Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Razer BlackWidow

Sanguin

Öne çıkan mesajlar

Jim_E_Rustler said:

G15 başta eglenceli, 1 yılda bütün klavyenin sol kısmı eriyor.

Korkunc yanıyor plastigi, tık tık etmiyor falan. Attım ben odanın kosesine duruyo öyle.

Blackwidow ultimate 2013'ten korkunc mutluyum, başka klavye kullanamıyorum.

Benim eller seninki kadar hizli degil o yuzden klavye kusursuz calisiyor hala. Mouse god-tier zaten.

Artik oyun oynamiyorum iyice typing oldu bilgisayardaki isim o yuzden mekanik lazim. Satici arrkadas da gurultuden rahatsizmis. Tum mekanikler gurultu yapcak o yuzden sansimi denemek istiyorum :p
Sosyal ağlarda paylaş

Jim_E_Rustler said:

Korkunc yanıyor plastigi, tık tık etmiyor falan. Attım ben odanın kosesine duruyo öyle.

4 5 senedir kullanıyorum g15 i hala ilk günkü gibi
Sosyal ağlarda paylaş

Aiko said:

Jim_E_Rustler said:

4 5 senedir kullanıyorum g15 i hala ilk günkü gibi

Tatlı su casual'ıysan eskimez tabi. 3 APM'le aşınmıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Xenus said:

sabonis said:

büyük enterlı mekanik klavye yok mu la hiç. ben rastlamadım heralde

var
http://www.sanalmarketim.com/logitech-g710+--mekanik-gaming-turkce-klavye-920004540/p_43507/

ahanda güzelmiş bu. bi an alasım geldi ama sonra klavyeye 300 lira vermenin ne kadar saçma olduğu aklıma geldi tekrar :D
Sosyal ağlarda paylaş

Deacon said:

Jim_E_Rustler said:

Benim eller seninki kadar hizli degil o yuzden klavye kusursuz calisiyor hala. Mouse god-tier zaten.

Artik oyun oynamiyorum iyice typing oldu bilgisayardaki isim o yuzden mekanik lazim. Satici arrkadas da gurultuden rahatsizmis. Tum mekanikler gurultu yapcak o yuzden sansimi denemek istiyorum :p

Razer'ın yine Stealth serisi var, birazcık daha az ses çıkarıyor. Ve evet, yazı yazmak bir keyif haline geliyor. Ben baymıştım klavyeye dokunmaktan, şu his bambaşka birşey yani.
Sosyal ağlarda paylaş

Jim_E_Rustler said:

sabonis said:

büyük enterlı mekanik klavye yok mu la hiç. ben rastlamadım heralde

Bendekinin enter büyük abi. Blackwidow Ultimate 2013'e bak.

hmm bakındım biraz ama google'da ilk çıkan resimler, newegg, amazon.com ve amazon.co.uk resimleri hep ufak enter.

bu arada büyük enter ama ufak backspace ise yine tırt benim gözümde. klavye dediğin büyük enter, büyük backspace'li olur.
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 ay sonra ...
mekanik klavye çeşitleri en çok nerede var? gidip deneyerek almak istiyorum. öncekinin sesi eşimi rahatsız ettiği sattım (blackwidow ultimate), şimdi fakir klavyesi kullanıyorum ve çok mutsuzum. tuşlar çok dandik, özellikle kod yazarken rahatsız ediyor. özledim mekaniğin tuşlarını özledim :(
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...