Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Call to Arms : DFUW

bingildak

Öne çıkan mesajlar

refine masteryler : 10k pp istiyormuş...

şaka ya.

weaponsmith mastery'i almaya karar verdiğinde, 20k pp + 28k iron ingot gerekiyor. ondan sonra bir de onun leveling'i var.

gerçekten insan işi değil. en güzeli hiç ellemeyip, clan craftmen'ine yaptırmak. günde 10 saat gather yapıyorum ben bile uğraşmam onla. satar, parası neyse alırım veya craft ettiririm.
Sosyal ağlarda paylaş

bingildak said:

refine masteryler : 10k pp istiyormuş...

şaka ya.

weaponsmith mastery'i almaya karar verdiğinde, 20k pp + 28k iron ingot gerekiyor. ondan sonra bir de onun leveling'i var.

gerçekten insan işi değil. en güzeli hiç ellemeyip, clan craftmen'ine yaptırmak. günde 10 saat gather yapıyorum ben bile uğraşmam onla. satar, parası neyse alırım veya craft ettiririm.

Abi işte böyle şeyleri yapmayı zorlaştırmışlar ki karakterin sürekli gelişim halinde olduğu izlenimi al falan diye.
Sosyal ağlarda paylaş

öyle abi doğru söylüyorsun da, zaten main karakter ile en azından mid-game'e kadar craft'e girmene engel oluyorlar, PP'i sonuçta karakter gelişimine yatırmak zorundasın. fakat alt karaktere alayım diyorum, mastery'e giriş direkt 20k olmasın yani, şunu kademeli hale getir.

mantık olarak hiçbir yatırım yapmadan:

R0-R30 yapıyorsun.

sonra senden direkt tek hamlede 20k istiyor.

R40-R70 açılıyor.

bunu çötönk diye 20k yapacağına, kademeli olarak parça parça al.

atıyorum r30'dan r40'a geçişi 5k yap, r40'dan r50' geçişi 7k yap gibi.

gidip pve yapmayan adam nasıl 20k pp toplayacak da train edecek de nasıl kasacak. ancak clanın craftsmen'i olacaksın, bütün materyaller sana akacak, gather problemin olmayacak bunun yanında diğer herkes gibi pve yapacaksın sabah akşam pp grindliycaksın bunu da masterylere vereceksin.

belki 6 ay sonra bunları düşününce komik olacak ama şu an bildiğin duvar örmüş adamlar.
Sosyal ağlarda paylaş

ahahah abi gearlı olsan kesmezdim falan filan diye girişti bana önce sonra bak güzel kardeşim klanın var ismini reputationunu kötülüyosun diye devam etti ağlamaklı oldum. çıplak gezmemin nedenide safezone içinde creep varmint fln kesiyorum bosuna durability harcamayım diye. sonra koboldlara gideyim diodum işte sz dısındaki bi bankadan alırım gearı öle keserim etc derken adam bindi tepeme zevk verdi bi güzel. sonra oturdu yardım etti gerçi statlarını söle söle yap gibisinden abilik yaptı hah
Sosyal ağlarda paylaş

harbiden adam kral. sırf mortis ile birşey oynuyor olmak için oynanır. yalnız dikkat edin atınızı çalar sonra da pis pis güler teamspeakten DAS.

ben subs'ı bitmiş açontun user/pass'i fizban'a verdim. biri gelip gay romance yaparsa bilin ki ben değilim.

ama darkfall defterini kapamış değilim. bizde sandbox defteri kolay kolay kapanmaz. top sende aventurine.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...