Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sefa Doğanay hapis istemi

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Acun Ilıcalı'nın yapımcısı ve jüri üyesi olduğu 'Yetenek Sizsiniz Türkiye' isimli yarışmanın birincisi Sefa Doğanay'ın yarışmada söylediği şarkı başına dert açtı.

Doğanay, yarışmada Zeki Müren taklidi yaparken seslendirdiği 'Annem' şarkısı nedeniyle eser sahibinin eşi tarafından mahkemeye verildi.

Vefat eden eser sahibi Özer Şenay'ın eşi Hacer Şenay'ın şikâyeti üzerine başlatılan soruşturmanın ardından, Doğanay hakkında 5 yıla kadar hapis istemiyle İstanbul Fikri Sınai Haklar Ceza Mahkemesi'nde dava açıldı.

Acun Ilıcalı'nın da ifadesi alındı

Aynı soruşturma kapsamında ifadesi alınan ve yarışmacının söyleyeceği şarkıyı ö,İnceden bilmediğini söyleyen Ilıcalı hakkında ise takipsizlik kararı verildi.

http://www.postmedya.com/sefa-doganaya-5-yil-hapis-isteniyor-83289h.htm
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Sefa Doganay diye birinin varligini ogrendim. Soytarilik yapan bir adamin hapse girmesinden bize ne onu anlayamadim ama.
Mesaj tarihi:
" aynı soruşturmadaki ifadesinde yarışmacının söyleyeceği şarkının önceden bilinmediğini söyleyen yapımcı Acun Ilıcalı hakkında ise takipsizlik kararı verildi " en çok buna güldüm ki yetenek sizsiniz'in setinde de bulundum, hemen sıyrılmış :)
Mesaj tarihi:
Masticore said:

monoscope said:

nordlydian said:

biz arkadaşlarla silivri'ye doğru yola çıktık...

AHHDAShDaSAHSDJF

forumda ırççılık artıyor

ırkçılığı bilmem de gerizekalılığın arttığı bir gerçek
  • Yeni Oluştur...