Octavarium Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Acun Ilıcalı'nın yapımcısı ve jüri üyesi olduğu 'Yetenek Sizsiniz Türkiye' isimli yarışmanın birincisi Sefa Doğanay'ın yarışmada söylediği şarkı başına dert açtı. Doğanay, yarışmada Zeki Müren taklidi yaparken seslendirdiği 'Annem' şarkısı nedeniyle eser sahibinin eşi tarafından mahkemeye verildi. Vefat eden eser sahibi Özer Şenay'ın eşi Hacer Şenay'ın şikâyeti üzerine başlatılan soruşturmanın ardından, Doğanay hakkında 5 yıla kadar hapis istemiyle İstanbul Fikri Sınai Haklar Ceza Mahkemesi'nde dava açıldı. Acun Ilıcalı'nın da ifadesi alındı Aynı soruşturma kapsamında ifadesi alınan ve yarışmacının söyleyeceği şarkıyı ö,İnceden bilmediğini söyleyen Ilıcalı hakkında ise takipsizlik kararı verildi. http://www.postmedya.com/sefa-doganaya-5-yil-hapis-isteniyor-83289h.htm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 paylaşım için teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Yıkıldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 ailecek çöktük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Sefa Doganay diye birinin varligini ogrendim. Soytarilik yapan bir adamin hapse girmesinden bize ne onu anlayamadim ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 destek için hemen fesbukta ismimi Sefa Doğanay yaptım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Yine bir başlık linçi aşsldkas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 niye hapis alıyor lan? telifin cezası para değil mi 5 yıl hapis niye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 biz arkadaşlarla silivri'ye doğru yola çıktık... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 otobüslerin sayısı kaç? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 binlerce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 nordlydian said: biz arkadaşlarla silivri'ye doğru yola çıktık... AHHDAShDaSAHSDJF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Octavarium Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 CthuLhu said: niye hapis alıyor lan? telifin cezası para değil mi 5 yıl hapis niye büyük ihtimalle parayla kurtulur ama yazık oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 6 yila kadar hapis cezasi var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 boşaldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 monoscope said: nordlydian said: biz arkadaşlarla silivri'ye doğru yola çıktık... AHHDAShDaSAHSDJF forumda ırççılık artıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 gecmis olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 " aynı soruşturmadaki ifadesinde yarışmacının söyleyeceği şarkının önceden bilinmediğini söyleyen yapımcı Acun Ilıcalı hakkında ise takipsizlik kararı verildi " en çok buna güldüm ki yetenek sizsiniz'in setinde de bulundum, hemen sıyrılmış :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Masticore said: monoscope said: nordlydian said: biz arkadaşlarla silivri'ye doğru yola çıktık... AHHDAShDaSAHSDJF forumda ırççılık artıyor ırkçılığı bilmem de gerizekalılığın arttığı bir gerçek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 imamizer said: destek için hemen fesbukta ismimi Sefa Doğanay yaptım. bu adama kanim isinmaya basladi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 http://stream1.gifsoup.com/view3/2032926/shay-carl-shy-smile-o.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 yapma bunu ama :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 forumda hakaret edenler artıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 imamizer'ın her attıgı post yerinde ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar