Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Radara yakalanmışım!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Servis şoförleri bundan bahsediyodu geçen yazın sonuna doğru bi muhabbette. Yoldan geçerken duymuştum da detayını bilmiyorum. Ama var sanırım.

O nokta sanırım gişenin girişindeki tabelaya tabi
Mesaj tarihi:
ogs hizi, en azindan koprulerde, 30km/s. saka gibi. arkadasa da gecenlerde e5'te 70'in ustunde gittigi icin ceza kesmisler.

bu arada ustunde gecersen ceza kesmiyorlarda, 30 tabelasi vardi ama genede yanlis hatirlamiyorsam. 30'un ustunde gidene ceza kesilecek olayini yalanlamislardi.
Mesaj tarihi:
Selam,

vaperon said:

offf herkese kilitlerler şimdi. Feci bir ceza olmuş bu. 30 tabelalarda yazan rakam da gişeye 110'la girmek de süpermiş paramecium.

Abi abartma; 101km/h hızım.

wastyrx said:

30a şaka gibi diyorsunuz da abi ne andavallar var 30la zor geçebilecek oradan. Bence insanları yavaşlatmak baya mantıklı o yüzden.

Abi işte bu yüzden o tarz insanlara en sağda yer alan ağır vasitalar için ayrılmış olan OGS'i öneriyorum. Çamlıca Gişeler'den girmek için sol 2 şerit min 110km/h ile akarken bir anda birisi çıkıp da hızını 40-50km/h yapınca ortalık şenleniyor!

Bir ara kamyonlara ayrılmış olan OGS'den geçiyordum; abi paso polis çeviriyor. 'Abi dün de beni çevirmiştin, değişen bir şey yok' diyorum; adam 'olsun biz yine evraklara bakalım' diyor. Gına geldiği için soldaki gişeleri kullanıyorum.

Saygılar.
Mesaj tarihi:
Selam,
BonePART said:

hangi gişeler para
haberimiz olsunda gote kacmasın

Kurtköy gişe çıkışı'nda hemen sağdaki sapağın orada köprü altına yerleşmişler. Gişe çıkışında fark ediyorsun ve foto foto...

Saygılar.
Mesaj tarihi:
ogs'de 30 sınırı kaza yaptırır.

ek olarak

sanırım köprü geçişlerinden hemen sonra ve e-5 in bütün çıkışlarına kamera konmuş, sanırım 2 kamera arası hızdan ceza yapıştırmaya başlayacaklar.
  • Yeni Oluştur...