Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

bana şans dileyin lütfen.


diaboliq

Öne çıkan mesajlar

sakin ol. muhabbet açacağım diye saçma sapan mevzular açma. bırak kız da konuşsun. yeni laf neydi,heh, kuul ol. kendine güven. uzun zamandır peşinde olduğun kız da sen de bir şey görmüş demek ki buluşmaya geliyor,bak. eziklenme. hiç bir kız, hiç bir erkekle laf olsun diye çıkmaz; demek ki kız da senden hoşlanıyor. öyle bazı tipler gibi,"lan,bu kız benimle mi çıkıyor? inanamıyorum!"salaklıklarına kapılma. kendin ol, tribe girme, neysen o olmak her zaman en iyisidir.
4 bardak vodka içmeyeydin iyiydi ama zaten ilk buluşmadan mevzunun belden aşağı ortamlara akış şeklinde sonuçlanması çok sağlıklı değil bence. hee, tek gecelik bir şeyse aradığın,o ayrı. o zaman gerçekten 4 bardak vodka kötü seçim olmuş. yok değilse sorun değil.

He...Tabii ki bol şans gözüm ;)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

KuddusiMavra said:

sakin ol. muhabbet açacağım diye saçma sapan mevzular açma. bırak kız da konuşsun. yeni laf neydi,heh, kuul ol. kendine güven. uzun zamandır peşinde olduğun kız da sen de bir şey görmüş demek ki buluşmaya geliyor,bak. eziklenme. hiç bir kız, hiç bir erkekle laf olsun diye çıkmaz; demek ki kız da senden hoşlanıyor. öyle bazı tipler gibi,"lan,bu kız benimle mi çıkıyor? inanamıyorum!"salaklıklarına kapılma. kendin ol, tribe girme, neysen o olmak her zaman en iyisidir.)


bu tür durumlar için hafızaya kayıtladım. tam bir gaza getirici, sakinleştirici (tu)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

oğlum süper geçti lan!

4 bardak vodkadan sonra sapıtır gibi oldum ama arka arkaya içilen 2 adet şekersiz türk kahvesi durumu dengeledi. gayet olumu bi görüşmeydi. sanırım yengeniz oldu. hadi bana hayırlı uğurlu olsun...

şans dilediniz falan ya baya tuttu oğum lan... bir araya gelince yapılmayacağı şey yok bu forumun...

hadi el ele tutuşup "diaboliq sasha grey ile bir gece gecirsin" diye bi totem yapalım dua edelim.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...