Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Aşk Herşeyi Affeder mi ?


Noyzura

Öne çıkan mesajlar

Ardeth said:

paticikte onuruna acilan konuyu da gordu mu hahahahah



onu zaten bence görmüştü. bana bir forumda sayfalarca hakkımda atıp tutuyor demişti bende "paticik mi ? " diye sormuştum. Yüzümü bön bön bakarken "yok ya nerden bilecek paticiği" demiştim ama bön bön bakmasının sebebi "evet paticikti tek tahminle bilmene şaşırdım ve sana yalan söylememek için sessiz kaldım" demişti. Bende kendim stalklayıp gerçekten paticik olduğunu bulunca şaşırdım . "Ben eski patiyim rica ederim konuyu kapatılar sorun değil" demiştim ama fizban gurur meselesi haline getirmişti ondan uzamıştı konu. Ama okurken eğleniyorduk böyle birlikte okuyup gülüyorduk , bazıları ile dalga geçiyorduk falan. Sonra ağzımıza falan dolanmıştı fap fap yapmak falan ;D
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Marty said:

yalniz, polis cagirip polise iftira atacak kadar psikopat karidan min zararla kurtulduguna sevinmelisin. penisini kesip cope bile atabilirdi.



evet yani hayatımda denetimli sebestlik bile almamış biri olarak çok pis patlayabilirdim. Hani beni boşverde yaş 30lara yaklaşırken sadece kendin için değil , büyüteceğin çocuklar içinde uygun bir annemi diye düşünmeye başlıyorsun.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Starscream said:

konuyu okumadım. bikere aşk herşeyi affetmez.
git son bikere çek karşına konuş. burda böle saçmaladın. şunları yaptın. böle devam edemeyiz. kurallar filan koyun. ha düzelirmi kimse bilemez. ama aldatma vs yoksa bence deneyin.


aldatma falan yok da bence oku sen bi anlarsın.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Noyzura sama;

Affetmedigimiz surece en derin yara olarak bizi acitan bir hal alir kin ve uzuntu. Ama affettigimizde bu kin ve uzuntunun yerini sadece huzur alir. Bayanlari affetmek Erkeklerin gerekliligidir Noyzura sama.. Tekrar mutlu olacaginiz gunlerin yakinligini dilerim.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
×
×
  • Yeni Oluştur...