Soris Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 Selamlar. Trolleneceğini biliyorum ama yine de açmak istedim sizlerin görüşlerini merak ediyorum. Yeni 24 oldum. Nedense hep genç gösteren olgun kadınlardan hoşlanıyorum yani 30 dan başlıyor bu 45 e kadar gidiyor. Kadınlar konusunda çok ciddi tecrübelerim yok ciddi bir ilişkim de olmadı bugüne kadar. Acaba bundan mı kaynaklanıyor? Kendi yaşıtımdaki kızlar çok çocuksu geliyor. Direk olgun kadınlar çekici geliyor bana. Ama ciddi bir şey de düşünmüyorum onlarla ilgili cinsellik ve arzulamak bazında olay. Bir tanesi ile çıksam 1-2 ay sonra dehlerim gibime geliyor. Anormal olduğumu düşünmüyorum bu isteğim sanırım direk bir anda kadınlar ile ilgili seviye atlamak istediğimden kaynaklanıyor gibi geliyor. Ama yine de kendi yaşıtımdaki kızlara bakasım gelmiyor baktıklarım da olduğunda da genellikle çakmak çakmak gözleri olanlara bakıyorum. Bu arada büyük gösteriyorum. Genelde herkes 28-30 sanıyor. Sizin hiç başınıza geldi mi böyle bir şey? Bence her erkeğin başına gelmiş olabilir bu durum. Fazla trollemeyelim lütfen. Teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 Ne var abi bunda gogo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 Olgun ve dolgun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 normal. hep derim kadının ideal yaşı 30-34 (+-2) tür diye. kendine güveni oturmuş, ne istediğini bilen, olgun, mantıklı ve fizik olarak hala sağlam oldukları dönem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 şunlar iyi oluyo gerçekten, bir tür fetiş bence. 15+ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 28-39 yas araligi daha iyi bence. 40 dan sonra cogu cöküyo kadinlarin. Cokmeyenlerde direk genclere yoneliyo zaten. durma go go.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 Soris said: Kendi yaşıtımdaki kızlar çok çocuksu geliyor. Direk olgun kadınlar çekici geliyor bana. Ama ciddi bir şey de düşünmüyorum onlarla ilgili cinsellik ve arzulamak bazında olay. Bir tanesi ile çıksam 1-2 ay sonra dehlerim gibime geliyor. http://www.swfcabin.com/swf-files/1287946508.swf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cantug Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 işte bunlar hep pron nun etkileri :) Kendinden küçük kızlara bakiosun birtürlü o şekilde değiller ama... olgun kadınlar ve genellikle çalışan kısım o class a giriyor... ve işte bu diyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 olgun kadınlarla birlikte olarak para kazanabilirsiniz bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 hayatımda o kadar garip şeylerden hoşlanan kadın/erkeklerle tanıştım - olgunlardan hoşlanmak gayet gündelik ve normal bir durum asdasd. türkiyede belli kesimler dışında kendine 30'dan sonra iyi bakan kadınlar yok ne yazık ki. avrupa bu konuda 10/10 hele ki fransa falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 Geçen 78lik bir nine düşürdüm netten. İki eliyle gögüsünü omzunun üstünden sırtına anca atabiliyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 doyasıya sev , sevil Soriscim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 benim de yaşım 24, ben de baymaya başladım. aslında hiç de olgun bir karakterde değilim. ancak buna rağmen 3-4 yaş küçük insanlar bazen çekilmiyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 KARI! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 Myshkin said: Soris said: Kendi yaşıtımdaki kızlar çok çocuksu geliyor. Direk olgun kadınlar çekici geliyor bana. Ama ciddi bir şey de düşünmüyorum onlarla ilgili cinsellik ve arzulamak bazında olay. Bir tanesi ile çıksam 1-2 ay sonra dehlerim gibime geliyor. http://www.swfcabin.com/swf-files/1287946508.swf Haha evet biraz öyle durum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 milf ve mature arasındaki ince çizgiyi bilirsen np go Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 Ne var abi, bakımlı ve sempatik ve seksi olgun bi kadın her erkeği çeker. Anormal bi durum yok. Kendi yaşıtlarını çocuksu bulman da kişilik özelliğin. Bazıları her yaş ile iletişim kurabilir, bazıları daha büyük yaş ortalaması olan ortamlarda takılır vs. Dünyada ne manyaklıklar var, bu sorun teşkil edecek bişey değil sfdgsfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lithran Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 Memeli herşey caizdir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 @Lithran http://www.kotusozluk.com/img/2011/05/makbule-tokmak_19573.jpg ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 Olgunun tadı başka be sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 SEEEEEEEEEEKS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 Olgun her zaman iyidir. http://forum.paticik.com/read.php?62,6790879,page=1#msg-6790911 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lithran Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 SeaGle said: @Lithran http://www.kotusozluk.com/img/2011/05/makbule-tokmak_19573.jpg ? Pardon kuzenim yazmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 aquila said: SEEEEEEEEEEKS işte bunlar hep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar