Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

STSL 30. Hafta | Gençlerbirliği : Fenerbahçe | @ 21.04.2013 - 19.00

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Aykut çok fena saçmalamış, yenilgi bahanesi için hemen rakibi karalamaya kalkışmış.

Hayır kendisi şikeden hüküm giyen ve suçu kanıtlanan takımın başında olmasa konuşması yine bir derece de, bu haliyle çok fena.
Mesaj tarihi:
Myshkin said:

Aykut Kocaman'da tam bir looser kompleksi var ya. Başarısızlıklar için sürekli başkasını suçla, sürekli bahane bul sürekli başkasına bok at. küçük insan

Fatih terim gibi çirkef olaydı daha mı iyiydi?
Mesaj tarihi:
Kocaman'ı yanlış anlamışsınız. Adam, Galatasaray'ı saha içinde yenemiyoruz, saha dışında da şike yapamıyoruz o yüzden puan farkı kapanmaz diyor. :)
Mesaj tarihi:
kimin şampiyon olacağı umrumda bile değil de bu sonuca lig tv babayı aldığı için sevindim.33.haftaki derbiyi gsliler dışında kimse izlemeyecek.gazoz derbisi diye ilanlar verirler artık.
Mesaj tarihi:
eldar said:

Kocaman'ı yanlış anlamışsınız. Adam, Galatasaray'ı saha içinde yenemiyoruz, saha dışında da şike yapamıyoruz o yüzden puan farkı kapanmaz diyor. :)

(tu):)-D>:D<
Mesaj tarihi:
inprc said:

kimin şampiyon olacağı umrumda bile değil de bu sonuca lig tv babayı aldığı için sevindim.33.haftaki derbiyi gsliler dışında kimse izlemeyecek.gazoz derbisi diye ilanlar verirler artık.

Derbi öncesi aradaki farkı 4 e bölerler merak etme
Mesaj tarihi:
Xenus said:

http://s1.directupload.net/images/130421/75mxlm85.swf

bi de arkasındaki egemen miydi kimdi maç sırasında öyle gördüm diye hatırlıyorumi şimdi açmaya üşendim bi daha, ona kızdı niye gitmiyorsun diye. sanki pas vermiş gibi.
  • Yeni Oluştur...