Masticore Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 İlk defa denedim.Cok sevdim ağızda bıraktıgı tadı. Tuzlu fln. mis... Kime sorsam nefret etmiş,cok yalnız hissettim.Paylaştıgım 5 arkadaştan da ignore yedim. :S Yok mu seveni ? http://www.enguzelsin.com/FB,2181,20,parodontax-original-dis-macunu-50-ml-dis-macunlari-parodontax.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 napıcan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 hergun 2 tup yemeeden rahat edemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 yeme arkadaşım ^^ ama diğerlerine tercih ederim agızda bıraktıgı his güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 http://supermart.ae/product_images/w/333/Sensodyne-Whitening__53626_zoom.jpg ben bunu seviyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karaktersiz Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 paradontax diş etleri için kullaniliyor bende arada firçaliyorum onla diş macunlarini ayirmiyorum hepsini ayni decede seviyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 ben de seviyorum.başarılı bi macun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polgara Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Ben de çok seviyorum, yalnız değilsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biliminsani Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 tarih öncesi çağlara döndüm bu resimle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 İlk başta çok iğrenç gelmişti de artık başka macun kullandığımda rahatsız oluyorum. Alıştıktan sonra çok güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Dişetlerimi kendine getirdi bu resmen ya, önceden her diş fırçalayışımda kanardı dişetlerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 diş eti için üstüne tanımam. http://www.eurostargym.com/ilacrehberi/innovaeditor/assets/admin/abdiibrahim/Tanflex.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leopar Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 4 ay once falan dis etlerimde ki kanama yuzunden baslamistim, kanamayi gecirdi ama tadindan hala nefret ediyorum bi sure sonra insan iyi-kotu alisiyor ama hic sevemedim agizda biraktigi o hissi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crawler Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 UP! Siz hangi diş macununu kullanıyorsunuz? http://i.imgur.com/TKs8XOz.png Bende bunu kullanmaya başladım çok memnunum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 Paradontax uzeri listerine. Daha iyi bi kombo yok. Hatta konbo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 sensodyne + mavi listerine yapiyorum ben de. ama su sarilik isini bi turlu cozemedim. yarin parodontax alip deneyeyim bi bakalim ne olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crawler Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 Paradontax iyi de fazla köpürmüyor bi de çok tuzlu. Bu sensodyne'i al yüzüne sür traş köpüğü niyetine kullan ya o derece köpürüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 köpürmesi neden daha iyi macunun anlamadım macunun üzerine su tutuyor musun dişe götürmeden önce? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 Theridone said: sensodyne + mavi listerine yapiyorum ben de. ama su sarilik isini bi turlu cozemedim. yarin parodontax alip deneyeyim bi bakalim ne olacak. O dis yapisiyla da alakali. Benim disler de bembeyaz olmuyor hic. Disci disin kendi rengiyle ilgili dedi. Yani asil renkte sarilik varsa istedigin kadar ugras beyazlamiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 gargara+güzel diş macunu olayın yarısı diş ipi ve dil temizleyicisi edinin bide Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 Discide bleaching abi cozum ama saglikli degil diyo disci milleti. Bi disci gelip aciklasin la neden degil. Zimpara mi yapiyolar ust kati Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 diş minesini inceltiyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
choner Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 En ucuz diş macununu alır çıkarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 Esh said: Discide bleaching abi cozum ama saglikli degil diyo disci milleti. Bi disci gelip aciklasin la neden degil. Zimpara mi yapiyolar ust kati dis yapisina zarar veriyormusmus. ben 2 sene once kalkistim da disci arkadas bosver la senin dislerin guzel dedi. belki de ugrasmak istemedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar