paramecium Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 Selam, Otaban çıkışlarındaki gişelerden geçiş hızının sınırı var mı? Yani neye tâbi bu nokta? 166TL'lik ceza tebliği gelmiş :( Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 bana da bugun 343 geldi, hayirli olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 Servis şoförleri bundan bahsediyodu geçen yazın sonuna doğru bi muhabbette. Yoldan geçerken duymuştum da detayını bilmiyorum. Ama var sanırım. O nokta sanırım gişenin girişindeki tabelaya tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cempostaci Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 gişelerden max 40 ile geçme sınırı var. 40ı aştığın anda hızının 2 katı kadar TL ceza yiyorsun. cezayı 2. kez yiyorsan 4 katı, 3kez yiyorsa ehliyet gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 Selam, Benim hız 101km/h. Tam gişenin çıkışında foto da çekmişler. 40km/h OGS için nasıl bir sınırdır yahu!!! Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cempostaci Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 salladım ben yaz zaten kafamdan. 166 görünce belki tutar dedim 40 falan değil rahat olun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 30 yazmıyo mu tabelada. valla ben ogs hızlı geçince bazen kaçış gösteriyo diye yavaş yavaş geçiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 cempostaci said: salladım ben yaz zaten kafamdan. 166 görünce belki tutar dedim 40 falan değil rahat olun AHAHAHAHAHAHA paramecium'a yapma bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 ogs hizi, en azindan koprulerde, 30km/s. saka gibi. arkadasa da gecenlerde e5'te 70'in ustunde gittigi icin ceza kesmisler. bu arada ustunde gecersen ceza kesmiyorlarda, 30 tabelasi vardi ama genede yanlis hatirlamiyorsam. 30'un ustunde gidene ceza kesilecek olayini yalanlamislardi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 offf herkese kilitlerler şimdi. Feci bir ceza olmuş bu. 30 tabelalarda yazan rakam da gişeye 110'la girmek de süpermiş paramecium. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 her gişede yok galiba, bizim servisçiler yardırmak suretiyle delercesine geçiyor gişelerden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Swaggobaggins Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 30 ne lan ben o hızda koşuyorum sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 30a şaka gibi diyorsunuz da abi ne andavallar var 30la zor geçebilecek oradan. Bence insanları yavaşlatmak baya mantıklı o yüzden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 şu ogs'yi kaldırsınlar sonra gişeler de kalkcak, rahatlicaz o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 hangi gişeler para haberimiz olsunda gote kacmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 Selam, vaperon said: offf herkese kilitlerler şimdi. Feci bir ceza olmuş bu. 30 tabelalarda yazan rakam da gişeye 110'la girmek de süpermiş paramecium. Abi abartma; 101km/h hızım. wastyrx said: 30a şaka gibi diyorsunuz da abi ne andavallar var 30la zor geçebilecek oradan. Bence insanları yavaşlatmak baya mantıklı o yüzden. Abi işte bu yüzden o tarz insanlara en sağda yer alan ağır vasitalar için ayrılmış olan OGS'i öneriyorum. Çamlıca Gişeler'den girmek için sol 2 şerit min 110km/h ile akarken bir anda birisi çıkıp da hızını 40-50km/h yapınca ortalık şenleniyor! Bir ara kamyonlara ayrılmış olan OGS'den geçiyordum; abi paso polis çeviriyor. 'Abi dün de beni çevirmiştin, değişen bir şey yok' diyorum; adam 'olsun biz yine evraklara bakalım' diyor. Gına geldiği için soldaki gişeleri kullanıyorum. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 Selam, BonePART said: hangi gişeler para haberimiz olsunda gote kacmasın Kurtköy gişe çıkışı'nda hemen sağdaki sapağın orada köprü altına yerleşmişler. Gişe çıkışında fark ediyorsun ve foto foto... Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 şehir içi hız limiti yok mu 100 km/h lar filan ayıb oluyor ankarada 70 radarlar hep biz duruyoz siz de durun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 ogs'de 30 sınırı kaza yaptırır. ek olarak sanırım köprü geçişlerinden hemen sonra ve e-5 in bütün çıkışlarına kamera konmuş, sanırım 2 kamera arası hızdan ceza yapıştırmaya başlayacaklar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xieon Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 köprüden ben paso 60-70le geçiyorum ceza gelmiyor. gişeden gişeye farklılık mı var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 KHaRoN said: bana da bugun 343 geldi, hayirli olsun. Ohş sen nası yedin o kadar? (yeni baktım.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 geçmiş olsun ikinize de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 Selam, O tabela olduğu sürece her türlü yerim daha :P Sabiha çıkışını kullanmak gerekecek :P Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 Ogsden 30 ile gecirteceklerine biletle gecis sistemi yapsinlar, daha hizli akar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 inş cnm ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar