Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Zamunda üyelik açık

Öne çıkan mesajlar

• Admin
Mesaj tarihi:
Bildigim kadariyla Bulgaristan, Misir ve Turkiye disinda butun ulkelere kapali. Bir ara Romanya ustunden baglaniyordum artik onuda kabul etmiyor.

Rarbg yi kullanabilirsin zamunda+arenabg nin birlesimi gibi public tracker.
  • 7 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
örneğin, fıldır fıldır zombieland aramama rağmen, kat da 5 sene öncesinin xvid release i duruyor. burada 1080p DTS versiyonunu 2mb ile çekebildim. bu bir de bilindik bir örnek.

ama ratio kuralları pek türkiye de kullanılmaya uygun değil.
Mesaj tarihi:
aynı kat a mı bakıyoruz bilmiyorum da ben öyle çok bilindik olanlar dışında düzgün 1080/DTS rip bulamıyorum. YIFY doldu her yer.

ama tabi tl de çok geniş arşivli bir yer değil, tek artısı sanırım hızlı olması.
Mesaj tarihi:
kat'te tpb'nin bile yarısı kadar içerik yok. iki üç yıldan eski hiçbir şey doğru düzgün yok dvdripler dışında eğer çok meşhur film falan değilse. tl'de 1 seed olsun yetiyor boyut ne olursa olsun ayrıca.
Mesaj tarihi:
yıllardır onceki iki accountum banlandı burada fake ul yuzunden. uzun zamandır zamunda ile idare ediyodum ama tekrar ilk sıraya alırım leechi.

ikinci uyeligi almak isterken su uyarı cıktı, ilk aldıgım uyeligin basına bisi gelmez umarım

Error: Your IP is used from another member. This is considered as an attempt for a double account and this action is logged!
Mesaj tarihi:
toggie said:

yıllardır onceki iki accountum banlandı burada fake ul yuzunden. uzun zamandır zamunda ile idare ediyodum ama tekrar ilk sıraya alırım leechi.

ikinci uyeligi almak isterken su uyarı cıktı, ilk aldıgım uyeligin basına bisi gelmez umarım

Error: Your IP is used from another member. This is considered as an attempt for a double account and this action is logged!

Vpnle girerek al. Burdan da kaptım 2 üyelik. Nasıl olsa fake uploadtan banlanıcam diye :)
Mesaj tarihi:
toggie said:

bununla ilgili sıkıntı yaşayabilirsin.aynı accountun aynı anda kullanılmasıyla bile ilgili döşemiler bu kadar;

Sharing your account

-Please be aware that we do NOT tolerate any sharing of accounts on Torrentleech. This means that if we find anybody downloading the same release more than once, the user's account will be banned.

-Banned users cannot simply just get another invite and rejoin as they will be instantly banned after doing so along with the user that invited them. So make sure you don't download your stuff more than once.

-If you DO need to download some torrents again and they are still in your snatchlist, speak to a moderator to seek permission in order to do so. This is so that the moderator can make a note on your account giving permission for the additional downloads.

-Please be advised that even though you previously downloaded the releases, downloading them again will still affect your ratio and you are still required to seed them back again to either 60 hours or 120 announces (Don't just set your client to announce every few minutes as we can detect this and will lead to your account being banned)
  • Yeni Oluştur...