tambjk Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 Arkadaşlar, Yarın superonline fiber internet bağlatacağım, 25mbps limitsiz. Hangi modemi seçmemi önerirsiniz? -Ev büyük ve modem iyi çekmeli. -Torrent vs hertürlü sömürebilmeliyim. -Smart tv, Smart phone, ps3, laptop vs aklınıza ne geliyorsa evdeki tüm cihazlarım internete bağlanacak. -Sürekli arızalanmamalı. Huawei ve pirelli marka modemler ön plana çıkmış araştırdığım kadarıyla. Bu konuda yardımcı olabilecek ve tavsiyede bulunacak var mı ? :) Durum acil!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 türk milletinin en sevdiği modemler zyxel ve airties Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 adil kullanımı olmayan fiber paketi var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tambjk Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 Superonline huawei , pirelli , tıglın marka modemlerden birini hediye ediyor. Bunlardan hangisi diye sorumu düzelteyim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 abi pirelli diye lastiği koymasınlar odana ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tambjk Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 Çekişi iyiyse, karlı, yağmurlu vb zorlu hava koşullarında performanı iyiyse neden olmasın . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 Hepsi aynı özellikli3 asagı 5 yukarı. Ama alabiliyorsan yuksek hızlı wi-fi transferi destekleyeni al derim 350mb+sec falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 arkadaşta pirelli modem var gayet memnun herhangi bir problem yaşamadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 superonline'da da sabit hat gereksinimi var di mi? bu soruyu baska bir baslıkta da sormustum ama unuttum, simdi baslıgı da bulamam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 Sabit hat gereksinimi yok, zaten telefonla alakasız fiber bağlantı. Ama her fiber alana hat da satmaya çalışıyorlar. Bildiğim kadarıyla telefon hatları fiberdeki gibi ayrı değil, telekom altyapısını kullanıyor ve telekomdan daha kötü bakım hizmeti veriyor. Şimdiye kadar 2 ayrı eve fiber aldım, ikisinde de herhangi bir donanım seçimi yapmadım. İkisinde de problem yok gerçi. Huawei iyidir ya, dünyanın en büyüğü sonuçta. Bende de ondan var sıkıntı çıkmadı şimdiye kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jagd Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 Superonline ADSL için telefon lazım ama fiber için gerek yok. Bu arada pirelli modem aslında güzel bir modem ama kablosuz hızı bildiğim kadarı ile 54Mmbps @reampage adil kullanım olmayan tarife var ama 200TL den başlıyor idi , Pro paket adı altında satılıyor onlar toggie said: superonline'da da sabit hat gereksinimi var di mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 huwai kullan. Biber için hg253 veriyorlar. N bandını tek destekleyen modem bu, wireless de fena değil. Diğerlerinden iyidir. N bandı ilerde olurda 50mbit hıza çıkartırsan netini wireless ile bu hızı aktarmaya yarıyor. N bandı yok ise 50mbit'i göremezsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 N bandi kesin gerekli. Evin icinde bir aletten otekine stream ederken filan ise yariyor cok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 N bandı olup olmadığını neyle anlıyoruz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 802.11 a/b/g/n Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 yukardaki yazımda biber için hg253 veriyorlar yazmışım. Süperonline için yazacakken nasıl biber için yazmışım hayretler içersindeyim. Sonuç olarak Huwaei iste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argue Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 pirelliyi seç, ben 4 senedir kullanıyorum. Jenerotere baglı 4 yıldır modemi kapatmadım tıkır tıkır çalısıyor. lastikte ne kadar iyi bilmiyorum ama modemde oldukça iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar