sostizm Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Aket-Atum said: abi iki gündür sürekli sequo ve para anatemalı yazılar görüyorum Sequo şu sahibin oğlu pozisyonundaki arkadaş mı? Değilse kim? http://static.blol.me/photos/1297594767274.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Sostizm'in nickinin altına birşeyler yazın da sevinsin gariban, çok ciddiye almış burayı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Bende derneğin, bayanlara bilgisayar oyunlarını tanıtma ve sevdirme, sorumlusu olurum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Masakari said: Bende derneğin, bayanlara bilgisayar oyunlarını tanıtma ve sevdirme, sorumlusu olurum. Zaten ismi degistirdim. Oyuncu Isinsanlari Klubu falan olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Oyuncular icin ayrica acmaya ne gerek var onu bilemedim ben. Olay startup'sa mesela e-tohum'da falan oyunlar gayet seed aliyor zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Fikir fena degil, dernek kurmanin prosedürlerini biliyorum ben gecen ay bi tane daha kurduk hatta. Subesiz bi dernek kurariz ama oyuncu isadamlari dernegi ismi i-ih Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Vaktimiz yok ama oyun oynamak istioruz derneği. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 @Deacon Yok abi ya bu sadece networking icin olacak. Yani ben oyle insanlarla da tanismayi umuyorum. Maksat yakin dusunceli parlak insanlari bir araya getirmek, tanismak. @Theridone abi zaten sadece fikir asamasinda su an. Nasil bir isim olabilir mesela? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Eve oynıcan abi o zaman, direk olarak uluslararası arenada, orda tanışıp RL ticaret yapan adamlar bile var :p Ha ama senin istediğin olay başka tabi, oyunu insanlar tanıdığı insanlarla oynuolar birileri ile tanışmak için oynayan çok adam yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Arkadaslar, Katilmak isteyenler http://www.meetup.com/oiikistanbul/ adresinden uye olabilir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 vergi levhası isteniyo mu üye olurken? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Sparkcaster said: Aket-Atum said: abi iki gündür sürekli sequo ve para anatemalı yazılar görüyorum Sequo şu sahibin oğlu pozisyonundaki arkadaş mı? Değilse kim? xunn un sahibi şuna baya güldüm asfdsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 önce adam olun, iş adamı olmayı sonra düşünürüz, oyuncu iş adamı olmak ise biraz daha zaman ister Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 diaboliq said: vergi levhası isteniyo mu üye olurken? Yok abi ikametgah, 6 vesikalik, 3 onayli kopya vukuatli nufus sureti yeterli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 madem kurumsal çalışanları almıyorsunuz, bizde Oyuncu Kamu Çalışanları Sendikası (OKAÇA-SEN) kurarız. asdf Sendika Başkanımız; Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coco Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 olur. çok da güzel olur. Giovanni said: Parlak, girisimci, eglenceli, basarili, kafa dengi, guzel insanlarla networking. Paha bicilmez degil mi? :) derneğin başına profeşınıl gelmeli bence. tr karşılığında tek başına "oyuncu" kelimesi burada verilmek istenen anlamı yani player/gamer'ı karşılamıyor çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 Giovanni said: @Deacon Yok abi ya bu sadece networking icin olacak. Yani ben oyle insanlarla da tanismayi umuyorum. Maksat yakin dusunceli parlak insanlari bir araya getirmek, tanismak. @Theridone abi zaten sadece fikir asamasinda su an. Nasil bir isim olabilir mesela? Abi selam, oyuncu isinsanlari dernegi süper bir isim valla. İsadamlari deyince babaciginin verdigi 30k dolaresle startup yapan adam canlaniyor gözümde benim nedense. Girisimci de keza oyle. Üstelik bizim komunitemizin neredeyse %70i calisanlardan olusuyor. İsvereni kast etmek (ünvanda) pek saglikli olmayacaktir bence. Yine de Hakan şükür gibi büyüklerim daha iyi bilir diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 Bence hafta sonları vakit ayırıp multi bir iki şey oynayacak insanları bir araya getirelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 bence kimse boyle bir seye uye olmaz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 neden olunmasın yahu, gayet de güzel eventlar yapılabilinir. bir çatı altında birleşilebilinir falan. Hoş şeyler bunlar. Üstelik derneklere İçişleri Bakanlığı baya bir imkan sağlıyor hibe vs. dahil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 ben oldum bilem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 adamsın maviş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warhero Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 Giovanni said: Masakari said: Bende derneğin, bayanlara bilgisayar oyunlarını tanıtma ve sevdirme, sorumlusu olurum. Zaten ismi degistirdim. Oyuncu Isinsanlari Klubu falan olabilir. Gidip İşinsanları diye mi açtın? Dikkat et Grammar Nazi istilasına uğramasın. Adam zaten İnsan demek, İşinsanı değil İşadamı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 feministler karşı çıkabilir böle bir derneğe o yüzden çalışan ve oynayan bireyler derneği olmalı. ÇALOYNA derneği olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar