Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

iranda 8 şiddetinde deprem

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
mono said:

K.Kore bundanda pay cikartip bi tehdit daha sallar kesin..
7.8-8 cok fenaymis ya..BAYA bir can kaybi olmustur :(

bundan pay çıkartmasına gerek yok US blackhawk i düşürdüler adamlar
Mesaj tarihi:
neyse...İranlı arkadaşım geri geldi..İyiymiş...Aşağıdaki mesajı yazdı az önce.

"hello dear Cetin
[14:46:16] .......: I am fine
[14:46:49] .......: it was in south of Iran , but there was many deaths unfortunately
"
Mesaj tarihi:
cantug said:

ABO !

Five small earthquakes also hit Oklahoma in the United States. The latest at 5:16 AM measured as a 4.2

Demek oralarda HARP merkezi

Amerikalılar da bişeyden eksik kalsın.
Mesaj tarihi:
HAARP benim de aklıma gelen ilk şeylerden biriydi açıkcası. çoğu kişi ti'ye alır ama tesla sıkıntılı bir beyin gerçekten. iran-amerika sürtüşmesinin bir sonucu olabilir. bir ihtimal tabi.
Mesaj tarihi:
KuddusiMavra said:

forgiver said:

inş. there was dır

:) onları görmeyeceksin. gerçek hayat ingilizce dersinde öğrettikleri gibi perfect grammarli değil.

yok, there was lı kalıp kullnımı mevcutmuş
ama 1 den fazla olmaması laızm işte
Mesaj tarihi:
of bazı müslümanlar trajik olayları bile allahın bağışlayıcılığına ve merhametine bağlamaya çalışmaları temmuzun ortasında boğazdan pekmez geçirmeye çalışmaktan beter ediyor adamı

https://twitter.com/nibenka/status/324139490170007554

said:
İran'daki deprem bu noktada bir ilahi yardım olabilir mi acaba, dünyanın gözü önünde şimdi İran'a bombalı saldırı pek yakışık almaz hani

TEYZE GÜNAYDIN SENİN TANRIN İYİ İNSANLARI SIRF KENDİNE İNANMIYOR DİYE "DERİLERİ SOYULUP SOYULUP TEKRAR ÇIKACAK" GİBİ FANTASTİK BETİMLENMİŞ BİR ŞEKİLDE RESKILLEYECEK SONSUZA KADAR
Mesaj tarihi:
Yalnız haarp fln denmiş mesela yerin altında belli ölçülerle eşit mesafelerle atom bombası patlatılsa ne kadar şiddetli bir depreme neden olur ? Ne kadar alanı etkiler ?
Mesaj tarihi:
Ardeth said:

TEYZE GÜNAYDIN SENİN TANRIN İYİ İNSANLARI SIRF KENDİNE İNANMIYOR DİYE "DERİLERİ SOYULUP SOYULUP TEKRAR ÇIKACAK" GİBİ FANTASTİK BETİMLENMİŞ BİR ŞEKİLDE RESKILLEYECEK SONSUZA KADAR

nerede allah, kitap, islam lafı geçse aynı şeyleri söylüyorsun sen de. bilinçaltın ufaktan göt atıyor gibi geliyor bana, "lan ya doğruysa" dercesine hehe
Mesaj tarihi:
Ardeth said:

of bazı müslümanlar trajik olayları bile allahın bağışlayıcılığına ve merhametine bağlamaya çalışmaları temmuzun ortasında boğazdan pekmez geçirmeye çalışmaktan beter ediyor adamı

https://twitter.com/nibenka/status/324139490170007554

said:
İran'daki deprem bu noktada bir ilahi yardım olabilir mi acaba, dünyanın gözü önünde şimdi İran'a bombalı saldırı pek yakışık almaz hani

Akil insan Nihal Bengisu'yu trollemek senin haddine mi bre densiz, münafık.
  • Yeni Oluştur...