Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Olgun Kadınlardan Hoşlanmak

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Selamlar.

Trolleneceğini biliyorum ama yine de açmak istedim sizlerin görüşlerini merak ediyorum.

Yeni 24 oldum. Nedense hep genç gösteren olgun kadınlardan hoşlanıyorum yani 30 dan başlıyor bu 45 e kadar gidiyor. Kadınlar konusunda çok ciddi tecrübelerim yok ciddi bir ilişkim de olmadı bugüne kadar. Acaba bundan mı kaynaklanıyor?

Kendi yaşıtımdaki kızlar çok çocuksu geliyor. Direk olgun kadınlar çekici geliyor bana. Ama ciddi bir şey de düşünmüyorum onlarla ilgili cinsellik ve arzulamak bazında olay. Bir tanesi ile çıksam 1-2 ay sonra dehlerim gibime geliyor.

Anormal olduğumu düşünmüyorum bu isteğim sanırım direk bir anda kadınlar ile ilgili seviye atlamak istediğimden kaynaklanıyor gibi geliyor. Ama yine de kendi yaşıtımdaki kızlara bakasım gelmiyor baktıklarım da olduğunda da genellikle çakmak çakmak gözleri olanlara bakıyorum.

Bu arada büyük gösteriyorum. Genelde herkes 28-30 sanıyor.

Sizin hiç başınıza geldi mi böyle bir şey? Bence her erkeğin başına gelmiş olabilir bu durum.

Fazla trollemeyelim lütfen. Teşekkürler.
Mesaj tarihi:
Soris said:

Kendi yaşıtımdaki kızlar çok çocuksu geliyor. Direk olgun kadınlar çekici geliyor bana. Ama ciddi bir şey de düşünmüyorum onlarla ilgili cinsellik ve arzulamak bazında olay. Bir tanesi ile çıksam 1-2 ay sonra dehlerim gibime geliyor.

http://www.swfcabin.com/swf-files/1287946508.swf
Mesaj tarihi:
işte bunlar hep pron nun etkileri :)
Kendinden küçük kızlara bakiosun birtürlü o şekilde değiller ama...
olgun kadınlar ve genellikle çalışan kısım o class a giriyor... ve işte bu diyorsun
Mesaj tarihi:
hayatımda o kadar garip şeylerden hoşlanan kadın/erkeklerle tanıştım - olgunlardan hoşlanmak gayet gündelik ve normal bir durum asdasd. türkiyede belli kesimler dışında kendine 30'dan sonra iyi bakan kadınlar yok ne yazık ki. avrupa bu konuda 10/10 hele ki fransa falan.
Mesaj tarihi:
benim de yaşım 24, ben de baymaya başladım. aslında hiç de olgun bir karakterde değilim. ancak buna rağmen 3-4 yaş küçük insanlar bazen çekilmiyorlar.
Mesaj tarihi:
Myshkin said:

Soris said:

http://www.swfcabin.com/swf-files/1287946508.swf

Haha evet biraz öyle durum :)
Mesaj tarihi:
Ne var abi, bakımlı ve sempatik ve seksi olgun bi kadın her erkeği çeker. Anormal bi durum yok.

Kendi yaşıtlarını çocuksu bulman da kişilik özelliğin. Bazıları her yaş ile iletişim kurabilir, bazıları daha büyük yaş ortalaması olan ortamlarda takılır vs.

Dünyada ne manyaklıklar var, bu sorun teşkil edecek bişey değil sfdgsfd
  • Yeni Oluştur...