BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 merhaba eve şimdi geldim, kahvemi koyup öyle okuyacağım
Akhlaur Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Okudun mu ayı oha. Pardon ayı demek istemedim.
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 ee bu kadar mı? daha bunun kıza dönüşü var anneyle kavgası var sonra anneye dönüşü var yarım bu bitir öyle okuyalım
Noyzura Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 BabacumMostors said: ee bu kadar mı? daha bunun kıza dönüşü var anneyle kavgası var sonra anneye dönüşü var yarım bu bitir öyle okuyalım yeni öykü için paticik olarak yeni bir kızı stalklayın bende ona aşık olayım falan olaylar gelişşin
mokoko Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 bir çırpıda okudum. çok iyiymiş. geçmiş olsun bu arada noyzura. sal boşver.
goldbären Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 selamlar noyzura sama, hızlı ve efektif kilo verdiren bildiğiniz zihin ve gider yolu açıcı ilaçlar nelerdir? hamburgerlerimin içine meth koyuyorum ama işe yaramıyor.
Noyzura Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 goldbären said: selamlar noyzura sama, hızlı ve efektif kilo verdiren bildiğiniz zihin ve gider yolu açıcı ilaçlar nelerdir? hamburgerlerimin içine meth koyuyorum ama işe yaramıyor. Fenethylline
Gizli Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 "Bir haftadır bong+game+dondurma üçlüsünde kendimi oyalarken sixpacklerim bende yine uzaklaştı" aahuahahah
Noyzura Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 mokoko said: bir çırpıda okudum. çok iyiymiş. geçmiş olsun bu arada noyzura. sal boşver. aynen boşvermeceli . teşekkürler paticik. bu forum kendime en yakın insanların topladığı bir yer . animeci , frpci , sporcu , sanatçı , biliminsanları ve lamerler ;D
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 abi sana yakın değiliz biz ya. kafayı bulup kadına şiddet uygulamışsın bildiğin. neyse ki kurtulumş kızcağız
emanet2 Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Noyzura said: animeci lamer , frpci lamer , sporcu lamer , sanatçı lamer , biliminsanı lamer ve lamerler ;D fix'd
Noyzura Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 dasaaa said: abi sana yakın değiliz biz ya. kafayı bulup kadına şiddet uygulamışsın bildiğin. neyse ki kurtulumş kızcağız kendi kafamı çekmekten sıkıldım senin kafayıda çekicem biliyorsun. Paticik buluşmasında bana dasayı getirin dicem. yanaklarından makas alıcam agucuk agucuk yapıcam ve hepsinide video kaydını alıp gif yapıp paticiğe koyucam. çok eğlenceli dasa giflerimiz olucak ;D
Noyzura Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 emanet2 said: Noyzura said: animeci lamer , frpci lamer , sporcu lamer , sanatçı lamer , biliminsanı lamer ve lamerler ;D fix'd lamer lamer ayrıca ;D
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Marty said: hamburgerleri methin arasina koy soda içiyordum püskürdüm. teşekkürler marty.
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 pascalnouman said: fede seviselim mi mi birleşik olmalı
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Noyzura said: dasaaa said: abi sana yakın değiliz biz ya. kafayı bulup kadına şiddet uygulamışsın bildiğin. neyse ki kurtulumş kızcağız kendi kafamı çekmekten sıkıldım senin kafayıda çekicem biliyorsun. Paticik buluşmasında bana dasayı getirin dicem. yanaklarından makas alıcam agucuk agucuk yapıcam ve hepsinide video kaydını alıp gif yapıp paticiğe koyucam. çok eğlenceli dasa giflerimiz olucak ;D http://www.sellingtothemasses.com/wp-content/uploads/2013/03/31135319.jpg
pascalnouman Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 sipeyskeyk said: pascalnouman said: fede seviselim mi mi birleşik olmalı retorik bi soruydu
copry Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Ardeth said: copry said: Pinarin tarafindan da dinlemeliyiz ayrica hikayeyi http://cdn.overclock.net/6/60/600a95ef_I-See-What-You-Did-There-Rage-Face-Meme.png yalan mı ?
Öne çıkan mesajlar