Finklorpeyniri Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 Ardeth said: sanmiyorum bunu demek biraz bu adamin soyledigi seyle akil seviyesi acisindan denk bir cumle kurmak oluyor ama ama kanıtlandı. sende bilim insanısın bende bilim insanıyım. kanıtlandı bu. ayrıca senin adın bundan böyle mustafa ardeth olsun AHAAHAHAHHİÇAJAASHDAKOMİKAHAHAHAHDEİLASDAHDFASAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Litminov Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 Chipetbeth'e katılıyorum. Hatta işin komik tarafı Google'a sorup anında bulabileceği şeyi bile millet artık forum sitelerinde konu açarak yanıt arıyor. Bu kadar mal bir toplum haline geldik. Bunun suçlusu teknoloji değil paradır. Para olmasa insanlık namına yapılacak bir iş göremiyorum ben.. Konuya dönersek artık daha önce de idilik ve eski'nin yazdığı mesajlar konuyu özetler nitelikte.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 Chipetbeth said: Gerizekalı nesiller yetiştirmek için Kanser yaptığı apaçık ortada olan ürünlere neden en çok gençlerin ilgi gösterdiğini bulup ortaya çıkarmak bir devlet meselesidir artık, sadece üç çocuk istemek yetmez. Obsesif-kompulsif, nevrotik veya anksiyete bozukluğu gibi fiyakalı ama içi boş tabirlere sığınmak da bu sorunu çözmez, gençler şu dört “illete” girmeden asla rahat duramıyorlar, google... surdan sonrasını okumaya gerek yok heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 bing kullansınlarda görsünler asıl dsfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 turk milletinin ortalama zeka duzeyi için bing bile fazla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 o inananlar değil aşırı tutucular benim bildiğim bir, iki istatistiğe bilim demeye elim varmıyor. 10000 inanan insan toplayıp IQsunu ölçtük ortalama IQdan düşük çıktı tarzı saçma çalışmalar çünkü. Finklorpeyniri said: Ardeth said: sanmiyorum bunu demek biraz bu adamin soyledigi seyle akil seviyesi acisindan denk bir cumle kurmak oluyor ama ama kanıtlandı. sende bilim insanısın bende bilim insanıyım. kanıtlandı bu. ayrıca senin adın bundan böyle mustafa ardeth olsun AHAAHAHAHHİÇAJAASHDAKOMİKAHAHAHAHDEİLASDAHDFASAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 hadi tüm otistikler ateist, tüm spastikler de akpli onları napıcaz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 Ardeth said: eger beyinde boyle bir bolge olsaydi (insanlari tek tanrili bir dine inanmaya dogal olarak yatkin yapan) bunun da dogal bir surec icersinde gelismesi gerekirdi diye dusunuyorum `yukardan gonderilen` bir kitapla degil. kitapla olmadı zaten kılıçtan geçirerek oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 ben bunlarin milletvekili, bakan filan olduklari icin dokunulmazliklari var saniyodum, megersem zaten cezai ehliyetleri yokmus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nazca Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 Yemin ediyorum çocuk adamdan daha düzgün. Tipinizi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 gözlerinin altı meme yapmış herifin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 bu kafada adamlardan birisiyle asansörde, dağın başında veya yerin dibinde baş başa birkaç saat kalsam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=IBARxU9gWmM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 tecavüz mü edicen dicektim ki aquila önüme geçmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 aquila o videodan sonra asexual oldum, tesekkur ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 Gündem mi saptırılmaya çalışılıyor ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 Chipetbeth said: Myshkin said: etrafımda gördüğüm otistikler genelde müslüman Ahaha lan bu tam zopalık Etrafomdo gordogom butun aidsliler yahudi demek gibi boşa crit atan holy priest herif asddssdsa hahahhah herif forumdan öğrendiği tüm oyun terimlerini bi cümlede kullanmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 çipet gelişerek değişiyor http://static.alkislarlayasiyorum.com/images/sipsak/30309_20100430205348.jpg http://static.alkislarlayasiyorum.com/images/sipsak/30309_20100430205459.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 41. levelda gene evolve olcak, FAKIN DARWIN http://static.alkislarlayasiyorum.com/images/sipsak/30309_20100430205411.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chipetbeth Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Flassh said: Chipetbeth said: Myshkin said: etrafımda gördüğüm otistikler genelde müslüman Ahaha lan bu tam zopalık Etrafomdo gordogom butun aidsliler yahudi demek gibi boşa crit atan holy priest herif asddssdsa hahahhah herif forumdan öğrendiği tüm oyun terimlerini bi cümlede kullanmış Evet o kadar terim öğrendimki 6 sene holy priest oynamadım ,herbalism in stormwind çıkışının solunda tepe de kaldığını bilmiyorum hımınım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Hemde ally cikti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 adam alyans Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nienna Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 zihin ya da bilinci etkileyen sinir hastalıkları zaten dinde sorumluluktan kurtarıyor diye biliyorum. yani daha inandıkları şeyi bile bilmeyen angutlar işte. güzel kuşlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Chipetbeth said: Evet o kadar terim öğrendimki 6 sene holy priest oynamadım ,herbalism in stormwind çıkışının solunda tepe de kaldığını bilmiyorum hımınım npc'nin adı ne peki yaa kalırsın işte böyle düzenbaz seni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 sırf bu adamlar için sivri burun ayakkabı giyip, alınlarına geçirmek istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar