Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Pkk 8 Mayıs'ta çekilmeye başlıyor

ahmedinejad

Öne çıkan mesajlar

Litminov said:

Oğlunuz, kardeşiniz şehit olsa böyle konuşmazdınız. Size dokunan bir hadise olmadığı için böyle konuşabiliyorsunuz. Hayır terör örgütü olmasalar, haklı bir savaş olsa, insana benzeseler barışı desteklerim ama mağara adamlarıyla barış diye birşey olamaz. Kim inanıyor barış olacağına ülkeden çekileceklerine? Çoğalıp çoğalıp gene gelecekler.. Türkiye'nin doğusuna hala kürdistan diyen bir canlı sürüsüyle nasıl barış yapılabilir..

abim karakol baskınında 91 yılında gazi oldu.20 senedir çilesini devlet deği biz çekiyoruz.ve akan kanın durmasını,nasıl olursa olsun durmasını istiyorum bu topraklarda anladınmı?
Sosyal ağlarda paylaş

Ailesinden şehit ya da gazi vermiş birisi pkk'ya teslim bayrağı çekenleri destekliyorsa iki şey aklıma geliyor:

1) Kimyası bozulmuş, devreleri kısa devre yapmıştır, iyiyi kötüden, siyahı beyazdan, doğruyu yanlıştan ayırma algısı bozulmuştur, format atılması gerekmektedir yani
2) Stockholm sendromünden muzdariptir
Sosyal ağlarda paylaş

benim oğlum kardeşim şehit olsa yine böyle düşünürüm. 30 senedir birilerinin kardeşi oğlu ölüyor, daha fazla terörist öldürerek şimdiye kadar hiç bitmedi. sen de o taraftan birilerinin kardeşini oğlunu öldürüyorsun, senelerdir o kadar terörist öldürüldü adamların kadrosu hala aynı sayıda.

bunun böyle gitmesi halinde ülkenin gerçekten bölüneceğini nasıl göremiyorsunuz anlamıyorum. kürtler ve türkler bu ülkede iç içe geçmiş durumda. istanbul'da büyüyüp beyni yıkanmış bir kürt çocuğu taksimde yılbaşı kutlamasında bomba patlatamaz mı kolaylıkla? yüzlerce hatta kargaşadan binlerce insan ölemez mi?

silahla hangi örgütü hangi orduyu bitireceksiniz? sanki düşman sadece kandilde oturuyor. sanki pkk sadece kandilden ibaret.

bu adamların siyasi gücü bu ülkede milyonlarca oy alıyor. akp'ye oy veren kürtlerin içinde dahi pkk sempatizanı olanlar var. kimi neyi temizliyorsun?

intikam için savaş yapılmaz. almanlar iki dünya savaşında avrupa'nın alayının ebesini belledi, sonra da amerika onları sildi süpürdü. yahudiler dışında kimsenin kimseye bir şey dediği bile yok. biz hala 100 küsür sene önce ermenileri sürerken yaşanan şeyleri sırtımızda taşıyoruz.

yazık yahu. bu millete yazık. kandildeki heriflerin muhatap alınmasından ben de memnun değilim. o heriflere hiç bir şekilde güvenilmeyeceğin ben de farkındayım.

ama barış bir kere geldince, silahlar bir kere susunca, kürtler de türkler de barışın getirilerini yaşamaya bir başlayınca daha dönüş olmaz. şu gün pkk karakol bassa en başta kendi tabanını kaybeder.

abim ağır ülkücü benim, sordum adama madem bu süreci istemiyorsun önerin nedir? "sonuna kadar savaş" diyor adam. gerekirse pkk'yi destekleyen sivilleri bile baskı altına alacaksın ezeceksin" diyor.

e bu kafa zaten bu ülkeyi bu hale getirdi.
Sosyal ağlarda paylaş

Bir tane terör çözümüne dair planı olmayan partilerin,grupların karşı çıkanların arasında en ön safda durmaları gayet normal,abla en hiç gata ya gittinmi ankara da? peki ya bakırköy akıl hastanesine? sen boşver eline bayrağı al çıkıp kahrolsun apo,yaşasın ulusal direnişimiz demeye devam edin %90'ı süreci desteklemiyormuş,%50 de akp ye oy vermiyor zaten,akp hep oyları kendi sayıyor açık seçim kapalı tasnif usulü ki bunu da 40 lar da yapan inönüydü
Sosyal ağlarda paylaş

bucurukunannesi said:
Ben darbe istiyorum. Açık açık, dobra dobra da söylüyorum.

bu ülkenin bugün bu hâlde olmasının tek sebebi senin gibi insanlar, biliyorsun degil mi?
"bir asker çocugu olarak hakkını helâl etmez"miş. yıllarca üniformalı babalarınızı beslemiş, üstüne vergisiz alışveriş yapmanıza katlanmış, kafanız atınca darbe yapmanızı izlemiş bu halkın bir ferdi olarak ben de size hakkımı helâl etmiyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Chipetbeth said:

Litminov said:

Oğlunuz, kardeşiniz şehit olsa böyle konuşmazdınız. Size dokunan bir hadise olmadığı için böyle konuşabiliyorsunuz. Hayır terör örgütü olmasalar, haklı bir savaş olsa, insana benzeseler barışı desteklerim ama mağara adamlarıyla barış diye birşey olamaz. Kim inanıyor barış olacağına ülkeden çekileceklerine? Çoğalıp çoğalıp gene gelecekler.. Türkiye'nin doğusuna hala kürdistan diyen bir canlı sürüsüyle nasıl barış yapılabilir..

abim karakol baskınında 91 yılında gazi oldu.20 senedir çilesini devlet deği biz çekiyoruz.ve akan kanın durmasını,nasıl olursa olsun durmasını istiyorum bu topraklarda anladınmı?

Benim lafım sana değil genele hitap etmiştim. Ben de akan kanın durmasını istiyorum ancak nasıl olursa olsun çok yanlış bir laf bana göre.. Sen gerçekten geri çekileceklerine inanıyor musun? Daha planlı, organize olarak saldırıya geçeceklerini düşünüyorum ben.. Hala Türkiye'nin topraklarını kendi toprakları gibi görüyorlar. PKK'yı destekleyenler yine havlamaya devam edecekler. Kısa süreli ateşkesten farksız olacağına inanıyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

bliksem said:

ben cumhuriyette imtiyazlı bir kitle olmasını kabul edemem. bu kitle şayet orduysa buna da karşı gelirim. bu savaşı bitiren ordu olmadı, diplomasi oldu. bunu desteklememek benim gözümde savaş çıgırtkanlıgıdır.

ordunun yarısı hapiste zaten ne imtiyazı abi?

Ha bide savaş bitti diyosun.Bikere bu savaş falan değil terorizm.Bitti diyosun teslim olmak bitmekse 30 yıl öncede bitirilirdi bu iş.

Herneyse yarın öbür gün ulus devlet güney kürdistan kuzey kürdistan diye çıkarlarsa gene askere bok atarsınız ''OSKÖR BÖZÖ NÖDON KOROMODÖ''diye.
Sosyal ağlarda paylaş

çekiliyorlar..

nereye?
kuzey ırak..

ulan bu itlerin burada işleri neydi lan o zaman.

tekmeleye tekmeleye ataydık ait oldukları yerlere.

missssss

açılım yerine a10 yapıyor olsaydık sorun kalmayacaktı

http://www.youtube.com/watch?v=R-uWMXy4Nnc

bring the steel rain olacaktı işte kandil e falan.

temiz.
Sosyal ağlarda paylaş

bliksem said:

"bir asker çocugu olarak hakkını helâl etmez"miş. yıllarca üniformalı babalarınızı beslemiş, üstüne vergisiz alışveriş yapmanıza katlanmış, kafanız atınca darbe yapmanızı izlemiş ....

Babalarımızı beslemişmiş! Zaten onlar hiç bu ülke için çalışmadılar, Tayyip'in dediği gibi yan gelip yattılar
Benim rahmetli babam 1952 yılında ta Kore'ye sıcak savaşa gitmiş, 2.5 yıl orada çadırda yaşayıp,ölümden kıl payı kurtulup gelmiş bir insandı,kışın öyle soğuktu ki, çadırda üç kat battaniye yine ısınamazdık diye anlatırdı, babamın da, diğer askerlerin de aldıkları maaşın her kuruşu helali hoş olsun. Sen de Kore'ye sıcak savaşa git, 2.5 yıl orada yaşa sonra konuş.

Sana bu ülkenin askerinin aldığı maaş mı battı?
TBMM'de neredeyse BEDAVA yiyip içen, sonra da ihale yolsuzluklarıyla köşeyi dönen vekiller niye batmıyor?

Ayrıca benim babam darbe yapmadı ama senin Tayyip ABD ile bir olup askerine darbe yaptı..

Bu ülkenin askeri bu ülke için var, bu ülke için çalışıyor, yarın bir savaş çıkarsa senin k....nı da yine o burun kıvırdığın askerler kurtaracak.
Sosyal ağlarda paylaş

Bugün verdiğin özerklimidir herne boksa(neyin verildiğinden bile kimsenin haberi yok adamlar kendi kafasına göre istediklerini yapıyolar) yarın adamlar tam bağımsızlık için gene çıkarlar dağa.Bak İspanya-ETA

ülkeyi bölmeden terorist örgüte teslim falan olunmuyo ne yazıkki.keşke öle olsa teslim olsak adamların şartlarını kabul etsek şehitlerimiz kesilse ne ülkemiz bölünse ne bişey olsa bianda gökten jelibonlar yağsa götümüze buzlu badem soksak.

buna inanan varsa çizgi film karakteri falandır heralde.

Herneyse.Buarada burda barış olsun diye cingar çıkaran çipet hıyarı suriyedeki müslümbört terorist arkadaşlarının propogandasını yapıyo her fırsatta.sonra kimse ölmesinmiş.
Sosyal ağlarda paylaş

_Rave said:

bliksem said:

ben cumhuriyette imtiyazlı bir kitle olmasını kabul edemem. bu kitle şayet orduysa buna da karşı gelirim. bu savaşı bitiren ordu olmadı, diplomasi oldu. bunu desteklememek benim gözümde savaş çıgırtkanlıgıdır.

ordunun yarısı hapiste zaten ne imtiyazı abi?

abi şu andan bahsetmiyorum zaten ben, şu anki imtiyazlı kitle zaten belli. benim sıkıntım sadece askerle degil ki. bu ülkedeki hakim kadro hep yeşildi, sadece yeşilin tonu hakiden islam yeşiline geçti. ikisinden de ayrı rahatsızım.

bucurukunannesi said:

Babalarımızı beslemişmiş! Zaten onlar hiç bu ülke için çalışmadılar, Tayyip'in dediği gibi yan gelip yattılar
Benim rahmetli babam 1952 yılında ta Kore'ye sıcak savaşa gitmiş, 2.5 yıl orada çadırda yaşayıp,ölümden kıl payı kurtulup gelmiş bir insandı,kışın öyle soğuktu ki, çadırda üç kat battaniye yine ısınamazdık diye anlatırdı, babamın da, diğer askerlerin de aldıkları maaşın her kuruşu helali hoş olsun. Sen de Kore'ye sıcak savaşa git, 2.5 yıl orada yaşa sonra konuş.

Sana bu ülkenin askerinin aldığı maaş mı battı?
TBMM'de neredeyse BEDAVA yiyip içen, sonra da ihale yolsuzluklarıyla köşeyi dönen vekiller niye batmıyor?

Ayrıca benim babam darbe yapmadı ama senin Tayyip ABD ile bir olup askerine darbe yaptı..

Bu ülkenin askeri bu ülke için var, bu ülke için çalışıyor, yarın bir savaş çıkarsa senin k....nı da yine o burun kıvırdığın askerler kurtaracak.

cumhuriyet kuruldugundan beri bu ülkenin subay kadrosu yatışta. yatmadıkları zamanlar da darbe yapıp, bakan, başbakan falan asıp geri yatıyorlar zaten. senin babanı kore'ye bir hiç ugruna ben yollamadım, bu ülkenin şahin askerleri yolladı. baban gibi rütbesizleri tatil köylerinde, ordu evlerinde köle gibi kullananlar da o subaylardı. ben kıçımı yine kurtarırım da, sen boynuna kadar girdigin şu sistemin içinden kafanı sıyırıp bir baksan yıldızlıların sen ve senin gibi temiz yürekli insanları nasıl sömürdügünü göreceksin.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...