Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Pkk 8 Mayıs'ta çekilmeye başlıyor

ahmedinejad

Öne çıkan mesajlar

Chipetbeth said:

bende istemiyorum devlet gırurumuzun kırılmasını,ama toprağın bölünse dahamı iyi?

bende diyorum ki zaten şuan hem gururunu hem şehidinin gururunu yok edip hemde toprağını bölüyo zaten.adam güney kürdistan diyo kuzeyi neresi diye düşünmüyomusun?Onu sana bırakırlarmı diye?
Sosyal ağlarda paylaş

Birileri demiş ki, (ki bu birileri akpkk yalakası) aman ne güzel oluyor tek asker şehit olmayacak.

Bu birilerinin evine hırsız, arsız girse ve "Ya paranı, ya karını" deseler karılarını verirler ve "aman parama canıma dokunmadılar" diye sevinirler!

Dünyanın hiçbir yerinde teröriste taviz verilmez,
barış savaşan iki ülke arasında yapılır
teröristle barış yapılmaz, yok edilir
(Ayrıca bu pislikleri daha önce yok etmiştik bak: önceki mesajım)
400'ü aşkın TSK mensubu niye tutuklu?
Kürdistan kurulsun diye!
Bir pislik yapmaya niyetli kişi önce o pisliği yapmasına mani olacakları bir bahaneyle/komployla İÇERİ ATTIRIR. Sonra rahat rahat pisliği yapar.

Tayyip ne akıl verdi teröristlere "silahlarınızı gömün"
Niye?
Lazım olursa tekrar çıkarsınlar diye mi?
Niye "devlete teslim edin" demedi?
Bunları bir düşünün!
Boynunuzun üstündeki şeye kafa denir.
Ne işe yarıyor düşünmezseniz?
Sosyal ağlarda paylaş

Kürdistan gerçeği bu ülke kurulmadan önce vardı zaten,coğrafi isimlere neden bu kadar takıntılısınızki? Kimse kimseyi vurmasın gerekirse eyaletlere bölünsün ülke ,400 milyar dolar harcanmış ben artık tek kuruş vergimi kardeşi kardeşe vurduran düzene vermek istemiyorum. Ümit özdağ,pamukoğlunun fikriyatı belli,oldu olacak atsızıda koyup ulusaydın abla

Ulumak-ulusalcı ne kadarda kardeş terimler addfsdaadsa
Sosyal ağlarda paylaş

a.hakan

Kürtler soruyor:
Ne aldık?
Türkler soruyor:
Ne aldık?
Kürtler soruyor:
Ne verdik?

Bu zamana kadar kimsecikler sormazdı:
Ne aldık?
Ne verdik?

Oysa 30 yıldır hep birlikte acayip kanıksadığımız “kanlı bir alışveriş”in içindeydik:
Şehit veriyorduk, gerilla canı alıyorduk.
Bomba veriyorduk, karakol baskını alıyorduk.
Tutuklama veriyorduk, kaçırma alıyorduk.
Baskın veriyorduk, öfke alıyorduk.
Kan veriyorduk, kan alıyorduk.
“Kaç şehit” sorusu veriyorduk, “kaç gerilla” sorusu alıyorduk.
Güvenlik politikası veriyorduk, şehit cenazesi alıyorduk.
“İmha edilmiş PKK” veriyorduk, “yeni PKK” alıyorduk.
Köşeye sıkıştırma uygulaması veriyorduk, şehirlerin göbeğinde patlatılan bombalar alıyorduk.
Daha çok baskı veriyorduk, daha çok dağa çıkış alıyorduk.

30 yıl boyunca, bir tek gün bile...
Bu kanlı alışveriş karşısında...
“Yahu ne alıyoruz, ne veriyoruz” diye sormamışsın.
30 yıl sonra ucunda “barış” olan büyük bir umut belirmiş.
Ve sen...
Sabah akşam hep aynı soruyu soruyorsun:
Ne aldık/Ne verdik?
Ne verdik/Ne aldık?

Hem Türklere, hem de Kürtlere söylüyorum:
Ne mi aldık?
Ne mi verdik?
Kanı, ölümü, bombayı, baskını, düşmanlığı, baskıyı verdik.
İnsanlığı, huzuru, barışı, kardeşliği, umudu, dayanışmayı aldık.
Söyleyin bakalım:
Yeryüzünde bundan daha kârlı bir alışveriş var mıdır?

http://hurarsiv.hurriyet.com.tr/goster/ShowNew.aspx?id=23137166
Sosyal ağlarda paylaş

Chipetbeth said:

Ee karayılanda ulus devlete karşıyız,kürdistanın kurulması bizi ilgilendirmez demiş buna ne diyeceksin ablacık?
İlk kurşun asddassas

Ben senin gibi akpkk yalakalarının nereden ablası oluyorum?
Asla!Forumdaki vatanseverlerin, Atatürkçülerin ablası hatta teyzesi (yaşım dolayısıyla)olabilirim ancak...

Bir yılanın sözüne mi güveniyorsun sen a be saftirik!
Sana anan, baban akreplere, yılanlara, çıyanlara güvenilmeyeceğini öğretmedi mi? Senin BOP eşbaşkanın söz verdi onlara özerklik verecek, eyalet verecek hem de tvde canlı yayında! Yarın özerkliğini alsın orada tek Türk kalmayacak bir gecede Bosna gibi hepsini kesecekler. (umarım o zamana kadar tüm Türkler öğretmen,doktor,hemşire oradan kaçabilirler)işte o zaman akpkk'nın asıl yüzünü görecek millet
Sosyal ağlarda paylaş

Chipetbeth said:

Ee karayılanda ulus devlete karşıyız,kürdistanın kurulması bizi ilgilendirmez demiş buna ne diyeceksin ablacık?
İlk kurşun asddassas

Hehehe salak mısın yoksa salak nuöarası mı yapıyorsun emin olamadım. Adam terörist başı ve herhalde çıkıp evet yarında sattğınız vatanı bölecez demiyor ki senin gibiler inansın.
Sosyal ağlarda paylaş

bu olaydan önceki meydan konuşmalarında bdplilerin konuşmalarını birdaha bi dinleyin isterseniz. O beyaz saçlı kaşar varya bitane bağrıyordu, özerk kürdistan diye ! Adamların dağıldığı falan yok sınır ötesine geçip üreyecekler sonra düzenli ordu olarak saldırırlar zamanı gelince.
Diyarbakır başkentimiz, güney kürdistana yerleşeceğiz, özerklik istiyoruz, kürdistan bayrakları dalgalanıyor zaten. Neyin terelellisini yapıyosunuz :D

Silahlar sussun tamamda neye karşı? Neyin pazarlığı sunuldu o söylenmiyor. Silah susması bukadar basitse sussaydı şimdiye kadar. İlk açılımda bile susmadı silahlar. Demoktasi elçisi oldu adam birden ne alakaysa demokrasi istiyorlar.
Sosyal ağlarda paylaş

abi ben çok görmüyorumki,terörden beslenen teröristlerin olduğu yerde,karşı tarafda da terörden beslenenler olacaktır haliyle,ordu gibi bir korucu sistemi,suistimal edilen şehit aileleri ve siyaseten babasından dedesinden başka birşey görmemiş,görememiş,vesayet altında yaşayan insanlara çok görmüyorum bunları...

abla bu arada kardeşim de ulusalcı maalesef,çok üzülüyorum durumuna da,ama napalım takdir-i ilahi

2002 seçimleriydi galiba,barajı atladık geiyoruz diye sağa sola afiş yapıştrıp,seçimin ertesi günü 0,33 gibi bir oy alınca,antalya ya tatile gitmişti kimseye görünmeden adhashdhasd
Sosyal ağlarda paylaş

Oğlunuz, kardeşiniz şehit olsa böyle konuşmazdınız. Size dokunan bir hadise olmadığı için böyle konuşabiliyorsunuz. Hayır terör örgütü olmasalar, haklı bir savaş olsa, insana benzeseler barışı desteklerim ama mağara adamlarıyla barış diye birşey olamaz. Kim inanıyor barış olacağına ülkeden çekileceklerine? Çoğalıp çoğalıp gene gelecekler.. Türkiye'nin doğusuna hala kürdistan diyen bir canlı sürüsüyle nasıl barış yapılabilir..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...