Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Oyuna bir bakayım dedim


Nigger_of_the_sand

Öne çıkan mesajlar

Witch elf açtım

Bir kere takır takır level alınıyor Gates of Ekrund'da, daha karakterin özelliklerini adam gibi kavrayamadan level 19 oldum.

E anasını satayım her levelda da bişey geliyo, bi gittim trainera abilityler fasikül olmuş artık hangi birini kullanacam, ne parmaklarım yetiyo ne hafızam. Zaten dandik ilk chapter itemlarıyla geziyorum hala.

3 tane combo finisherım oldu mesela, bi tanesi 3 saniye boyunca 6 kere vurup diğerlerinden çok daha daha fazla hasar veriyo bi tanesi en az hasarı verip adamın hpsini düşürüyo falan. Hangisini kullanayım bunların?

Hangi spec neye ağırlık veriyor sonra?

Belki sindire sindire level atlasaydım daha iyi olurdu ama şu an karakterin özellikleri çok geldi.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

yıl 2013 hala WAR'a başlayan adam var ne acayip :)
ilerleyince alışırsın kombinasyonlara çok da karışık değil aslında we oynamak ama agonizing wound mu ne vardı o vuruyodu.
premade spec: 13 carnage 9 treachery
pure dps : 14 treachery 9 carnage
diye hatırlıyorum
whalliance forumlarına bak. orada bulursun bişiler.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Patlama filan yok.Oyun f2p oluyor zaten(sonunda!). 2 hafta filan önceydi yanılmıyorsam mmorpg.com'da Warhammer'ın yapımcılarından biriyle live stream yaptılar. Orda söyledi. Şuan f2p seçeneği üzerinde çalışıyorlarmış. Bir sürü şey söyledi. Biliyorsunuz Warhammer'ı f2p yapmak çok zor oyun mantalitesi yüzünden filan dedi. Bu yüzden bizde uzun zamandır f2p seçeneğini mükemmelleştirmek için uğraşıyoruz filan dedi. Tarih vermedi ama olacak. Bende onu bekliyorum.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 3 hafta sonra ...
  • 2 hafta sonra ...
  • 1 ay sonra ...
  • 2 hafta sonra ...
Bende Guild Wars 2 oynuyorum. Tamam çok seviyorum Gw2'yi her bakımdan vs. ama WvW vs RvR diyince bir Warhammer değil gerçekten. Off adam gibi populasyon olsa direk dönecem ya lanet olsun. Çok değil şu karak azgalla karak nornun yeni birleştiği zamanlar gibi olsun yeter lan gayet iyiydi o zaman populasyon. En son 1 ay önce girdim t1 boş t2 boş t3 boş t4 meh insan accountunu bi daha açtırmaya korkuyor ya... o iki server merge olduğunda bir t2 orta seviyedeydi. Hele t3 ve t4 tıklım tıklımdı ya...

Katledicem kimse şu f2p sistemini bu kadar sakız gibi uzatan. Getireceklerse getirsinlerde oyun populasyon görsün biraz. Sıra bekleyelim lan girerken oyuna istiyorum valla.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Ya oynayan biri bir söylese cidden t1,t2 ve t3 ne durumda şuan. Özledim açtırmak istiyorum accountumu ama yeni karakter kasmak istiyorum. 2 tane mainim var shadow warrior ve marauder. Squig Herder açmak istiyorum acayip. Bir söyleseniz bakayım ona göre açayım. Gerçi event varmış direk 40 oluyormuşsun ama o zaman rr sorun olmazmı ya saçma geldi bilmiyorum. Valla indirdim indirecem zor tutuyorum kendimi.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Valla iyi ki açtırmışım accountu ya beklediğimden daha iyi çıktı oyuncu sayısı.T1 baya dolu ve t2 idare eder durumda ancak t3 ve t4 baya baya dolu. O exp kitapları ne ara geldi bilmiyorum ama çok iyi olmuş. T3de exp alımını durdurup rr80e kadar filan orda takılmayı planlıyorum twink olarak.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 2 hafta sonra ...
×
×
  • Yeni Oluştur...