Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yeni iPhone?


Mille

Öne çıkan mesajlar

konusu acilmamis artik alistik heralde yalanlara sdf

Yine haziran gibi cikmasi bekleniyor.(agustosu filan bulur gene heralde) Foxconn isci alimlarina baslamis yetistirebilmek icin.

Foxconn'dan cikan bilgiye gore de telefonda yenilik olarak parmak izi sensoru geliyormus.

Bide dedikodu var 6 ve 5s ayni zamanda cikabilir veya direk isim degistirilip Iphone Math ve dusuk butceli (malzemeden kacinilmis) iphone cikarabilir diye. Ikincisi cok sacma geldi bana ama iki telefon cikarilmasi veya yeni telefonda buyuk yenilikler olmasi cok sacma degil ozellikle sirket icin 5'in buyuk husran olmasi dusunulurse.

Dedikodular;
Daha buyuk ekran olabilir(klasik)
a7 processor cikabilir
Daha iyi sarj(klasik)
Home tusu olmayabilir

Umarim daha buyuk ekran olmaz tek elle kullanmanabilmek cidden onemli bence. Digerleri cokta onemli degil zaten 5'in hizi yeterli. Sarjda surekli yalan oluyo. Sarj konusunda hak vermeyede basladim artik motorola 4000mahli cikariyo kimse almiyo insanlar alismisken ben olsam bende cok sallamazdim

Ha bide ios7 deneme surumlerinede baslanmis gene telefonla beraber cikacak heralde. Telefonda cok buyuk yenilik olmazsa bi sure 5 desteklemeyebilir ios 7yi

http://www.techradar.com/news/phone-and-communications/mobile-phones/iphone-6-release-date-news-and-rumours-1099865
http://bgr.com/2013/04/15/iphone-5s-production-foxconn-hiring-439032/?utm_source=hubs-footer&utm_medium=home
http://www.macrumors.com/2013/04/15/foxconn-hiring-workers-for-iphone-5s-production/
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

şarj olayına karşı çıkmak tam bir hıncal uluçluk ya.

2 gün giden şarj önemli. 1 gün gitmesi ise GEREKLİLİK.

sabah 8de çık akşam 10'da dön, ama eğer gün içinde toplam 3 saat falan kurcalıyorsan, akşam 7'de bitsin pil... saçmalık.

20 saat civarı gitmeli en az pil, ortalama-yoğun arası kullanımda.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Sadece telefon sahibinin parmak iziyle acilan bi tuskilidi cok hos olur. Böylece home tusu tamamen kalkip ekran biraz daha büyüyebilir. Daha incelmesi ve hafiflemesi artik durabilir lakin elde hissedememeye basliyo insan bi süre sonra. Daha iyi pil sart. Gün icinde pilin bitmesinden cook insan muzdarip.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

IOSda değişecek birşey yokki diğer bütün telefon işltim sistemleri IOSun aynı oldu veya daha doğrusu hepsi aynı oldu yaptıkları iş aynı sadece altta çalışan işletim sistemi farklı. Kaldıki IOSun smoothlugu hepsinden basarılı.
Pil konusunda 1 gün gitmesi yeterli benim için yani evimde arabamda hatta bakkalda bile Iphone şarjı var artık o yüzden sorun değil şarj etmesi.
Ekranı buyumesin bence o zaman cep telefonu boyutunu aşıp başka sınıfa girer yani bence tek elle kontrol ve cepte taiıma rahatlığı açısından önemli.
Parmak izi falan gerekli gelmiyor bana ama android gibi yüzü takip etme özelliği falan eklenebilir belki.
Birde turkce diktenin düzelmesi lazım yani artık mesaj falan yazarken kendi anlayıp kelimeleri yazabilmeli hatasız. Bunu samsungda baya başarılı kullanıyorlar yani olmayacak bişi değil gibi.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...