Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Oyuncu İşadamları Derneği

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Aket-Atum said:

abi iki gündür sürekli sequo ve para anatemalı yazılar görüyorum

Sequo şu sahibin oğlu pozisyonundaki arkadaş mı? Değilse kim?

http://static.blol.me/photos/1297594767274.jpg
Mesaj tarihi:
Masakari said:

Bende derneğin, bayanlara bilgisayar oyunlarını tanıtma ve sevdirme, sorumlusu olurum.

Zaten ismi degistirdim. Oyuncu Isinsanlari Klubu falan olabilir.
Mesaj tarihi:
@Deacon Yok abi ya bu sadece networking icin olacak. Yani ben oyle insanlarla da tanismayi umuyorum. Maksat yakin dusunceli parlak insanlari bir araya getirmek, tanismak.
@Theridone abi zaten sadece fikir asamasinda su an. Nasil bir isim olabilir mesela?
Mesaj tarihi:
Eve oynıcan abi o zaman, direk olarak uluslararası arenada, orda tanışıp RL ticaret yapan adamlar bile var :p

Ha ama senin istediğin olay başka tabi, oyunu insanlar tanıdığı insanlarla oynuolar birileri ile tanışmak için oynayan çok adam yok.
Mesaj tarihi:
Sparkcaster said:

Aket-Atum said:

abi iki gündür sürekli sequo ve para anatemalı yazılar görüyorum

Sequo şu sahibin oğlu pozisyonundaki arkadaş mı? Değilse kim?

xunn un sahibi

şuna baya güldüm asfdsa
Mesaj tarihi:
olur.
çok da güzel olur.

Giovanni said:

Parlak, girisimci, eglenceli, basarili, kafa dengi, guzel insanlarla networking. Paha bicilmez degil mi? :)

derneğin başına profeşınıl gelmeli bence.
tr karşılığında tek başına "oyuncu" kelimesi burada verilmek istenen anlamı yani player/gamer'ı karşılamıyor çünkü.
Mesaj tarihi:
Giovanni said:

@Deacon Yok abi ya bu sadece networking icin olacak. Yani ben oyle insanlarla da tanismayi umuyorum. Maksat yakin dusunceli parlak insanlari bir araya getirmek, tanismak.
@Theridone abi zaten sadece fikir asamasinda su an. Nasil bir isim olabilir mesela?

Abi selam, oyuncu isinsanlari dernegi süper bir isim valla.

İsadamlari deyince babaciginin verdigi 30k dolaresle startup yapan adam canlaniyor gözümde benim nedense. Girisimci de keza oyle. Üstelik bizim komunitemizin neredeyse %70i calisanlardan olusuyor. İsvereni kast etmek (ünvanda) pek saglikli olmayacaktir bence.

Yine de Hakan şükür gibi büyüklerim daha iyi bilir diyorum.
Mesaj tarihi:
neden olunmasın yahu, gayet de güzel eventlar yapılabilinir. bir çatı altında birleşilebilinir falan. Hoş şeyler bunlar.

Üstelik derneklere İçişleri Bakanlığı baya bir imkan sağlıyor hibe vs. dahil.
Mesaj tarihi:
Giovanni said:

Masakari said:

Bende derneğin, bayanlara bilgisayar oyunlarını tanıtma ve sevdirme, sorumlusu olurum.

Zaten ismi degistirdim. Oyuncu Isinsanlari Klubu falan olabilir.

Gidip İşinsanları diye mi açtın? Dikkat et Grammar Nazi istilasına uğramasın. Adam zaten İnsan demek, İşinsanı değil İşadamı.
  • Yeni Oluştur...