Saeros Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 götlerden gözünü alamamışsın iğrenç adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 göt dedi ban. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 ben beğendim ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 http://i0.kym-cdn.com/photos/images/newsfeed/000/201/019/0tufc.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 reyou said: begendim. dsfdsfsd ilk sayfadaki tum (td) mesajlarindan sonra, 2. sayfadaki begendim trendini baslatarak patideki gizli bastirilmis duygulari ortaya cikarma ivmesi kazandirdigim icin, sevgi ve saygilarimi sunuyorum eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 adam ne yapsa beğenilmiyecekti zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=QlWZluzBNxM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Aynen, helal. Şarkı catchy, yaz da geliyor ucundan. Ama Gangnam'ı geçemeyecektir. Unique idi Gangnam. Bir de bunu beğenmezler, gidip castin biber dinler bunlar. Modeli böyle bunların. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Playbook Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 gangham ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Supradyn said: 2:10 da psy'ın arkadaki kız sonradan yakalıyo kalça ritmini 2/10 wouldnt bang http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=ASO_zypdnsQ#t=130s tebrik ederim valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 reyou said: reyou said: begendim. dsfdsfsd ilk sayfadaki tum (td) mesajlarindan sonra, 2. sayfadaki begendim trendini baslatarak patideki gizli bastirilmis duygulari ortaya cikarma ivmesi kazandirdigim icin, sevgi ve saygilarimi sunuyorum eheh trend başlattığını bilseydim beğenmedim yazardım zaten çok kötü bi şarkı ne dediği anlaşılmıyo çançinçon, iğernç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Playbook said: gangham ? Evet hamburger çetesinden bahsediyorum. Çok şahsına münasır bir çete bunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Saeros said: reyou said: reyou said: begendim. dsfdsfsd ilk sayfadaki tum (td) mesajlarindan sonra, 2. sayfadaki begendim trendini baslatarak patideki gizli bastirilmis duygulari ortaya cikarma ivmesi kazandirdigim icin, sevgi ve saygilarimi sunuyorum eheh trend başlattığını bilseydim beğenmedim yazardım zaten çok kötü bi şarkı ne dediği anlaşılmıyo çançinçon, iğernç bilemezdin zaten, gizliden baslattim ve artik o cukurun icindesin dostum. enjoy your one way ticket. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 http://nooooooooooooooo.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Supradyn Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Saeros said: götlerden gözünü alamamışsın iğrenç adam başka alternatif mi var da, çileden çıkarma adamı. alıntılamaya da gerek yokmuş adam üstümde spawnlanmış ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 2.41 baya iyi. adam bu kliple sıçsam tutar demek isyior. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 kısa sacçlı mini sortlu bağanın adı nedir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 ben de aradım ama bulamadım asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 86 milyon olmuş izlenme sayısı. fiyuvvv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 101.355.837 görüntüleme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 la olm eğlenceli laaan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warhero Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 ahmd said: tek şarkılık adam olduğu belliydi zati. Duyan da Kore'de şarkıları hiç dinlenilmiyor sanacak. İlla her klibi internet memesi haline mi gelmesi gerekiyordu? Gayet güzel şarkı işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 KIZI BULDUM ADI GA-IN MİŞ gerçi tipsizmiş lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Playbook Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 cok eglenceli yav MASA ÜSTÜNE CIKIP KIRITASIM GELDİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 sadece ben miyim gentleman yazısını gangnam style nakarat kısmıymış gibi başını ve sonunu vurgulayarak okuyan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar