cantug Mesaj tarihi: Nisan 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2013 Ben birtane önerimi yapım ve fact i söyleyim dedim Doktor müşterimiz geldi bugün ofise konu nerden açıldı bilmiyorum ama Sperm ler Doruğa 4 günde ulaşıomuş ne az ne fazla... yani illaki 4 günde bir boşaltmak gerek dedi Yani hergün ilişkiye giren birisi çocuk yapma ihtimali(o ilişkilerde) %10 muş 4 gün hiç ilişkiye girmeden 5. gün ilişkiye girince %90 miş gün arttıkça azaliomuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Nisan 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2013 Noyzura bilir o yutuyomus tekrar, ona sorun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Nisan 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2013 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Nisan 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2013 vaperon said: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mathias Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 O doktorun gergedan boynuzu hapından haberi yok anlaşılan >:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 Mathias said: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 SeaGle said: Noyzura bilir o yutuyomus tekrar, ona sorun. http://strelec.tsk.ru/sites/default/files/users/user116/2921997-dafuq.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Dark_Angel- Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 Günde 3 kere yaparsan %120 gogogogogo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Memphis7 Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 ben çişini içio die biliodum, onudamı yapıomus??! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 noyzura neyi yutuyomu şlan oha sdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 kucuk baligi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 Protein var ya ondan aklı karışmış heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finklorpeyniri Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 embriyoloji'de ve embriyoloji üzerine çalışıyorum. yok öyle birşey tşk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finklorpeyniri Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 Killer said: noyzura neyi yutuyomu şlan oha sdasd doğmamış çocuklarını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 seviyomuymuş nedir muhabbet? gençlik mi kasıyomuş yutarak protein mi alıyomuş pilates sonrası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 Jaegerjaquez said: CthuLhu said: AHAHAHAHHA Noyzura said: bu yüzden Tantra var. spiritüel pompa tertemiz. saatlerce aheste aheste seks böyle yemeli , içmeli. tek sıkıntı erkeğin boşalmaması gerekiyor enerjisini dışarı atmaması için. ama türk kızları sıkılıyor "hadi gel aşkımm" yaptıkları için derk oluyor yada bazı kızlar bu erkek nasıl boşalmaz diye hırs yapıyorlar. Bu durum için bir patch yaptım o da basit. kızın ağzına geliyorsun ve sonra kızla öpüşüp tüm spermlerini geri yutuyorsun böylece enerji dışarı gitmiyor. http://i.imgur.com/ZxCl1T5.jpg?1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 http://i.imgur.com/ORQid.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 noyzura böyle mi yapıyormuş,o mu yani? http://www.youtube.com/watch?v=Pq6-HBm_dgM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 OHA!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kami Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 AtlaraFisildayan said: noyzura böyle mi yapıyormuş,o mu yani? http://www.youtube.com/watch?v=Pq6-HBm_dgM Ulan ya hahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 Xaenin said: Jaegerjaquez said: CthuLhu said: AHAHAHAHHA Noyzura said: bu yüzden Tantra var. spiritüel pompa tertemiz. saatlerce aheste aheste seks böyle yemeli , içmeli. tek sıkıntı erkeğin boşalmaması gerekiyor enerjisini dışarı atmaması için. ama türk kızları sıkılıyor "hadi gel aşkımm" yaptıkları için derk oluyor yada bazı kızlar bu erkek nasıl boşalmaz diye hırs yapıyorlar. Bu durum için bir patch yaptım o da basit. kızın ağzına geliyorsun ve sonra kızla öpüşüp tüm spermlerini geri yutuyorsun böylece enerji dışarı gitmiyor. http://i.imgur.com/ZxCl1T5.jpg?1 YE TABİ YE BOL PROTEİNLİ SKASGAKGDSÖASDKLDASA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 Killer garbage'da açtığın konu silinmiş. Böyle heyecanla spamlamaya devam edersen ban gelebilir dikkat. benim herangi bir şikayetim yok bu esnada senin için diyorum =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 konuyu çarpıtmayın bu esnada kendi kendime maymun gibi takılmıyorum. eğer yazdığım şeyi okursanız nasıl yaptığım gayet net yazıyor . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 Yasam sivisi diyor bide lol, kizin adet kanini da iciver madem o da yasam sivisi yumurta sonucta. Buna damarlidan 3 unite yasam sivisi dayayacan kendine gelecek sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar