Sanguin Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 reampage said: ben 40dk içinde sattım bugun klavyemi. bi 50 lira atarsan sırrımı solerim 100 lira at hayatın sırrını vereyim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sanguin Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Deacon said: G15 + G5 veririm. Onlar nedir bilmiyorum, resim vs atabilir misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 G5 http://shoprex.com/images/srproducts/large/srmpid2476.jpg G15 http://techtipsnreview.com/wp-content/uploads/2011/08/00559692-photo-logitech-g15-gaming-keyboard.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 G15 başta eglenceli, 1 yılda bütün klavyenin sol kısmı eriyor. Korkunc yanıyor plastigi, tık tık etmiyor falan. Attım ben odanın kosesine duruyo öyle. Blackwidow ultimate 2013'ten korkunc mutluyum, başka klavye kullanamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 büyük enterlı mekanik klavye yok mu la hiç. ben rastlamadım heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 ISO layout olucak abi büyük enter için ingiliz klavyeleri öyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 Jim_E_Rustler said: G15 başta eglenceli, 1 yılda bütün klavyenin sol kısmı eriyor. Korkunc yanıyor plastigi, tık tık etmiyor falan. Attım ben odanın kosesine duruyo öyle. Blackwidow ultimate 2013'ten korkunc mutluyum, başka klavye kullanamıyorum. Benim eller seninki kadar hizli degil o yuzden klavye kusursuz calisiyor hala. Mouse god-tier zaten. Artik oyun oynamiyorum iyice typing oldu bilgisayardaki isim o yuzden mekanik lazim. Satici arrkadas da gurultuden rahatsizmis. Tum mekanikler gurultu yapcak o yuzden sansimi denemek istiyorum :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 Jim_E_Rustler said: G15 başta eglenceli, 1 yılda bütün klavyenin sol kısmı eriyor. Korkunc yanıyor plastigi, tık tık etmiyor falan. Attım ben odanın kosesine duruyo öyle. Blackwidow ultimate 2013'ten korkunc mutluyum, başka klavye kullanamıyorum. 4 5 senedir kullanıyorum g15 i hala ilk günkü gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 teknosa 0'ını 150tl'te sattı 1 ay önce, sen 120 istemişsin. ayıp. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sanguin Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 @Deacon : tüm mekanikler aynı gürültüyü yapmıyor. Bir de senin klavye bana çok ters. O yüzden.. YOKUM DİYOORRR.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 sabonis said: büyük enterlı mekanik klavye yok mu la hiç. ben rastlamadım heralde var http://www.sanalmarketim.com/logitech-g710+--mekanik-gaming-turkce-klavye-920004540/p_43507/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 Aiko said: Jim_E_Rustler said: G15 başta eglenceli, 1 yılda bütün klavyenin sol kısmı eriyor. Korkunc yanıyor plastigi, tık tık etmiyor falan. Attım ben odanın kosesine duruyo öyle. Blackwidow ultimate 2013'ten korkunc mutluyum, başka klavye kullanamıyorum. 4 5 senedir kullanıyorum g15 i hala ilk günkü gibi Tatlı su casual'ıysan eskimez tabi. 3 APM'le aşınmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 Xenus said: sabonis said: büyük enterlı mekanik klavye yok mu la hiç. ben rastlamadım heralde var http://www.sanalmarketim.com/logitech-g710+--mekanik-gaming-turkce-klavye-920004540/p_43507/ ahanda güzelmiş bu. bi an alasım geldi ama sonra klavyeye 300 lira vermenin ne kadar saçma olduğu aklıma geldi tekrar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 Deacon said: Jim_E_Rustler said: G15 başta eglenceli, 1 yılda bütün klavyenin sol kısmı eriyor. Korkunc yanıyor plastigi, tık tık etmiyor falan. Attım ben odanın kosesine duruyo öyle. Blackwidow ultimate 2013'ten korkunc mutluyum, başka klavye kullanamıyorum. Benim eller seninki kadar hizli degil o yuzden klavye kusursuz calisiyor hala. Mouse god-tier zaten. Artik oyun oynamiyorum iyice typing oldu bilgisayardaki isim o yuzden mekanik lazim. Satici arrkadas da gurultuden rahatsizmis. Tum mekanikler gurultu yapcak o yuzden sansimi denemek istiyorum :p Razer'ın yine Stealth serisi var, birazcık daha az ses çıkarıyor. Ve evet, yazı yazmak bir keyif haline geliyor. Ben baymıştım klavyeye dokunmaktan, şu his bambaşka birşey yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 logiteche o para verilemz, razerın klavyelerinin fiyatı düşmüş sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 sabonis said: büyük enterlı mekanik klavye yok mu la hiç. ben rastlamadım heralde Bendekinin enter büyük abi. Blackwidow Ultimate 2013'e bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 Jim_E_Rustler said: sabonis said: büyük enterlı mekanik klavye yok mu la hiç. ben rastlamadım heralde Bendekinin enter büyük abi. Blackwidow Ultimate 2013'e bak. hmm bakındım biraz ama google'da ilk çıkan resimler, newegg, amazon.com ve amazon.co.uk resimleri hep ufak enter. bu arada büyük enter ama ufak backspace ise yine tırt benim gözümde. klavye dediğin büyük enter, büyük backspace'li olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 şunu 145'e görüp almamıştım. blue switchlerden evdekiler hatta komşular rahatsız olur diye. bu tırto versiyonu 80 lira eder max http://urun.gittigidiyor.com/bilgisayar/razer-blackwidow-ultimate-tr-klavye-kargosuz-83768720 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 amerikada das keyboardimi aldim ama bu sefer sessizini aldim normali cok daha zevkli bu sirada sessiz almayin takada takada yazmak cok daha zevkli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 logitech in su yeni mekanigini denedim gecen mediamarktta blackwidowdan sonra cok bayat geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 mekanik klavye çeşitleri en çok nerede var? gidip deneyerek almak istiyorum. öncekinin sesi eşimi rahatsız ettiği sattım (blackwidow ultimate), şimdi fakir klavyesi kullanıyorum ve çok mutsuzum. tuşlar çok dandik, özellikle kod yazarken rahatsız ediyor. özledim mekaniğin tuşlarını özledim :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 ya bekar hayatını özlersin öyle. g710 sessiz deil mi? vatanda olmalı ona bi bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 fizban deadline dedik ama hiç sallamadın abi beni :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 fizban said: öncekinin sesi eşimi rahatsız ettiği sattım AHAHAHAHAHA beter ol. neydi o öyle ya voice commdan insan sesi duyamıyorduk sen birşey yazarken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 bıngıldak haklısın valla. son mesaj sabo'ya. yarın almazsa senindir. bakayım g710'a, eyw esh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar