Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Outlook Gönderilmiş Maili Durdurmak (Gönder / Al yapılmadı)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
yok

recall var gönder al dediğin şey bu mu bilmiyorum da recall u da sadece serverların olduğu ve outlook un buisness sürümünde mi ne yapabiliyorsun o da zaten okununca çekilmiyor ama hayat kurtarıyor :)

onun dışında yok :(
Mesaj tarihi:
yanlış hatırlamıyorsam, sent e-mail bölümüne gidiyorsun; emaili seçiyorsun; yukarıdaki actions bölümünde recall message olması lazım

ha öbür taraf bir e-mail attığını ve daha sonra recall ettiğini görüyor; ancak karşısı e-maili okumadan recall edersen içinde ne yazdığını göremeyecektir
Mesaj tarihi:
Your message

To:
Cc:
Subject: Recall:
Sent: 4/17/2013 10:45 PM

cannot be recalled on 4/17/2013 10:45 PM.

http://1.bp.blogspot.com/-dRNsC38H6ts/T8I87lQU64I/AAAAAAAAAC4/fM3vxVbSYy0/s1600/90758358g.jpg
Mesaj tarihi:
daha kötü ya, template olarak gönderdiğimiz mesajlardan biri diğer tesisin adresiyle başka tesisin müdürüne yolladım. adamlar diyecek herkese aynı mesajı atıyor, aynı muameleyi yapıyor çakallar diye. ki adamlardan bir şeyler istiyorduk... wotu döşeyecek üst düzey yöneticiler yarın.

ps. aynı bölgede, rakipler.
Mesaj tarihi:
O gece stresi çok koyuyor da gün bitince rahvan gelsin diyorsun ya boşver. Ben de iş güvenliği planı yerine ödeme planını şirkette "herkese" göndermiştim. Hoş bi duygu değil ahah
Mesaj tarihi:
bingildak said:

Of ya çok büyük bir hata yaptım mail gönderirken. Gönder al yapmadım, durdurmanın bir yolu var mı gitmeden? sent'de görünüyor mail, outbox'da yok.

acil yardım plıx

umarım geç kalmamışımdır dier mesajları okumadan yazıorm. gönder al desen bile önlemenin yolu var

hemen kapatıosn outlooku çat die
interneti kesiosun

sonra outlooku bidaha açıosn
o gönderilenler kısmında duruo, sağ tıklayıp sil veya başka bişiler yap diebiliosun ^^
Mesaj tarihi:
Gmailde undo send diye bi eklenti var.Kullanabilmek için mailini gmail üstünden göndermen gerekiyo.30 snlik bi süre içinde gönderdiğin maili undo edebiliyosun.

Burada da geniş geniş anlatmışlar : http://www.mojo40.com/how-to-unsend-an-email/
  • Yeni Oluştur...