imamizer Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 ekmek oynuyo mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 GELİYORUM DURUN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Bayram Horoz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 abi çok strese girdim ya gerçekten çok küfür yiecem sonradan hueuhe ama dediim gibi ben çağırmadım arcane ve bingildakin "gelmeyin lan" demesine geldiniz ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 patlamaya bi 10 gün veriyorum bunlar da başladıysa prophecy is fulfilled Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 20 liraya pazar alanına düşünce patlatıcam ben de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 aouijdsaosj gökhan direk senin sorumluluğunda topu kimseye atma sadasdsad http://www.southparkstudios.com/clips/152804/cartmanland-commercial Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 aynen abi you cannot come stratejisi ile hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 bingildak said: aouijdsaosj gökhan direk senin sorumluluğunda topu kimseye atma sadasdsad http://www.southparkstudios.com/clips/152804/cartmanland-commercial AHAHAHAHA :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 satan var mı oyunu şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 argoel e msj atsana forumdan o satıyor olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Teamspeak: adres: fra01.bargainvoice.com:7099 şifre: patato Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 oynayanlar gelsin teamspeake chat sistmei iğrenç olduğu için oyunun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 oynamayın lan! hem internetim yok evde hem de çalışıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 benim laptop performansı ciddi artmış. şehirde şu an 60 fps, düşük çözünürlük + low setting. gtx 560m 30-40 civarıydı 3 gün önce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 ya başka arkadaşla konuştum. 40 dolara kesin değer diyor. sandbox diye. kararsız kaldım. yok mu şöyle indirimli bir yer. ya da trial. ikinci bir swtor olmasın istiyorum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Benim performans da artmış patchten sonra, 30 fps görebildim tutorialda sdf. Akşam eve gelince ciddi bi karakter açar takılırım peşinize, şimdiye kadar en fazla tutorial mağarasına gelecek kadar dayanabilmiştim performansa. Ne açayım? Primalisti geç pompyro mage güzel galiba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 abi her oyun patlıyor ya elbet atiorum gittim 40 dolar Bioshock infinite e verdim oynadım 15 saat bitio abi işte. bu oyuna 40 dolar veriosun 1 ay oynuosun kesin ha sonrası sana kalmış ama yani birileri bırakır bayarsın vs bırakabilirsin onun garantisi yok, ben de abi bu oyunu yıllarca oynarım diyemiorum ki çok değişken var. o yüzden o kadar kafa yormayın yani. patlar mı patlamaz mı diye artık her o yun patladı, Wow bile Pandaria çıkardı, 1 hafta level 90a kastık bıraktık abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 elementalist (nuke ötesi, survival patates) warrior (survival, dmg, mobility ne ararsan var) skir (mobility'nin boku çıkmış, dps averaj) primalist (tavsiye etmem - uzun hikayesi) strafe iyi yaparım diyorsam ben elementalist önerirdim ama air, survival olarak daha iyi. benim görüşüm 40 dolara üzülecek adam hiç almasın. riske bile etme yani. YOU CAN'T COMEEEEEE. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 elementalist aç hepimiz warriorız hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 herkes warriorsa ve beraber oynıycaksanız elementalist açma ff'dan team kill çekersin direk aıjosdıjıs. skirmisher single target, ff yapmadan iyi çalışır. hem efek mefek yok makineyi stress eedecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 benim de ilk defa dogada 30-35 e çikmaya basladi fpsem hehe adamlar az çok optimizasyon yapmış evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Efekt mefekt evet sorun yaratır gogo skirmish madem. Çok az optimizasyon mu? Hangi optimizasyon panpa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argoel Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 bingildak said: herkes warriorsa ve beraber oynıycaksanız elementalist açma ff'dan team kill çekersin direk aıjosdıjıs. skirmisher single target, ff yapmadan iyi çalışır. hem efek mefek yok makineyi stress eedecek. Ben skirmisher lada team kill almayı başarırım asdfasd :D pvp de düşmana bineğimi vermiş adamım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 axedice senden iyi primalist olur. healer lazım ağa sdfds. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar