bartu223 Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 Lord Of The Zombies Gururla Sunar! Hulk: Leaper: Gonome: Lazer Nasıl Kurulur?:Serverde "V" tuşuna basılı tutarak lazer koyulur(duvara basılı tutarsanız).J ile ise o lazeri geri alabilirsiniz. Bunlarda olmuyorsa Consola; Lazer kurmak için:"bind v +setlaser" Lazer almak için:"bind j +dellaser" Yazınız. Paraşüt Nasıl kullanılır?:Oyunda e tuşuna basarak paraşüt açabilirsiniz ve yere yavaşça düşebilirsiniz. Kampanyalamız! Gece 00 Olduktan sonra servere girip rankınızı 200 yapıp bize ss ile atmalısınız. Detaylar:www.lotzombies.com/kanpanyalar İletişim Adreslerimiz! Msn : [email protected] - [email protected] - [email protected] Skype : Lotz.Gaming Lord Of The Zombies Eglence Seviyenin Odak Noktası[No sXe] 95.173.172.29 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 grafikler mükemmel. haritalar da oldukça orijinal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Supradyn Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Supradyn Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 GONOME http://www.youtube.com/watch?v=LNuzY2heykA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 lordum beyin pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 shieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 said: • Serverimizin Manevi Kisileri Kesinlikle Tartısmaya Girilmeyecektir. NİCKLER : LoTz_Sham ErzincanLee [BoSs] , ***BamBam*** ,, Bu Kisilere Saygısızlık Yapanlar Serverdan Tamamen Uzaklastırılacaktır. • Serverimizda Kesinlikle Küfür Etmek, Argo Kelime Kullanmak, Reklam Yapmak Yasaktir. • Her Hafta Top15 Birincisine Adminlik Hediyedir. • Herkes Bizi Tercih Ediyorsa Bu Bir Tesadüf Değildir. dostum ben bunu anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 said: • Serverimizin Manevi Kisileri Kesinlikle Tartısmaya Girilmeyecektir. NİCKLER : LoTz_Sham ErzincanLee [BoSs] , ***BamBam*** ,, Bu Kisilere Saygısızlık Yapanlar Serverdan Tamamen Uzaklastırılacaktır. • Serverimizda Kesinlikle Küfür Etmek, Argo Kelime Kullanmak, Reklam Yapmak Yasaktir. • Her Hafta Top15 Birincisine Adminlik Hediyedir. • Herkes Bizi Tercih Ediyorsa Bu Bir Tesadüf Değildir. abow ErzincanLee'de ordaymış hemen kayıt oluyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 maddiyatı geçip maneviyata ermiş insan onlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 ismail yk'lı açılış konseri var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bartu223 Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 Beyler herkes swye davetlidir sorunuz olursa Skype adresimizden başvurabilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 AHAHAHAHAHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 sis atmak serbest mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 çok zıpladığı için düşünce ölüyor galibia yaratıklar paraşut eklemişler afsad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 değil lan tabii ki, bartu kardeş yerine cevaplayayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 AYRICA ADAMLAR UĞRAŞMIŞ YAPMIŞ; EMEĞE SAYGI DALGA GEÇMEYİN! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 gonome'u görünce lahmacun dürmüşler sandım. acıktım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 KARDEŞ BEĞENMİYOSAN DAHA İYİSİNİ YAP DA GİREK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 abi çoooooooooook güldüm ya uheuauhae GONOME un şeklini şemalini ne olduğunu anlayan var mı ben anlamadım ne o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 GONOME işte bilmionmu hiç kardeş yha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 ilerde çocuğumu bunu oynarken yakalarsam işte o an ebeveynlikte başarısız oldum dicem. bu da kendime verdiğim bi söz. http://www.pvpoyna.com/ şuraya gireceğine pr0n baksın söz kızmıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 modern sanat anasnisatiim, biseyler var ama kimse ne oldugunu anlamiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 arcane said: ismail yk'lı açılış konseri var mı lahmacun dagitilicakmis konserde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 yıllardır bekledigim Birinci şahıs nişancı (eng. FPS) oyunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 bu ne ake Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar