Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Call to Arms : DFUW

bingildak

Öne çıkan mesajlar

Bu arada arkadaşlar benden bir tavsiye, kesinlikle başladığınız şehirde takılmayın. Başlangıç şehirleri çok kalabalık oluyor. Bu yüzden çevresindeki resource lar hemen tükeniyor. Mümkünse 1-2 yan şehirlere bind layın kendinizi rahat edersiniz craft ve lag açısından.
Sosyal ağlarda paylaş

evet o çok mantıklı ben salak gibi en kalabalık şehirde tıkandım kaldım çok vakit kaybettim. vaktim olmadı ki adam gibi planlayacak :( haftasonu da gg'im.

kuzen bu arada mumble'a gir haftasonu da clana alsınlar, atacak herifler. ben msj attım haftasonu yokum pztesi gelicem diye lidere.
Sosyal ağlarda paylaş

dün başladım hafiften yatmadan bir 2 saat oynadım, basic featleri tamamlayarak prowess topladım ilk olarak 200 strength boosterına verdim Warrior olacağım için.

alfheim'ın önerisi üzerine 400 yapınca da 2. boosterı alacam.

Karakter progressionı nasıl gitmeli onu soracam asıl size? Yani tamam elbet hepsini kasacaz ama

atiorum ilk başta weaponsmithinge mi odaklanaiim ki kendime iyi silah yapayım baştan? ama onun için oturup gold kasmam gerekiyor. Mining e prowess vermem gerekiyor mu

Yoksa tamamen böle gathering yapıp 0 skillerle, prowess biriktirip silah skillerime mi vermem gerekiyor.

siz kafanızdaki gelişim planını bir yazsanıza :)
Sosyal ağlarda paylaş

indiffer43 said:

Abi fishing nerde yapıyosunuz ya? İki ana şehire gittim (Lyran ve Amurran) ikisinin de çevresindeki göllerde yok balık filan. İlla safe zone dışına mı çıkıcaz?

Safe zoneda bulman imkansiza yakin abi. Soyun eline fishing pole u al cik. 3g mu ne zaten pole. Olsende bir sey kaybetmezsin. Safe zone u tuketiyor aclar aninda. Boyle alakasiz mob spawn veya clan sehrinin olmadigi yerlere git.

Aslinda bir rift yapsak denizlere acilicaz ama para sikinti. Bu hafta sonu herkes kenara 500g atarsa yapariz.
Sosyal ağlarda paylaş

Safe zone da balık bulman çok çok zor. üzerindeki herşeyi bankaya bırakıp safe zone dışına koşacaksın. Balık olan biryer bulunca kendine sote bir yer bak, sağdan soldan rahat spot edilmeyeceğin. Olta kırılana kadar çantan doalr zaten. Sonra town portal yaparak şehre dönersin. Sonrası loop zaten.
Sosyal ağlarda paylaş

40 eur/40 dolar

EU subs 14 euro,
US subs 14 dolar olayi aslinda yapimci sirketin cok guzel bir ozeti ggafgak.

Adamlar o kadar umursamiyorlar, o kadar tembeller ki hesaplamaya yetkenmemisler. Ulan 14 euro 14 dolar etmiyor ayip degil mi dememis kimse studyoda. Bacanasictiklarimin.

Adam Yunan. Racialla orseliyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...