fenn Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 14 yıldan beri bozulmayan hamburger görenleri şaşırtmıyor, korkutuyor. ABD’nin Utah eyaletinde yaşayan David Whipple 1999 yılında bir fast-food restoranından aldığı hamburgeri hâlâ saklıyor. Aradan geçen yıllara rağmen hamburgerin görüntüsünde pek de anormallik yok. Whipple, aslında arkadaşlarına enzimlerin nasıl işlediğini göstermek istediğini belirterek, “Arkadaşlarıma bu hamburgerin koruyucularla dolu olduğunu göstermek için bir ay boyunca paketinden çıkarmamıştım. Daha sonra unuttum gitti. İki yıl sonra hamburgeri ceketimin cebinde buldum. Ondan sonra da bu iş nereye kadar gidecek diye devam etmeye karar verdim” diye konuştu. Fotoğrafları yayınlanan hamburgerin üzerinde ne küf ne de mantar izi var. Hatta ette bozulma belirtisi olan kötü koku bile yok. Hamburgerdeki tek değişiklik kaybolan turşu parçaları… Hamburgerin fişini de saklayan Whipple, bu örneği sağlıklı beslenmelerini sağlamak için torunlarına da gösterdiğini ifade etti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Trt haber Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 said: İki yıl sonra hamburgeri ceketimin cebinde buldum ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 daha fazlası için işte o hamburgerin blogu: http://oldesthamburger.blogspot.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Haberin en korkunç yanı adamın hamburgeri 2 sene sonra cebinde bulmuş olması sanırım =/ edit: öeh arcane girmiş araya :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hoccemama Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 fenn said: Daha sonra unuttum gitti. İki yıl sonra hamburgeri ceketimin cebinde buldum. Cekette hamburger mi unutulur. Yuh ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 fake n gay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 http://www.karikatube.com/wp-content/uploads/2010/02/cekirdek.jpg Eğer cidden bozulmuyosa şunun hamburgerlisini yapıyim bi ara ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Ceketin cebinde hamburgere şaşırıyorsunuzda 14 yıllık hamburgere neden şaşırmıyorsunuz!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Abi eti anladık da(aslında anlamadık ta neyse) , ekmekte mi aynı hikaye ? bozulmayan ikili pek inandırıcı gelmedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 türkiyedeki etlerde bu sorun yok diye biliyorum ama patates bildiğin çürümüyor.. bir hafta transyağ da hazırlanmış patastesi beklettim küfmüf yoktu üstünde.. da fak çekip çöpe attım sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Bu hamburger bir sene boyunca bozulmadı! ABD'li bir beslenme uzmanı, McDonalds'tan aldığı menüyü bir yıl boyunca mutfağında bekletti. Menü neredeyse hiç değişim göstermedi. http://www.ntvmsnbc.com/id/25071475/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Hiç bir şey bilmiyosunuz, hamburger çok sağlıklı bir şey. https://pbs.twimg.com/media/A9htJzaCcAA06NV.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 zombi istilası başladıktan sonra mumla ararsınız bozulmayan yiyecekleri heh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 BabacumMostors said: türkiyedeki etlerde bu sorun yok diye biliyorum ama patates bildiğin çürümüyor.. bir hafta transyağ da hazırlanmış patastesi beklettim küfmüf yoktu üstünde.. da fak çekip çöpe attım sonra Beklemesine gerek yok günlerce , sıcakken iyi gidiyor ama soğusun, ekşimsi bir tat alıyor,yamuluyor .Ordan anlıyorsun çöp yediğini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 allah demedikten sonra bir anlami yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 ceket cebinde cekirdek, para filan buluyoduk biz, nasil adamsa hamburger cikarmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eski Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 american dream işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Hambugere laf ettim. Sanırım bazılarının en kutsalına dil uzattım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Olgunlaşmamış burgere ne denir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Litminov Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Tadında da bir değişiklik var mı ona da baksınlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Hem lezzetli hem bozulmuyor Kurcalmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 ya şu amerikalı yönetmen vardı bi ara tombili bişey ismini unuttum onun super size me (türkçe ye şişir beni diye çevrilen) si vardı.bu konu (başlı başına gıda terörü bence) hakkında belgesel niteliği taşır izlemenizi öneririm.. birde insanlar niye burger,mc falan giderler anlamam hemen hemen aynı paraya (belki 1-2 tl fazlasına) daha kaliteli ve doyurucu hamburger yapan yerler var.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 burger da iyi yapiyo ama yau Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar