arcane Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 dün akşam iyi eğlendik ama ha. hala aklıma geldikçe gülüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 bende istiyorum bir akşam geleyim ama çok kötü denk geldi bu dönem. neredeyse bütün mayıs yalanım küfür gibi. ancak kız arkadaşım istanbula döndükten sonra askerden gelen arkadaşa benim alt'ı vererek sardırabilirsem ki o da askerden izine gelip oyun oynamak istmez herhalde. vay arkadaş eskiden oyun oynardık :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 kız arkadaşı olanları almıyoruz zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 -Deno- said: Phyx said: Mortis said: oo akşam görüşrüüz genç! warrior açma hehe abi cidden sizle oynamayi cok ozledim ya yildirim buyucusu planliyorum simdilik sana yazmamıştır gökhan bana yazmıştır. artistlik yapma yıldırım büyücüsü. bu mevzu darkfall sahalarinda cozulur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Claninizin adı ne beyler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 çoğumuzun bi klanı yok. oyunda insanlık ölmemiş. safe zone dışında gördüğüne dalacan diyen arkadaşlara belgelerle geldim. 55k lık adamın yanına gidip kafa selamı verip oltamı çıkarıp başladım tutmaya. http://i.imgur.com/qx1EeaO.jpg sokuldum herife iyice kankası sansınlar diye, şu an safe zone dışında muhtemelen en güvenli yerde kasıyorum asfgfd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 sizin toplanıp 5-10 kişi adamı kesmeniz lazım ki adet yerini bulsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 we got your back, fish in peace demiş bi de huehue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 akjasjsad abi adam ciplak, uzerinde gear olmadan seni fishing pole ile mi oldurecekti asdasdasd bildigin free loot u birakmissin bi de node u paylasmissin asdasdads Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 YA PIÇAK ÇEKSERSE? başlangıç bıçaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 evet arkadaşlar STRENGTH PRIMALIST OLDUM netcafenin de gazı ile çok iyi olacam DAS ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 pis özenti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 7 kişi gemi yaptık denizlere açıldık balık tutuyoruz abi yok böyle keyif. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 ABİ BAŞKA GEMİ YAKALADIK İÇİNDEKİLERİ ÖLDÜRDÜK ALDIK ADAMLARIN GEMİSİNİ 2 GEMİ GEZİYORUZ ŞU ANDA HAHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 kraken bassin geminizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 abi AHAHAHAHHA inanılmaz abi herifleri dağıttık geminin üzeirnden gidip ele geçirdik dier gemiyi gerçek korsanlarız ya of ahaha treasure map falan lootladık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 ben sabah alıyorum oyunu kararımı verdim gg no rmk. şimdi almıyorum çünkü erken yatmam lazım lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 suan keyif akıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 lan almasina alicam da, gene beraber oynayamicaz ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 valla umrumda değil lan kendime işkence çektireceğime giden 40 dolar olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 olm SSLeri koyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 KOYMAYIN! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 abi çok iyidi yqa gelio ss ler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 aquila said: =( canı çok çekmek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar