Liebe Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Red said: Liebe said: benim anlamadığım şey top auta çıkıyor işte bizim adam 21314321 km öteden deparla koşup çizgide topa çarpıyor korner oluyor boşu boşuna. yok mu bunu engellemenin yolu oyunda en çok buna ayar oluyorum boş kaleye atamamaya falan değil... tuş kombinasyonlarına bakaydın var orda stop action. hangi tuşları ayarladığına göre değişiyor. bu arada penaltı atmak çok kolay lan. şu oyunda penaltıya zor demek sdfs penaltının mantığını bilmiyorsanız arena'da penaltı atarken r2 ye mi ne basıyorsun gizli target çıkıyor. analogu ne kadar oynatınca topun dışarı çıktığını görüyorsun. antrenmanda var o hedef olayı asdfsdsd o stop action çalışmıyor abi ya da ben beceremiyorum bilemiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 en ucuz nereden alabiliyoruz pc için ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 progamer said: Seasons da scripting yok mu? Fifa 13'te onda da vardı diye hatırlıyorum ben. Böyle salak salak yenilgiler, adamların mallaşması fln hep seasons'ta da oluyordu. seasons'ta da var ama FUT'la kıyaslarsan hiç yok falan diyebiliriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 S-H said: en ucuz nereden alabiliyoruz pc için ? playstore Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 DarKRideR said: progamer said: Seasons da scripting yok mu? Fifa 13'te onda da vardı diye hatırlıyorum ben. Böyle salak salak yenilgiler, adamların mallaşması fln hep seasons'ta da oluyordu. seasons'ta da var ama FUT'la kıyaslarsan hiç yok falan diyebiliriz. bkz. division atlamak için gereken 3 puanı 6 maçta alamamak sdfgf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 800 gold a giroud aldım lan. adam 2 maçta 5 gol attı sdfs nası o kadar ucuz lan bu adam. onun dışında takımım çok kötü zaten. premier ligin vasat topçuları ile başladım işte. henüz fut'un sikriptine maruz kalmadım. ama h2h'de o kadar maç yaptım çok gol olmuyordu hiç birinde. fut'taki ilk maç 5-3 bitti sdfs 5-5 te olabilirdi adam 6-5'te yenebilirdi. garip bi maçtı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 bu sene ne pesi beğendim ne fifa'yı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Oyunda single player'da bile script var. Adım gibi eminim. Fut single player, division 2, son 2 maç kazanırsak title alıyoruz oluyoruz. Daha önce 3 ultimate zorluğu da yendik. İlk maç tottenham 4-4, ikinci maç galatasaray 3-3 Promote bile olamadık. İlk maçta 4 şutu var rakibin, ikinci maçta 3 şutu. Ama kafayı yersin, kaleci cech, rakibin önüne çeler, boş kaleye atarlar, iki adam birbirine çarpar, top rakibin önüne düşer gol olur. Bizim şutlar ya direk, ya kaleci pantere bağlıyor, yemin ediyorum bir pozisyon vardı, kaleci yerden kalkıp teleport olur gibi uçtu ya, raiden mk kalecisi. Oyun sana illa o topu o kaleden içeri girecek diye dayatıyor bazen ve hiç bir şey yapamıyorsun. Ayrıca hakem de tam bir götveren, AI hayvan gibi çekiyor, hiç bir şey yok, biz rakibe dokununca sadece faul değil, bir de KART ÇIKARIYOR ŞEREFSİZ. Cinnet geçirip fırlattım artık kolu o kadar doldum ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 valla gandhi fifa oynasa psikopata bağlardı. ben oynarken gülüyorum sinirden sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 şarkılar iyi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 bu sene soundtrack içindeki en iyi şarkı http://www.youtube.com/watch?v=Q3EEaPj-5qs şüphesiz bu, ayrıca son zamanlarda gördüğüm en iyi kliplerden biri net, hatta belki 1. sıraya oynayabilir asdfasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 fifa 11 soundtrack'i bir numara hala gözümde sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaliko Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 Wispy said: Oyunda single player'da bile script var. Adım gibi eminim. Fut single player, division 2, son 2 maç kazanırsak title alıyoruz oluyoruz. Daha önce 3 ultimate zorluğu da yendik. İlk maç tottenham 4-4, ikinci maç galatasaray 3-3 Promote bile olamadık. İlk maçta 4 şutu var rakibin, ikinci maçta 3 şutu. Ama kafayı yersin, kaleci cech, rakibin önüne çeler, boş kaleye atarlar, iki adam birbirine çarpar, top rakibin önüne düşer gol olur. Bizim şutlar ya direk, ya kaleci pantere bağlıyor, yemin ediyorum bir pozisyon vardı, kaleci yerden kalkıp teleport olur gibi uçtu ya, raiden mk kalecisi. Oyun sana illa o topu o kaleden içeri girecek diye dayatıyor bazen ve hiç bir şey yapamıyorsun. Ayrıca hakem de tam bir götveren, AI hayvan gibi çekiyor, hiç bir şey yok, biz rakibe dokununca sadece faul değil, bir de KART ÇIKARIYOR ŞEREFSİZ. Cinnet geçirip fırlattım artık kolu o kadar doldum ya. Abi bir git temiz hava al, iki bira ic. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 Wispy said: Oyunda single player'da bile script var. Adım gibi eminim.var tabi 1. division ı sampiyon tamamlayınca gold pack alıyosun nasıl olmasın script olmasa tıkır tıkır alırsın sampiyonlukları gold packleri. bazen world class ın ultimatedan iyi oynuyo mesela o zamanlar benim cok hosuma gidiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GreenPeace77 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 eskiden hatırladığım EA fifa serisi berbattı kimse bakmıyordu pes dururken sonra pesin aynı oyun mekaniklerini filan kopyaladılar oyunlarına satmaya başlamıştı yamulmuyorsam öyleydi yani şimdide pes kötüleniyo sanırım ironi işte... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 valla ben fifa singıl nerdeyse hiç oynamadım o yüzden bilemicem sikrip var mı yok mu. ama fut'ta net var yani. hadi onu da bağrımıza bastık artık. binlerce dolar harcayıp messi falan bulan bebeler küsmesin diye var. da oyuna peç lazım. defans yapmak sıkıntılı biraz. adam seçemiyorum. veya adam 1 santim yanıdna geçen topa mudahale etmiyor falan. bi garip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 http://www.easports.com/fifa/football-club/ultimate-team/show-off?showoffId=hfshKZf0nKkSW:ps3 FUT'da div 5'e şampiyonlukla çıktım... 6 galibiyet / 1 beraberlik 6 maç gerçekten arka arkaya kazandım, son maç takım ortalaması 80 fitnessdı olay gerçekten sabır + soldado'da bitiyormuş. defansı geriye koşturduğum sürece neredeyse hiç gol yemedim, custom tactics'den free form chance creation / offside trap oynuyorum. pressing ve aggression 40... custom tactics gerçekten takımınızın AI'sinin mal olup olmayacağını belirliyor, bence burda vakit geçirin biraz (armada1453 kim bilmiyorum ama 300 puan hangi ara topladın arkadas?) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 ben grouplove - im with you yu çok beğendim, onun dışında fifa 11 listesi efsaneydi daha öylesi gelmez herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 ulan oyunda bug var. fut'a girince kayıtlı formation gidiyor bende. sizde de öyle mi ? ulan tam güzel bi 4-2-3-1 kıvamını bulmuştum deneye deneye. baştan yapamicam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 oyle bir bugla karsilasmadim, web'den fut'a girince formationi kaydetmek gerekiyor custom formation icin single bir mac acin oyuna baslamadan 'team management'dan ayarliyorsunuz, webden ulasilamiyor sanirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 yok sıkıldım bu futtan ben. high pressure yetmedi bi de havadan ara pas spami basladı. herif orta sahada yanındaki oyuncuya bi pas atmadan mac bitiriyo. ileri dogru ara pas/uzun pas spamliyo illa biri sekiyo zaten tum oyuncular kosuyo illa biri tutuyo gol oluyo. ben de pas atıcam diye ugrasıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 bırak abi adamlar hevesini alsın. peç gelince onlar averaj takımı oluyorlar. şuana kadar 100 e yakın maç yaptım. hepsi bu ileri bam güm vur taktiğiyle oynuyordu nerdeyse. zaten milelt santra yapınca bile direk kaleye doğru koşmaya başlıyor öyle mallar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 neyse 3. deletei cakayım bari patch gelene kadar. fm14 cıkıyo onunla futbol aclıgımı doyururum. benim de fut da yaklasık 200 macım var galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 div 4'e geldim... gerçekten sağlam takımlar geliyor karşıma, üçgen+L1'ciler hala var. 1 maç kaybettim div 5'de o da 4-2... 1 penaltı / 3 yüksek hava topu. kafa toplarını savunmak baya zor, önünde de dursan arkasında da dursan bir şekilde gol olabiliyor, uzak köşeye havadan giden topları kaleciler özellikle izliyor... 442 BPL için forvet önerisi lazım: eto'o / sturridge / torres / negredo 'dan birini alıcam. tavsiyesi olan? diğer forvetim soldado Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 sturridge baya hızlı hile gibi. l1 üçgen ile direk yakalıyor topları sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar