Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

14 yıllık hamburger


fenn

Öne çıkan mesajlar

14 yıldan beri bozulmayan hamburger görenleri şaşırtmıyor, korkutuyor.

ABD’nin Utah eyaletinde yaşayan David Whipple 1999 yılında bir fast-food restoranından aldığı hamburgeri hâlâ saklıyor.

Aradan geçen yıllara rağmen hamburgerin görüntüsünde pek de anormallik yok.

Whipple, aslında arkadaşlarına enzimlerin nasıl işlediğini göstermek istediğini belirterek, “Arkadaşlarıma bu hamburgerin koruyucularla dolu olduğunu göstermek için bir ay boyunca paketinden çıkarmamıştım. Daha sonra unuttum gitti. İki yıl sonra hamburgeri ceketimin cebinde buldum. Ondan sonra da bu iş nereye kadar gidecek diye devam etmeye karar verdim” diye konuştu.

Fotoğrafları yayınlanan hamburgerin üzerinde ne küf ne de mantar izi var. Hatta ette bozulma belirtisi olan kötü koku bile yok.

Hamburgerdeki tek değişiklik kaybolan turşu parçaları…

Hamburgerin fişini de saklayan Whipple, bu örneği sağlıklı beslenmelerini sağlamak için torunlarına da gösterdiğini ifade etti.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

BabacumMostors said:

türkiyedeki etlerde bu sorun yok diye biliyorum

ama patates bildiğin çürümüyor.. bir hafta transyağ da hazırlanmış patastesi beklettim küfmüf yoktu üstünde.. da fak çekip çöpe attım sonra


Beklemesine gerek yok günlerce , sıcakken iyi gidiyor ama soğusun, ekşimsi bir tat alıyor,yamuluyor .Ordan anlıyorsun çöp yediğini
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ya şu amerikalı yönetmen vardı bi ara tombili bişey ismini unuttum onun super size me (türkçe ye şişir beni diye çevrilen) si vardı.bu konu (başlı başına gıda terörü bence) hakkında belgesel niteliği taşır izlemenizi öneririm..
birde insanlar niye burger,mc falan giderler anlamam hemen hemen aynı paraya (belki 1-2 tl fazlasına) daha kaliteli ve doyurucu hamburger yapan yerler var..
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...