Silenced Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Skirmisher oynuyalim dedik actim archery olalim dedik olduk simdi ne dogru durust aim alabiliyoruz aim i alsakta atacak arrow yok ne menem bi celiskidir bu yaww 235 pp var 5 ini harcadim wariyemi donsem acaba zaten twohsnd takiliom arrroww yokkkkkkkkk :) 1 aya craft edecem ins :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 refine masteryler : 10k pp istiyormuş... şaka ya. weaponsmith mastery'i almaya karar verdiğinde, 20k pp + 28k iron ingot gerekiyor. ondan sonra bir de onun leveling'i var. gerçekten insan işi değil. en güzeli hiç ellemeyip, clan craftmen'ine yaptırmak. günde 10 saat gather yapıyorum ben bile uğraşmam onla. satar, parası neyse alırım veya craft ettiririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 "Fly with Me" ev dekoru düşürdüm, dragon portresi asdasdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 bingildak said: refine masteryler : 10k pp istiyormuş... şaka ya. weaponsmith mastery'i almaya karar verdiğinde, 20k pp + 28k iron ingot gerekiyor. ondan sonra bir de onun leveling'i var. gerçekten insan işi değil. en güzeli hiç ellemeyip, clan craftmen'ine yaptırmak. günde 10 saat gather yapıyorum ben bile uğraşmam onla. satar, parası neyse alırım veya craft ettiririm. Abi işte böyle şeyleri yapmayı zorlaştırmışlar ki karakterin sürekli gelişim halinde olduğu izlenimi al falan diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 açıklamanın süresi manidar. subs vakti malum. ilk oyundan ders almışlardır ama. community'nin ilgisini canlı tutmanın yollarını öğrenmişler en azından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 öyle abi doğru söylüyorsun da, zaten main karakter ile en azından mid-game'e kadar craft'e girmene engel oluyorlar, PP'i sonuçta karakter gelişimine yatırmak zorundasın. fakat alt karaktere alayım diyorum, mastery'e giriş direkt 20k olmasın yani, şunu kademeli hale getir. mantık olarak hiçbir yatırım yapmadan: R0-R30 yapıyorsun. sonra senden direkt tek hamlede 20k istiyor. R40-R70 açılıyor. bunu çötönk diye 20k yapacağına, kademeli olarak parça parça al. atıyorum r30'dan r40'a geçişi 5k yap, r40'dan r50' geçişi 7k yap gibi. gidip pve yapmayan adam nasıl 20k pp toplayacak da train edecek de nasıl kasacak. ancak clanın craftsmen'i olacaksın, bütün materyaller sana akacak, gather problemin olmayacak bunun yanında diğer herkes gibi pve yapacaksın sabah akşam pp grindliycaksın bunu da masterylere vereceksin. belki 6 ay sonra bunları düşününce komik olacak ama şu an bildiğin duvar örmüş adamlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 ya sen kendini craft ada hele ya. biz sana akıtırız kaynakları ingatları (slm mortis) woodları neyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 oasdas adayım adamasına da altta 10k pp var totalde. bir 10k daha birikmesi kafadan 10 gün sürer pve yapmadığım sürece. akşam 2-3 saat oynama vaktim olacak onu da alt'a pp kasarak geçiremeyeceğim sori. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 round robin gelince spawna gelir üstünde çuvalla odun kesersin millet spawnı temizlerken. artık pve de zor değil yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 doğru dedin aslında 2+1 yapabiliriz hem spawn hızlanır hem alt kill toplar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 oynamayın da ben de yetişiyim size hehe alcam akşam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 asdasda ağa bir kurban daha düştü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 gel denocum gel ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimnax Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 abi 2 gündür cıplak dawnblade ile feat kasıyorum da biraz önce 50klık bi adam geldi öldürdü beni. sordum whats the point die adam öyle bir anlattı ki kendimden utandım çıplak gezdiğim için haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 niye çıplak geziyorsun ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Ne dedi lan? çok merak ettim, senin gibi yüzsüz birini bile utandıran şeyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 hakkaten neden çıplak geziyorsun güzel kardeşim. sonra demezler mi annen ınç. üyelerini giydirmiyor, çıplak gezdiriyor, selpak sattırıyor. klan reputasyonu ne hale getirdiğine değinmiyorum bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 bu akşam bi gemiyle açılalım. gelmek isteyenler saat 8 gibi hazır olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimnax Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 ahahah abi gearlı olsan kesmezdim falan filan diye girişti bana önce sonra bak güzel kardeşim klanın var ismini reputationunu kötülüyosun diye devam etti ağlamaklı oldum. çıplak gezmemin nedenide safezone içinde creep varmint fln kesiyorum bosuna durability harcamayım diye. sonra koboldlara gideyim diodum işte sz dısındaki bi bankadan alırım gearı öle keserim etc derken adam bindi tepeme zevk verdi bi güzel. sonra oturdu yardım etti gerçi statlarını söle söle yap gibisinden abilik yaptı hah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 tamam zevk aldıysan sıkıntı yok o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 tecavüz kaçınılmassa zevk almaya bakıcan demiş konfüüücyüz dedemiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Arkadaşım annen seni giydirmiyor mu ne bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Thank you! Your order has been completed successfully! subscriptionı yeniledim hayırlı olsun hiç düşünmedim yenilemessem mi acaba die. eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 iste sorumlu alan yetkilisi. bazilari gibi abi oyun cok kotu diyip, almayanlardan degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 harbiden adam kral. sırf mortis ile birşey oynuyor olmak için oynanır. yalnız dikkat edin atınızı çalar sonra da pis pis güler teamspeakten DAS. ben subs'ı bitmiş açontun user/pass'i fizban'a verdim. biri gelip gay romance yaparsa bilin ki ben değilim. ama darkfall defterini kapamış değilim. bizde sandbox defteri kolay kolay kapanmaz. top sende aventurine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar