bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 ahsduashıd abi sun sizin ligin çok üstünde. öküz gibi oynuyor adamlar ayrıca öküz gibi de giyinirler. üzülmeyin sunlara öldük diye. deneyim olmuştur süper. öle öle öğreniyor. ayrıca yüksek pp ayrıca öküz gearlı adam sizi yan yana kesebilir r0 gearla dolaşıyosunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 adam gorunce korkup dagilmisti bu salaklar zaten, elleri ayaklarina dolanmistir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 Abi ben inanılmaz eğlendim gerçekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 abi pozitif düşüncelerinizi ve deneyimlerinizi yazmayın olan xenocide'a olacak asdasdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 HAYIR EĞLENMEDİNİZ İŞTE ÖLDÜĞÜNÜZ İÇİN SİNİRDEN KÖPÜRDÜNÜZ ALT F+ YPATINIZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 ben gayet en kral setleri giyiyorum. mortis tier, "ABİ CHAINMAIL VAR MI MOBTAN DÜŞTÜ MÜ" diye gezen biri değilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 geliyorum az kaldı kasacam efsane armorsmith swordsmith Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hypnotize Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 demin bi pvp yaptik 7 vs 15 falandi heralde efsane dogradik adamlari en son mortis 3vs1 yapiyodu falan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 harbi güzeldi ya. baya bi ok soktum bizimkilere arada karambolde ama çakmadı kimse asdfgh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 böyle bişeydi, temsili resim: http://i.imgur.com/YEmzIBQ.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 ah ah o warriorlarda banded vardi galba olmayaydı iyiydi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 abi ahahadjkfgasfjkgjhkldg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 ahuahuahuauhuahuha aynen öleydi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 bagirsak da dokulmus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hypnotize Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 face e bittim ben o nasil bir gururdur ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 arkadaslar oyunu 40$ steamden aldim simdi ilk ay beles degil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 en az 2 ay oynarım diyorsanız alıcam. diyo musunuz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 oo akşam görüşrüüz genç! warrior açma hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 launcher ekraninda no active subcription diyor sag ustteki register da kapali Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 şu an serverlar kapalı bakım için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 -Deno- said: en az 2 ay oynarım diyorsanız alıcam. diyo musunuz ?alma denetci oynamiycaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 cidden mi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 oynariz ama seni sevmiyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 ya ben kendi adıma söyleyeyim oynarım ben pc aldım o kadar. şu an da önümüzde alternatif bi mmorpg yok oynanır yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar