-Deno- Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 ilk aya da para veriyo muyuz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 ııh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 tabikide hayır seni şapşal. hangi mmoda ilk aya para verildiğini gördün lanet olasıca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harir Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 sdfsdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 peç yoktu abi zaten server tarafında optimizasyon yapacaktı şoparlar kesin beceremediler böyle devam etsin dediler asdasd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Grimnax said: aynen oyum leen scale mail. bi ara oturdum yere zevk almaya calistim etc. acısını cıkarıcam yannız ! ahadfsad. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Harir said: sdfsdfsd a-ha! ikinci fakir de gelmiş haha, ne o merak mı ettin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harir Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 yok ya fakirim ben gw2 oynuyorum.nub denoya gülmeye geldim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 tamam o zaman, daha fazla fakirliğin ile bölümü kirletmeden lütfen terket. Bir tane fakir yetiyor bölüme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Xenocide said: tabikide hayır seni şapşal. hangi mmoda ilk aya para verildiğini gördün lanet olasıca 2005 öncesinde mmo oynamadığın nasıl belli nub harir nub'u geldiyse oynamam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 haririn pabucunu ye lan, yeto. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harir Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 haha ben yokum oynayabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 pabucu bile yoktur onun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 -Deno- said: Xenocide said: tabikide hayır seni şapşal. hangi mmoda ilk aya para verildiğini gördün lanet olasıca 2005 öncesinde mmo oynamadığın nasıl belli nub harir nub'u geldiyse oynamam. valla oynamadım ne yalan söyleyim. kısa pantülle geziyoduk o zamanlar, aylık para ödeyecek göt mü vardı :( ama level'da uo'ya daoc'a hep böle sulu ağızlarla bakardım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 öyle artistlik yapmayacaksın o zaman şşşşşşşş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 konuyu dağıtmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 hahaha mortis sanki yıllardır bu anı bekliyormuş gibi, "bi bölümün modu olsam da konu dağılsa "KONUYU DAĞITMAYIN" diye müdahale etsem:(" saygılar modum. Darkfall güzel gelin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 çoooooook tatlıyım ya ^_________^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 o ne gey bi avatar ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 gey mi?! JOJO Lan bu delikanlılığın vücut bulmuş hali http://images1.wikia.nocookie.net/__cb20120803012110/jjba/images/9/93/Joesephjoestar.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 asdıoasjd gökhan 2 ay sonra terk edilmişliğin ve kulak çınlamasının alan yetkilisi olacaksın ^__________^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Mortis said: konuyu dağıtmayın. vay noktalamaya falan da uymuş. gökhan'a bak sen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Konunun "k" sinin küçük olması ne olacak Denizcim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hypnotize Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 JOJO diye delikanli mi olur lan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 yarıldım ya haha http://en.wikipedia.org/wiki/Joseph_Joestar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar