diaboliq Mesaj tarihi: Nisan 20, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 20, 2013 uzun zamandır hayranlıkla izlediğim bir kızla az sonra saat 20.30 itibari ile buluşucaz. yanında rahat olayım , kasılmayayım diye 4 bardak vodka+enerji içtim... umarım sapıtmam. bana şans dileyin...
Finklorpeyniri Mesaj tarihi: Nisan 20, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 20, 2013 vodka iyi seçim olmuş. güçten düşürür 'ifya knaw whadda mean'
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Nisan 20, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 20, 2013 sakin ol. muhabbet açacağım diye saçma sapan mevzular açma. bırak kız da konuşsun. yeni laf neydi,heh, kuul ol. kendine güven. uzun zamandır peşinde olduğun kız da sen de bir şey görmüş demek ki buluşmaya geliyor,bak. eziklenme. hiç bir kız, hiç bir erkekle laf olsun diye çıkmaz; demek ki kız da senden hoşlanıyor. öyle bazı tipler gibi,"lan,bu kız benimle mi çıkıyor? inanamıyorum!"salaklıklarına kapılma. kendin ol, tribe girme, neysen o olmak her zaman en iyisidir. 4 bardak vodka içmeyeydin iyiydi ama zaten ilk buluşmadan mevzunun belden aşağı ortamlara akış şeklinde sonuçlanması çok sağlıklı değil bence. hee, tek gecelik bir şeyse aradığın,o ayrı. o zaman gerçekten 4 bardak vodka kötü seçim olmuş. yok değilse sorun değil. He...Tabii ki bol şans gözüm ;)
Masakari Mesaj tarihi: Nisan 20, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 20, 2013 O kıza bende kesiktim ama yanlış yaptım.
fenn Mesaj tarihi: Nisan 20, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 20, 2013 Şu saat itibari ile gelmediye sonuç olumlu
Osuran_boga Mesaj tarihi: Nisan 20, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 20, 2013 yaz numarasını biz arayıp övelim seni
Octavarium Mesaj tarihi: Nisan 20, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 20, 2013 KuddusiMavra said: sakin ol. muhabbet açacağım diye saçma sapan mevzular açma. bırak kız da konuşsun. yeni laf neydi,heh, kuul ol. kendine güven. uzun zamandır peşinde olduğun kız da sen de bir şey görmüş demek ki buluşmaya geliyor,bak. eziklenme. hiç bir kız, hiç bir erkekle laf olsun diye çıkmaz; demek ki kız da senden hoşlanıyor. öyle bazı tipler gibi,"lan,bu kız benimle mi çıkıyor? inanamıyorum!"salaklıklarına kapılma. kendin ol, tribe girme, neysen o olmak her zaman en iyisidir.) bu tür durumlar için hafızaya kayıtladım. tam bir gaza getirici, sakinleştirici (tu)
Fakkoo Mesaj tarihi: Nisan 20, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 20, 2013 Çetintaşlık yap. akşam paticiğe giremezse mercimek fırına verilmiş demektir. Aga iyi güzelde şimdi her buluştuğunda o güveni yakalamak için votka mı iççen lan. Fakir olursun.
Raincloud Mesaj tarihi: Nisan 20, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 20, 2013 Fakirliği geçtim de içmesen daha az saçmalardın belki hani. 1 tek neyse de sen baya spamlamışsın vodkayı. Umarım hayırlısı olur ^^
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Nisan 20, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 20, 2013 4 bardak ne hacı bitirmişin kendini
_Rave Mesaj tarihi: Nisan 20, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 20, 2013 ben 4 bardak sek vodka içince direk uyuyorum lan.
Laraken Mesaj tarihi: Nisan 20, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 20, 2013 arkadaş alkollü bi yerde buluşmuştur umarım. vodkaların etkisi geçince sürekli esnemesi sıkıntı olurdu valla. bi iki birayla desteklemeli en azından.
Laraken Mesaj tarihi: Nisan 20, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 20, 2013 lan adama diyorum ben, yoksa benim ne işim olur alkolle olum dfdsf. eskisi gibi içmiyorum artık zaten yaşlandım lan.
Frostbite Mesaj tarihi: Nisan 20, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 20, 2013 eee sonuç.. hmm anladım bu saatden sonra yetişkin yayını başlıyor gibi..
diaboliq Mesaj tarihi: Nisan 20, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 20, 2013 oğlum süper geçti lan! 4 bardak vodkadan sonra sapıtır gibi oldum ama arka arkaya içilen 2 adet şekersiz türk kahvesi durumu dengeledi. gayet olumu bi görüşmeydi. sanırım yengeniz oldu. hadi bana hayırlı uğurlu olsun... şans dilediniz falan ya baya tuttu oğum lan... bir araya gelince yapılmayacağı şey yok bu forumun... hadi el ele tutuşup "diaboliq sasha grey ile bir gece gecirsin" diye bi totem yapalım dua edelim.
Fakkoo Mesaj tarihi: Nisan 20, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 20, 2013 hacı bu forumda osbire harcanan enerji bu totemlere harcansa suanda Ancelina coli yengenizdi
Öne çıkan mesajlar