Mille Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 konusu acilmamis artik alistik heralde yalanlara sdf Yine haziran gibi cikmasi bekleniyor.(agustosu filan bulur gene heralde) Foxconn isci alimlarina baslamis yetistirebilmek icin. Foxconn'dan cikan bilgiye gore de telefonda yenilik olarak parmak izi sensoru geliyormus. Bide dedikodu var 6 ve 5s ayni zamanda cikabilir veya direk isim degistirilip Iphone Math ve dusuk butceli (malzemeden kacinilmis) iphone cikarabilir diye. Ikincisi cok sacma geldi bana ama iki telefon cikarilmasi veya yeni telefonda buyuk yenilikler olmasi cok sacma degil ozellikle sirket icin 5'in buyuk husran olmasi dusunulurse. Dedikodular; Daha buyuk ekran olabilir(klasik) a7 processor cikabilir Daha iyi sarj(klasik) Home tusu olmayabilir Umarim daha buyuk ekran olmaz tek elle kullanmanabilmek cidden onemli bence. Digerleri cokta onemli degil zaten 5'in hizi yeterli. Sarjda surekli yalan oluyo. Sarj konusunda hak vermeyede basladim artik motorola 4000mahli cikariyo kimse almiyo insanlar alismisken ben olsam bende cok sallamazdim Ha bide ios7 deneme surumlerinede baslanmis gene telefonla beraber cikacak heralde. Telefonda cok buyuk yenilik olmazsa bi sure 5 desteklemeyebilir ios 7yi http://www.techradar.com/news/phone-and-communications/mobile-phones/iphone-6-release-date-news-and-rumours-1099865 http://bgr.com/2013/04/15/iphone-5s-production-foxconn-hiring-439032/?utm_source=hubs-footer&utm_medium=home http://www.macrumors.com/2013/04/15/foxconn-hiring-workers-for-iphone-5s-production/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mille Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 baslik iyiydi yea digeriyle karisir hem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 pil çok dertli 3100lük note2 den sonra kurcaladığın her 2dk için yüzde 1 şarj düşen iphone meh. 5 inç ekranlı daha kullanışlı bir iosla gelirse ve build quality şimdi gibi olursa dakka düşüünmemde işlemciyi buffladık panpa diye 5s çıkartırlarsa yok kalsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 şu pil mevzusu bence balon ya. gören de dağa çıkıp 4 gün dönmüyosunuz sanıcak. her akşam evdesiniz takın dolsun. gün içerisinde de bitiyorsa usb charger kullanın heryer priz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 neden 2bin lira verip cep teli alıyorsun ki o zman ? git 50 lira ver kablolu telefon al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 2bin lirayı ben sadece şarjı 1 hafta yetsin diye vermiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 iosunda öle aman aman bir olayını göremedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 şarj olayına karşı çıkmak tam bir hıncal uluçluk ya. 2 gün giden şarj önemli. 1 gün gitmesi ise GEREKLİLİK. sabah 8de çık akşam 10'da dön, ama eğer gün içinde toplam 3 saat falan kurcalıyorsan, akşam 7'de bitsin pil... saçmalık. 20 saat civarı gitmeli en az pil, ortalama-yoğun arası kullanımda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 daha buyuk ekran degil de en/boy oranı duzgun olan bir 4" ekran olması lazım. iphone5 tam bir hayalkırıklıgıydı benim icin. ince ve hafif olması dısında bir olayı yok benim icin. tasarım konusunda hala iphone4 gelmis gecmis en iyi telefon. sahsi fikrim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 home tusu yoksa elması nereye koyucaz pff, http://asia.cnet.com/hong-kong-businessman-buys-us15m-black-diamond-iphone-5-62221136.htm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 cevresini dolandırmıslar iste, nereye koyucazı mı kalmıs sdfgh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 4.8 inç yepyeni bir iosla gelicek olan iphone 6yı alırım düşünmeden ama şu hali ile bence piyasada ki herhangi bir firmanın flagship androidi daha başarılı lg hariç. HTC ONE direk iphone killer sdfk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 http://www.teknokulis.com/Haberler/Mobil/2013/03/30/iphone-5s-ve-hesapli-iphone-icin-tarih-verildi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mille Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 5s'te veya 6da abarti bi ozellik yapmazlarsa zaten telefon piyasasinda biter heralde apple Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 adı değişir cıkar yine, ifeel esnek ekran bişi yaparlar sdfk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Sadece telefon sahibinin parmak iziyle acilan bi tuskilidi cok hos olur. Böylece home tusu tamamen kalkip ekran biraz daha büyüyebilir. Daha incelmesi ve hafiflemesi artik durabilir lakin elde hissedememeye basliyo insan bi süre sonra. Daha iyi pil sart. Gün icinde pilin bitmesinden cook insan muzdarip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 ios i adam etmedikten sonra bişi değişmez. artık değiştirsinler şunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 home tusu kalkmaz bence. mutlaka fisiksel tus olacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 fisiksel :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 kotu typo yapmısım. liseli gibi :'( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 IOSda değişecek birşey yokki diğer bütün telefon işltim sistemleri IOSun aynı oldu veya daha doğrusu hepsi aynı oldu yaptıkları iş aynı sadece altta çalışan işletim sistemi farklı. Kaldıki IOSun smoothlugu hepsinden basarılı. Pil konusunda 1 gün gitmesi yeterli benim için yani evimde arabamda hatta bakkalda bile Iphone şarjı var artık o yüzden sorun değil şarj etmesi. Ekranı buyumesin bence o zaman cep telefonu boyutunu aşıp başka sınıfa girer yani bence tek elle kontrol ve cepte taiıma rahatlığı açısından önemli. Parmak izi falan gerekli gelmiyor bana ama android gibi yüzü takip etme özelliği falan eklenebilir belki. Birde turkce diktenin düzelmesi lazım yani artık mesaj falan yazarken kendi anlayıp kelimeleri yazabilmeli hatasız. Bunu samsungda baya başarılı kullanıyorlar yani olmayacak bişi değil gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 said: Kaldıki IOSun smoothlugu hepsinden basarılı. Windows Phone kullanmamış insan belli oluyor hemen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 %3-4le sınırlı işletim sisteminden bahsediyorsun değil mi derim üzerim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 sene 2013 hala iphone alamayıp diğer telefonları yüceltenler var. ah bir alsalar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Iphone zor abi ya ne bilim note 2'yi 2 ayda kendi istediğim en hızlı kullanılabilir şekle soktuktan sonra (bir sürü launcher locker vs deneyerek) iphone 5 alınca elime resmen zorlandım. ios bence biraz daha modifikasyona açık olmalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar