Admin Virus Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 Admin Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 KidLazer said: abi almanyada telekom'un surfstickinden bağlanıyorum vpn yok :D Zamunda bir cok ulkeye kapali.
Admin Virus Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 Admin Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 Bildigim kadariyla Bulgaristan, Misir ve Turkiye disinda butun ulkelere kapali. Bir ara Romanya ustunden baglaniyordum artik onuda kabul etmiyor. Rarbg yi kullanabilirsin zamunda+arenabg nin birlesimi gibi public tracker.
Komodo Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2015 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2015 10 tane üyelik aldım ben. Ne olur ne olmaz
Slint Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 10 senelik hesabımı silmişler inaktiflikten :<
dasBock Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Grego said: torrentleech açık şu an. davetiyeyle diyo
PrudenT Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 anasayfaya bile bakmadın mı abi SUMMER2015 invite kodu
WaNTeD Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 kat.ph yetmiyor mu hiç kulanmadum zamunda falan, bazen türkçe şeyler için bittürkü kullanıyordum farkı ne torrentleech in falan kullanım alanı ne
Grego Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 örneğin, fıldır fıldır zombieland aramama rağmen, kat da 5 sene öncesinin xvid release i duruyor. burada 1080p DTS versiyonunu 2mb ile çekebildim. bu bir de bilindik bir örnek. ama ratio kuralları pek türkiye de kullanılmaya uygun değil.
Cute Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Aynen değil, fazlada bizi sevmezler. Uploaded: 5.88 TB Downloaded: 3.26 TB (updated once a day)
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 ben de neden ihtiyaç duyuluyor anlamadım, ne ararsan kat'de var, exclusive membership neymiş.
Anhora Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Yabancı değil de türk torrent sitelerine ihtiyaç oluyor bazen.
cabiria Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 neye ihtiyaç duyulduğunu anlamıyorsanız devam edin abi sevdiğiniz şeyi kullanmaya
sanssizsansli Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 1 senedir falan kullanmıyorum zamundayı galiba. zamundanın tek artısı ciddi ciddi hızlı indirebilmek. 2-3 seedde olsa fullüyor. ama arşiv eskisi gibi değil artık. herkes kat'a kaydı.
Grego Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 aynı kat a mı bakıyoruz bilmiyorum da ben öyle çok bilindik olanlar dışında düzgün 1080/DTS rip bulamıyorum. YIFY doldu her yer. ama tabi tl de çok geniş arşivli bir yer değil, tek artısı sanırım hızlı olması.
PrudenT Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 kat'te tpb'nin bile yarısı kadar içerik yok. iki üç yıldan eski hiçbir şey doğru düzgün yok dvdripler dışında eğer çok meşhur film falan değilse. tl'de 1 seed olsun yetiyor boyut ne olursa olsun ayrıca.
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 yıllardır onceki iki accountum banlandı burada fake ul yuzunden. uzun zamandır zamunda ile idare ediyodum ama tekrar ilk sıraya alırım leechi. ikinci uyeligi almak isterken su uyarı cıktı, ilk aldıgım uyeligin basına bisi gelmez umarım Error: Your IP is used from another member. This is considered as an attempt for a double account and this action is logged!
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 biz çabuktorrent kullanıyoruz beyler, gelsenize çok güzel.
Komodo Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 toggie said: yıllardır onceki iki accountum banlandı burada fake ul yuzunden. uzun zamandır zamunda ile idare ediyodum ama tekrar ilk sıraya alırım leechi. ikinci uyeligi almak isterken su uyarı cıktı, ilk aldıgım uyeligin basına bisi gelmez umarım Error: Your IP is used from another member. This is considered as an attempt for a double account and this action is logged! Vpnle girerek al. Burdan da kaptım 2 üyelik. Nasıl olsa fake uploadtan banlanıcam diye :)
Grego Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 toggie said: Error: Your IP is used from another member. This is considered as an attempt for a double account and this action is logged! bununla ilgili sıkıntı yaşayabilirsin.aynı accountun aynı anda kullanılmasıyla bile ilgili döşemiler bu kadar; Sharing your account -Please be aware that we do NOT tolerate any sharing of accounts on Torrentleech. This means that if we find anybody downloading the same release more than once, the user's account will be banned. -Banned users cannot simply just get another invite and rejoin as they will be instantly banned after doing so along with the user that invited them. So make sure you don't download your stuff more than once. -If you DO need to download some torrents again and they are still in your snatchlist, speak to a moderator to seek permission in order to do so. This is so that the moderator can make a note on your account giving permission for the additional downloads. -Please be advised that even though you previously downloaded the releases, downloading them again will still affect your ratio and you are still required to seed them back again to either 60 hours or 120 announces (Don't just set your client to announce every few minutes as we can detect this and will lead to your account being banned)
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 hey allam ya, eve gidene kadar bitmez insallah 20k. bi tane de evden alayım.
smyrnas Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 bir ara hegün kontrol ediyordum üyelik açılır diye. bi baktım açmışlar son 3-4 senedir zamundayı aldatmadım.
Öne çıkan mesajlar