Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

büyük ikramiye yine yenimahalle'ye çıktı


KuddusiMavra

Öne çıkan mesajlar

said:
2012 yılında 42 haftada büyük ikramiyeleri 12 kez Ankara Çankaya, 9 kez Antalya Muratpaşa, 8 kez İstanbul Pendik ve 5 kez de Ankara Yenimahalle’den oynanan kuponlar kazandı. Dün geceki Süper Loto çekilişinde de büyük ikramiyenin Yenimahalle’ye isabet etmesiyle bu sayı 6’ya yükseldi



nerede daha çok oynanıyorsa oralara çıkması normal. yılbaşı dışında çok oynayan yok piyangoyu.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Dworgian said:

how u know?


edit; yani o zaman türkiyede bu 5 ilçe dışında oynayan çok az. tuhaf bir istatistik oldu lol


e zaten çoğu insan haram olarak görüyor bunu, üstüne iddia diye bir şey var gençler iddia oynuyor. üstüne sayısal var çok ucuza oynanan ve daha yeni bir şey.

milli piyangoyu genelde emekli memurlar, orta yaş üstü insanlar falan oynuyor. veya alışkanlığı olan insanlar. onların da en çok yaşadığı yerler çankaya yenimahalle falan. yenimahalle denen yer de öyle ufak değil, baya nüfus var.

yılbaşı hariç tabi. o zaman millet kayışı koparıyor.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Ben milli piyango bilet satıcısıyım diyelim, elimde 100 tane bilet var ve satmaya çalışıyorum, bu gece de piyango çekilişi olacak olsun. Elimdeki 100 biletten 70'ini satmışım, 30 bilet elimde kalmış.

Büyük ikramiye çekilince elimde patlayan biletleri kontrol ettim ve büyük ikramiyenin bu biletlerden birine çıktığını farkettim. Bu durumda nolur ? :) O parayı alabilir miyim yoksa çekilişten hemen önce biletleri bir yere teslim etmek mi gerekiyor.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...