calvaria Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Hocam iron nerden buluyon ya satin mi aliyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 aynı soruyu merak ediorum bende aralıksız chaos şehirlerinde kassan bile o kadar olmaz ya ganki var zarti zurtu var bu işin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 adam asyadan kole ticaretine baslamis adsasds plate i yapmasindan cok giymesi zor fakat giydiginde bildigin bir hulk a donusuyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 kazıyorum. hatta yanına minecraft açıp orada da kazıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 hype'i gecenler bi oyunu yorumlasin ya nasil gidiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calvaria Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Nerde kaziyorsun hocam ben gunde 3 saat oynuyorsam 2 saati aramakla 1 saati anca kazmakla geciyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Phyx said: hype'i gecenler bi oyunu yorumlasin ya nasil gidiyor Ben gui, efektler ve rubber bandingimsi his haricinde küfür ettiğim bir şey olmadı. Zaten hiç bir beklentim olmadan başladığım için gayet eğleniyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 herkesin kazdığı yerlerde kazıyorum. bugün gaza gelip ekstra olarak safe zone dışında da kazdım, like a boss. 2 tane chaos chestten toplam 200 gold çıktı... demin bankada bir adam gördüm 83k pp. tipten belli zaten bir zırh yapmış power ranger gibi sdfsdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 topic'i her açtığımda birileri bişi kazıyo lan, doğru söyleyin mc 2 di mi bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 pff çok geri kaldım ya akşamları falan girer gather yaparım diyodum ama yalan oldu çok fena yoğunluk var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 mortal online da greenlighta girmiş hahah kıskandılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 bıngıldak sen 2 aylık kastın zaten bir mola ver sdfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Xenocide said: mortal online da greenlighta girmiş hahah kıskandılar mortal f2p olmuş daha yeni http://www.mortalonline.com/news/now-free-play Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 sunucu gelmiş gogogo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 f2p di zaten uzun bi süredir ya. gelsin steame bi denicem bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silenced Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Bende baslamayi dusunuyorum ingilizce sifir rahat oynayabilirmiyim ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calvaria Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Arkadaslar siz yapmazsiniz biliyorum ama afk gathering yapan arkadaslarin onune gecip durdurabiliyorsunuz uyandirayim dedim :) maden kazan gorunce killigina yapiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 ben önüne geçtikten sonra o madeni kazıp bitiriyorum bir de. hatta geçen gün atını da çaldım adamın zaaa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 hahah iğrenç bi adamsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 şerefsiz pklar! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 afk makroya bırakmış adam görünce niye sağ bırakıyosunuz ki pk olayı mı var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 sanırım kararımı verdim, darkfall forumlarına baktım, adamın biri sub'ınızı devam ettirecek misiniz diye sormuş. 5 sayfanın 4'ü hayır demiş. muhtemelen 1 ay içinde oyunda 50 kişi falan kalacak lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Sparkcaster said: afk makroya bırakmış adam görünce niye sağ bırakıyosunuz ki pk olayı mı var safe zone var guard zone gibi, vuramıyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 tekrar bak xeno pollda YES 70.41% NO 29.59% diyor. resub yapıcakmış işte çoğunluk. NO diyorsan nedenini yaz demiş topiği açan tabi ki 5 sayfanın 4ü no diyip yazmış olacak ilahi xeno das Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 he o kısmına dikkat etmemiştim sdfg ama olsun no diyenlerin baya geçerli sebepleri var. valla ben şahsen mortal steame gelince onu denicem tekrar. bu oyun için de biraz beklicem content falan geliyor mu, adamlar oyunu düzeltiyor mu onlara bakıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar