reampage Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 sorunu tam bilemiorum abi dün bütün gece spikedan oynayamdım ama çok kalabalık bi yerdeyim mob kesiodu millet paso. Böle ilk insan şehirinde alt tarafta. featler gidip adam kes mezar taşını lootla şimdi zombiyi skin et felan diyordu işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 enteresan bugünde bak bakalım dün ben yatana kadar 100 ping'di indiffer'le konuşuyoduk hatta skype'dan şu an laptop açık yine 100 ping. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 Abi 100 nerde ya en düşük oldumu 160 felan ama spike olduğu için 600 1000 3000 10000 500 şeklinde sürekli oyunuodu. Bide oyunda target aim shoot olduğu için spike tamamen oynanmaz hale getiriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argoel Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 Senin bağlantıda veya windows ta bir problem var demekki.Normal değil o dediğin durum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argoel Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 Bu arada arkadaşlar benden bir tavsiye, kesinlikle başladığınız şehirde takılmayın. Başlangıç şehirleri çok kalabalık oluyor. Bu yüzden çevresindeki resource lar hemen tükeniyor. Mümkünse 1-2 yan şehirlere bind layın kendinizi rahat edersiniz craft ve lag açısından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 evet o çok mantıklı ben salak gibi en kalabalık şehirde tıkandım kaldım çok vakit kaybettim. vaktim olmadı ki adam gibi planlayacak :( haftasonu da gg'im. kuzen bu arada mumble'a gir haftasonu da clana alsınlar, atacak herifler. ben msj attım haftasonu yokum pztesi gelicem diye lidere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 hafta sonu bana biraz yardımcı olun yaea, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 pazar akşamına kadar yokum ben istanbula gitmem gerekiyor iş gereği. pazar akşamı elimden geldiğinde yardım ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 dün başladım hafiften yatmadan bir 2 saat oynadım, basic featleri tamamlayarak prowess topladım ilk olarak 200 strength boosterına verdim Warrior olacağım için. alfheim'ın önerisi üzerine 400 yapınca da 2. boosterı alacam. Karakter progressionı nasıl gitmeli onu soracam asıl size? Yani tamam elbet hepsini kasacaz ama atiorum ilk başta weaponsmithinge mi odaklanaiim ki kendime iyi silah yapayım baştan? ama onun için oturup gold kasmam gerekiyor. Mining e prowess vermem gerekiyor mu Yoksa tamamen böle gathering yapıp 0 skillerle, prowess biriktirip silah skillerime mi vermem gerekiyor. siz kafanızdaki gelişim planını bir yazsanıza :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argoel Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 Ben gündüzleri semi afk takıldığım için fishing e veriyorum kendimi. O yüzden fishing e 50 skill verdim. Eğer sen semi afk değilde online takılacaksan direk weapon ve basic skillere yönelip feat lere gidersen daha hızlı prowee elde edebilirsin. Senin tercihin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 x2 str booster 75 weapon skill 75 skinning olana kadar gather kas. tercihen fishing. gather skillere puan verme. skinning istisna çünkü skinning fail olursa o cesette bir daha deniyemiyorsun. craftlara sonra derileri toplayınca girersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 ok bu akşam evime döniim oynıcam ^_^ bi de fps sorununu çözebilsem şöle 40 lara getirebilsem çok mutlu olucam ya sürekli 15-20 :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 imamizer said: nordlydian said: ülkeyi usa seçtim 39 dolar oldu. na/eu ayrımı var mı serverlarda? yoksa dolar ile almak daha mantıklı. şu önemli gerçekten. axedice sendeyiz.. Sıkıntı yok gençler gayet ucuza alıyorsunuz. Hatta ben preorder zamanı aldığım için 30 dolara aldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
indiffer43 Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 Abi fishing nerde yapıyosunuz ya? İki ana şehire gittim (Lyran ve Amurran) ikisinin de çevresindeki göllerde yok balık filan. İlla safe zone dışına mı çıkıcaz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 hemen kısaca nası bi oyun bu güzel mi linkss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 sen sevmessin suark sevsende anlamassın anlasanda beceremessin becerebilirsen bu sever sevmessin. ama indirip bakıcaksan sana veriyim accyi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 indiffer43 said: Abi fishing nerde yapıyosunuz ya? İki ana şehire gittim (Lyran ve Amurran) ikisinin de çevresindeki göllerde yok balık filan. İlla safe zone dışına mı çıkıcaz? Safe zoneda bulman imkansiza yakin abi. Soyun eline fishing pole u al cik. 3g mu ne zaten pole. Olsende bir sey kaybetmezsin. Safe zone u tuketiyor aclar aninda. Boyle alakasiz mob spawn veya clan sehrinin olmadigi yerlere git. Aslinda bir rift yapsak denizlere acilicaz ama para sikinti. Bu hafta sonu herkes kenara 500g atarsa yapariz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argoel Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 Safe zone da balık bulman çok çok zor. üzerindeki herşeyi bankaya bırakıp safe zone dışına koşacaksın. Balık olan biryer bulunca kendine sote bir yer bak, sağdan soldan rahat spot edilmeyeceğin. Olta kırılana kadar çantan doalr zaten. Sonra town portal yaparak şehre dönersin. Sonrası loop zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 Small treasure map 800-1000g gibi dusun. Normal treasure map 4-5k gibi dusun. Ona gore risk/gain hesapla recall cek dusunce veya bekle biriktir oyle cek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 Launcher unexpected error veriyor paso derken sorun çözüldü tamam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
indiffer43 Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 axedice said: Launcher unexpected error veriyor paso derken sorun çözüldü tamam Verify yapınca düzelmesi lazım o sorunun. Launcher'dan play'a basınca oyun crash ediyosa da regional settings language'ı US English yapıcaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 reampage said: sen sevmessin suark sevsende anlamassın anlasanda beceremessin becerebilirsen bu sever sevmessin. ama indirip bakıcaksan sana veriyim accyi :D hee paralı felan mı yok ya boşver o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 40 dolar bide aylık 14 dolar, eu içinde 14 euro Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 40 eur/40 dolar EU subs 14 euro, US subs 14 dolar olayi aslinda yapimci sirketin cok guzel bir ozeti ggafgak. Adamlar o kadar umursamiyorlar, o kadar tembeller ki hesaplamaya yetkenmemisler. Ulan 14 euro 14 dolar etmiyor ayip degil mi dememis kimse studyoda. Bacanasictiklarimin. Adam Yunan. Racialla orseliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 ne pislik firmaymış hakkaten lan bu. indie oyunun allahısın, çok kısıtlı bi oyuncu kitlen var, hem oyunu 40 dolardan satıyosun hem de 15 dolar istiyosun her ay. wow mu sanıyosun kendini bre kelveren Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar