KuddusiMavra Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 Bu konuyu daha önce de yazmıştım,şimdi yine bu konu ile ilgili yeni bir haber gördüm. 1 yıl içinde 6ıncı kez büyük ikramiye yenimahalle'ye çıkmış...bunun tesadüf olma ihtimalini hesaplarsanız durumun vehameti ortaya çıkıyor. http://www.hurriyet.com.tr/gundem/23029452.asp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 kesin ip var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 bayadır oynamıyorum artık sayısal şans topu falan.. birde nedense birikip birikip yenimahallede patlıyor/patlatılıyor büyük ikramiye.. yine eskiden böyle gece falan düzenlerdi milli piyango noter huzurunda,canlı yayında çekilirdi..şimdi yok neden acaba?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 şans işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 Lan her Yenimahalle'yi gördüğümde acaba diyorum. Hatta dün kuponu kontrol ederken ilk 3 sayı ard arda doğru olunca dedim heralde aha bu sefer vurduk ama ı ıh sonraki 3 sayı da patates çıktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 herşey şans eseri olduya inanıyonuzda buna mı inanmıyonuz sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 vardır bi pislik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 Taşınsak oraya bize de çıkar mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 43 hafta, 4 şanslı ilçe lel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 Cons said: kesin ip var :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 US'de aynı adam 10 sene içerinde 2 defa büyük ikramiye çıkmiştı, öle hatırlıorm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 düşün 50 milyon dolar çıkıo 5 senede yiosun son paranla bi kupon alıosun onada çıkıo dsfjl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 http://media.tumblr.com/tumblr_lu1gkcDQD91qju31b.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 said: 2012 yılında 42 haftada büyük ikramiyeleri 12 kez Ankara Çankaya, 9 kez Antalya Muratpaşa, 8 kez İstanbul Pendik ve 5 kez de Ankara Yenimahalle’den oynanan kuponlar kazandı. Dün geceki Süper Loto çekilişinde de büyük ikramiyenin Yenimahalle’ye isabet etmesiyle bu sayı 6’ya yükseldi nerede daha çok oynanıyorsa oralara çıkması normal. yılbaşı dışında çok oynayan yok piyangoyu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 how u know? edit; yani o zaman türkiyede bu 5 ilçe dışında oynayan çok az. tuhaf bir istatistik oldu lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 Milli Piyango satılmayan bilete çıkarsa devir ediliyor değil mi ? Belkide bu satılmayan biletler daha sonra hep yenimahallede satılıodur sdlfk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 komplocu kemalizler raatsız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 satılamayan biletler satıcıların elinde patlıyor ya da tutarsa patlatıyor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 Dworgian said: how u know? edit; yani o zaman türkiyede bu 5 ilçe dışında oynayan çok az. tuhaf bir istatistik oldu lol e zaten çoğu insan haram olarak görüyor bunu, üstüne iddia diye bir şey var gençler iddia oynuyor. üstüne sayısal var çok ucuza oynanan ve daha yeni bir şey. milli piyangoyu genelde emekli memurlar, orta yaş üstü insanlar falan oynuyor. veya alışkanlığı olan insanlar. onların da en çok yaşadığı yerler çankaya yenimahalle falan. yenimahalle denen yer de öyle ufak değil, baya nüfus var. yılbaşı hariç tabi. o zaman millet kayışı koparıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 işte diyorum. ilginç bir istatistiki çalışma. peki antalya vs için de geçerli mi bu dediğin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 şöyle bişi yayınlamışlar. http://www.millipiyango.gov.tr/node/themes/bluemasters/documents/il_bazinda_2012_yili_Bayi_ve_Talihli_sayisi.pdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 millipiyangonun sitesinde sey var cıkan ilceler ve oynanan oyunların istatistikleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 said: son 42 haftada Türkiye çapında oynanan kolon sayısının % 7.85’i bu ilçelerde oynanmış, buna karşılık büyük ikramiyelerin % 12.66’sı bu ilçelere isabet etmiştir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
skywalkr Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 Ben milli piyango bilet satıcısıyım diyelim, elimde 100 tane bilet var ve satmaya çalışıyorum, bu gece de piyango çekilişi olacak olsun. Elimdeki 100 biletten 70'ini satmışım, 30 bilet elimde kalmış. Büyük ikramiye çekilince elimde patlayan biletleri kontrol ettim ve büyük ikramiyenin bu biletlerden birine çıktığını farkettim. Bu durumda nolur ? :) O parayı alabilir miyim yoksa çekilişten hemen önce biletleri bir yere teslim etmek mi gerekiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 @ahmedinejad, ben o rakamlara inanmıyorum. eğer 43 haftada büyük ikramiye toplamda 35 kez o ilçelere çıktıysa (hürriyete göre öyle) 35/43 = %81,40 oluo %12 değil 12 kez Ankara Çankaya, 9 kez Antalya Muratpaşa, 8 kez İstanbul Pendik 6 kez de Ankara Yenimahalle edit edit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar