bi retweet yuzunden dunyaca unlu bi sanatci hapis cezasi aliyorsa kasarlar bu kadar Buda bir gelismedir yani, eskiden umursamazdik cok bole seyleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 Sufi said: bu mantıkla atatürke hakaret davalarına da atatürkçü hakimler bakamaz.ataturkcülügün resmi kanıtı mı var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 Sam said: AMAN TANRIM HÜKÜMET YARGIYI ELE GEÇİREMEMİŞ?!! AMAN TANRIM HÜKÜMET ATAYİZMİŞ?!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 dine laf etti diye bi sosyal platformda(ki o da alıntı)adamı mahkum ediyosun sonra aklınca demokrasi dersi verip allahsıza allahsız hakim atıyosun. TAŞLAYARAK ÖLDÜRELİM KANKA NE HUKUK-ADALET-DÜŞÜNCE ÖZGÜRLÜĞÜ NE LAN? yazık lan.uyuta uyuta getiriyo adamlar şeriatı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trias Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 tayyibin cezasını hristiyan hakim mi vermiş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 Fistan said: Sufi said: bu mantıkla atatürke hakaret davalarına da atatürkçü hakimler bakamaz.ataturkcülügün resmi kanıtı mı var yok. benim için sözlü beyan yeterli. "ben atatürkçü değilim" diyen birine yalancı gözüyle bakmam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 sen karar merci olmadigin icin fikrin gecersi oluyo ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 arcane said: AMAN TANRIM HÜKÜMET ATAYİZMİŞ?!! ele geçirilmemiş, düzgün yargı olma ihtimali daha çok sanki? :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 yargı düzgün değil %100 ele geçirilmemiş de değil (%100 ele geçirilmiş de değil tabi) ki bu konularda nispeten daha ciddi düşünen biri olarak bunu söylüyorum. amma velakin yine de bu olaya şaşırmadım desem yalan olur. yine de düşündürttü beni bu işin sonu var mı diye. sonuçta dendiği gibi hakimlerin tarafsız olması gerekir, eğer ki hakimler kişisel inançlarını verdikleri karardan ayrı tutamıyorlarsa bu kötü bir durum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 mmmh gözyaşları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 - Hakimlerin tarafsız olması gerekir. - müslümanlık ile ilgili bir davada karar verecek hakimin nüfus cüzdanında islam yazıyorsa kanun nezdinde takdir edileceği üzere o hakim müslümandır ve tarafsız karar verebilme ihtimali tartışmalıdır. veremez diyemeyiz, verebilir de diyemeyiz ama %100 olarak. - hakimin tarafsız karar verebilme ihtimali şüpheli duruma düştüğü anda o kararın hukukiliği tartışmalı hale gelecektir. - Say kararının tek bozulma sebebi bu değil, gayet kabul edilir usulden bozma sebepleri var, bu nedenle yanlış şeyi gereğinden fazla tartışmışsınız. Dikkatli okumamışım, sadece din kısmı söz konusu olsaydı bozma makul hale gelebilirdi ama burada yeniden yargılama kararı var. Usuldeki hatalardan dolayı yeniden yargılama kararı verilmiş, basının elinde din kısmı kabartılmış tabi. hakim müslüman diye müslümanlara hakaret davasında long shot olarak belki bozmaya koşulabilir ve bu tutabilir kanımca, o usul hataları olmasaydı yeniden yargılama kararı zor çıkardı. hükmün açıklanmasının geri bırakılması ile ilgili bir usul hatası ise zaten bozma sebebidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 Viktor said: 21. Yuzyilda AB tam uyelik muzakerilerinde bulunan bir ulkede bole salak bi retweet yuzunden dunyaca unlu bi sanatci hapis cezasi aliyorsa kasarlar bu kadar Buda bir gelismedir yani, eskiden umursamazdik cok bole seyleri (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 Sufi said: Fistan said: Sufi said: bu mantıkla atatürke hakaret davalarına da atatürkçü hakimler bakamaz.ataturkcülügün resmi kanıtı mı var yok. benim için sözlü beyan yeterli. "ben atatürkçü değilim" diyen birine yalancı gözüyle bakmam. mesela ben atatürkçü değilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 demokratik laik bir ülkede öyle cezaya, böyle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 evet şaşırdığım nokta bu. rte ve bazı bakanlar falan yanılmıyorsam bu fazıl say konusunda onu yeren açıklamalar yapmışlardı. genelde böyle durumlarda tükürdüklerini yalamazlar hatta kendilerini haklı çıkarmak için yargıya bile müdahale ederler (bkz heykel davası) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 Griswold said: - Hakimlerin tarafsız olması gerekir. Bu maddenin resmen bug abuse hali işte olay. Bu şekilde bakarsak hakimlerin ot gibi yaşayan insanlar olması lazım her davaya çıkabilmeleri için. Veyahut 2 milyar tane hakime sahip olmalıyız ve 1 milyon değişkenli hakim veritabanımız olmalı ki her davanın filtresinden geçirip tamamen arıtılmış olarak davaya tarafsız bakabilecek bu hakim kanısına varılmalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 Şu süreç doğrultusunda popüler fazılın davada objektif görünüp dikkat çekmeyip akşama survivoru rahat izlememize neden olacaklar yine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 e bu yüzden kanunlarımız bizim, özellikle ceza kanunları bu kadar ayrıntılı yapılmış. anglo sakson sistemler gibi hakime büyük takdir yetkileri falan vermiyor. kanun tarafsızlığı saglamalı ilk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chipetbeth Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 körler sağırlar o kadar güzel ağırlıyorlarki birbirini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 Geçtiğimiz aylarda benim de davam sonuçlandı. Bir forumda, bir arkadaşım bir öğretmen için 'bazen hatırlarsam söverim' demiş, ben de alıntılayıp altına şöyle yazdığım için hakaretten para cezasına çarptırıldım. evet :) yani kendim yazdığım kısım evet :), gerisi alıntı. ama hakime anlatamıyorsun. 50 küsür yaşında bir kadın vardı, forum mantığıdır, bilmemnedir anlatamıyorsun ki, aklı almıyor. e tutanaklara geçiren mal da alıntı gibi bir şey yazmamış, mesaj içeriğinde ne varsa düz metin olarak yazmış, dolayısıyla bana girdi ceza. Böyle bi ülkedeyiz yani, ben o yüzden şaşırmadım. Retvit twitter falan bilmiyor ki adam. Hayal edemiyor kafası almıyor yani. Televizyon nası çalışıyo lan içinde ufak insanlar mı var acaba diyen tipler gibi düşünün, anlayamıyor yani kuşak farkından ötürü. O yüzden sen Türkiye'sin, çok düşünme bunları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 nası bir işsizliktir forum için dava açmak hangi forum orası baalım trolleyelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 ya 35-40 yaşlarında kadın bi öğretmen işte. adını google'da aratıyo herhalde periyodik olarak çıkan sonuçları dava ediyor. böyle bi durum. fazla da kurcalamak istemiyorum, hakimin dalga geçtiği bi davadan ceza almış adamım yani. ülke gerçeklerinin farkına varın diye şeyettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 din yüzünden dava açılmasını geçtim hala daha nüfus kağıdında din hanesi olması bile saçmalık.o ne abi gayri müslüm vergisimi var hala daha?ne işe yarıyo o hane? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 avukatın kötüymüş panpa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 ataist hakim bulunamadigi icin dava dustu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar