Wisp Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 diger act lerde farm yapılcak hale gelmiş iyi olmuş baya . Field of misery i farm liyorum item gold mob xp yağıyor .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 hani itemization gelecekti, ilk başta çok çalışıyoruz falan filan sıkıyolardı hiç esamesi yok sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 YALAN YA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wisp Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 az biraz iyi olmuş yine,bende hep iyi yanından bakıyorum oda kötü bi şey galiba heh . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 lol said: The following monsters have their experience and chance to drop loot modified to better align with their hit points: Accursed, Betrayed, Bile Crawlers, Blazing Guardians, Blazing Ghouls Brood Hatchlings, Cavern Spiders, Charged Constructs, Chilling Constructs, Crazed Cultists, Crazed Summoners, Dark Conjurers, Dark Cultists, Dark Moon Clan Impalers, Dark Summoners, Dark Zealots, Deranged Cultists, Doom Wraiths, Dust Shamblers, Enraged Zealots, Fallen, Fallen Grunts, Fallen Peons, Fallen Soldiers, Foul Conjurers , Frost Guardians, Ghouls, Hungry Corpses, Moon Clan Impalers, Murderous Fiends, Noxious Guardians, Ravenous Dead, Retching Cadavers, Reviled, Savage Fiends, Spiderlings, Shade Stalkers, Shadow Vermin, Shock Guardians, Skeletal Crawlers, Smoldering Constructs, Spine Lashers Stygian Crawlers, Tormented Stingers, Toxic Constructs, and Vicious Ghouls kamyonla adam öldürüyosun ama loot gene düşük gene düşük. ilüzyon artmış sadece heeheeh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 ne varsa loot düşürülmüş yani adjusted = düşürdük başka bişey değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 bir de item labellar bozulmuş. ayarlıyorum ayarlıyorum push to show oluyor. 10 saniyelik yapamıyorum sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wisp Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 droplar daha iyi gibi geldi 1 saat farm yaptım 2H 1400küsür dps li 190 CHC li 11 AS baskada bi sey yok üstünde rare düstü hiç düsmemişti daha önce gloves bide CHC 9 CHD 20 yan statlar bide .. bügün kapsamlı bi farm yapıyım fikrimi söylerim tam .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oktayca Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 XP farmı için süper olmuş ve artık heryerde farm yapılınabilir olmuş ekranın tümü adam oluyor bazen... Bir packda 52 adam öldürdüm oha dedim bu benim rekordu :) ama droplar yine rezil neyi artırmışlar anlamadım kestiğin adam sayısı artınca dropta artmış tek artan bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Itemizasyon 1.09 için konuşuluyordu, bu patch için birşey olmayacaktı zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Ah'de Fiyatlar yerlerde... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 1 saat civarı MP7'de Act2 farmladım Public Games'te, full grupta, eşşek gibi xp verdi, öyle böyle değil. 750% xp bonus vardı tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 tek bile o kadar yaratıkla deli xp gelio. 4 kişi düşünemiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kthxbye Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Expensiona kadar, oyunun içeriğinden ve sığlığından şikayet edip bırakanlar, hatta geri dönüp dönüp bırakanlar hiç birşey beklmesin bu saçma sapan patchlerden. 1.1.x de heralde exp çıkarcaklar. Güzel gameplayi içeriksizlikten ve sığ itemizasyonla oyunun içine eden blizzarda lanet olsun. Yeni başlıyanlar ve casual gamerlar oynasında diğerleri exp haberi çıkana kadar bu başlığa girmesin bile tavsiye ederim çünkü insanın sinirini bozuyorlar; çalışma yavaşlıkları ve umursamazlıklarıyla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Haha iyi ki kasmamışım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Şu mob density olayı sayesinde SONUNDA bütün actların cazip hale gelmesi çok büyük birşey yalnız.... ... dicektim de en başından beri böyle olması gerekiyordu zaten ake, blizzard abv. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wisp Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 AH yi patlatanları tek tek ayıklıyıp iptal etmişler acc leri,avrupa server ları 1 gün ara oldugu için bize en kücük bi şey olmamış .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 AHAHAHAHAHAH bilizzort ya, patlasınlar daha beter inşallah. güven sıfıra insin de sırf hype ile oyun satamasınlar artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 Ya Sam bu kadar ağır hater olunur mu ya :D Adamlar resmen isteseler bu kadar güven tazeliyemezlerdi kendi comunitysi önünde. Yani bir rezillik ancak bu kadar profesyonalce avantaj haline getirilir heralde. Bütün US forumları şuan tek tek ayıklanıp banlanan, dolarları geri verilip itemleri silinen hesaplarla çalkalanıyor. Herkes bir daha bug bulunda sömürün sıkıyorsa moduna girmiş durumda, sen kalkmış beter olsunlar diyorsun :D komik adamsın vesselam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wisp Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 hype ile oyun satmak ne demek bilmiyorumda kesin kötü bi şeydir :P wow dalında en iyisi adamlara rakip olmak istiyenler darma duman oldu hep,ben sıkıldım en son pandayı aldım bıraktım diabloda aynı durum çok fazla oynamıyorum ama ondada birinci adamlar diablo 3 en yakın POE var oda dibalo 2 takliti starcraft da var bende,onu hiç oynamıyorum mesela durum ne bilmiyorum ama deli gibi turnuvaları oluyor .. gelmiş geçmiş en iyi oyun firması diye biliriz adamlara .. sen sevmiyosun nefret ediyosun diye durum değişmiycek yani .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 boktan ,closed beta oyunları insanlara kakalamaları da değişmeyecek yalnız , kaldı ki oyunun çok satması veya popüler olması iyi olduğu anlamı gelmiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wisp Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 söyle diyim o zaman bu kadar kötü oyun içinde en az kötü olanlar blizz ın kiler cıkıyor devanlı bi seyler 1 hafta 1 ay oynuyoruz en fazla blizz bi sekilde adamları tutmayı başarıyor yani ne kadar kötüde olsa en iyi kötüler .... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 Valla birşeyin 20 yıldır popüler olması iyi olduğu anlamına geliyor hiç kusura bakmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 castin biber'in bile alıcısı var milyonlarca, bilizort'un da devri bir günde kapanmaz. yavaş yavaş böyle yüzlerine gözlerine bulaştırdıkça. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wisp Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 Sen onun yaşındayken sümüğünü falan yiyodum büyük ihtimal :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar