vaako51 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 abi ordaki bilgisayarlara saldırınca çıkabiliyordun dışarıya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OsManiaC Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 şu vurmalar kırmalar bir tuşa atanmasaydı keşke ne bileyim bu tarz oyunları oynarken hep aklıma yıllar öncesinin die by the sword mu ne numpad de 9 tuşla oynanan oyun geliyor. O timsahcık adamı dövdüm bıraktım oyunu. gerçi konsol ve gamepad için yapılan oyunda tek tuşla oyun bitirme yeter de artar bile : Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Litminov Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 oyun az önce bitti hiç %100'e tamamlama ya da challange yapma gibi bir niyetim yok. belki ilerde dlc çıkarsa oynarım ama şimdilik oynayacağımı pek sanmıyorum bana göre arkham asylum'a göre çok daha kötü bir oyun olmuş. tabii ara videolar ve seslendirmeler her zamanki gibi çok iyi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edriel Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 standart oldu ya bu artık ilk oyun güzel olup tutarsa ikinci oyun yapılır, ikinci oyuna bir çok ekstra eklenip ilk oyundan daha iyi tadı verilir 3. oyun sığ ve tırt olup sıçılır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 vaako51 said: abi ordaki bilgisayarlara saldırınca çıkabiliyordun dışarıya. bilgisayardan sonra işte tepedeki havalandırmaya kanca atıyor ama çıkmıyor batman kalıyor öyle :p, belki öyle denk gelmiştir sonra tekar bakarım aynı yere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Desqpio Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 Edriel said: standart oldu ya bu artık ilk oyun güzel olup tutarsa ikinci oyun yapılır, ikinci oyuna bir çok ekstra eklenip ilk oyundan daha iyi tadı verilir 3. oyun sığ ve tırt olup sıçılır. ded sipeys. neyse, deathstroke'u zorla alt ettikten sonra yeni göreve falan gidiyorum şu an ama çok bayık yahu. yani biraz batman'in hatrına biraz da 18gb dl yaptık diye oynuyorum neredeyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 Copperhead <3 <3 <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 Ben dedim dinlemediniz, bekleyin dedim, pre-orderlamayın dedim, Rocksteady yapmıyor dedim. Eurogamer – 7/10 AusGamers – 7/8/10 Polygon – 7/10 Gamespot – 6/10 GameStar Hungary – 8.6/10 OXM – 8/10 IGN – 7.8/10 Videogamer – 8/10 OPM – 8/10 CVG – 7/10 Xbox 360 Achievements – 92/100 Game Informer – 8.50/10 GameFront – 86/100 El33tonline – 4/5 Kotaku – Yes Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 penguendeyim elinde elektirik olan bi adamı dövdüm sonraki bölüm başladı simsiyah bir boşluktan aşağı düşüyorum bu bugmı yoksa çözüm yontemi ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 bug o, çözümü patch olur anca. arkham cityde de vardı aynısı bikaç yerde ilk çıktığında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 gayet güzel puanlar almış valla ilk 2 oyun kadar yüksek olmasa da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 gamespot da zaten iplenmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 Xaenin said: Ben dedim dinlemediniz, bekleyin dedim, pre-orderlamayın dedim, Rocksteady yapmıyor dedim. Eurogamer – 7/10 AusGamers – 7/8/10 Polygon – 7/10 Gamespot – 6/10 GameStar Hungary – 8.6/10 OXM – 8/10 IGN – 7.8/10 Videogamer – 8/10 OPM – 8/10 CVG – 7/10 Xbox 360 Achievements – 92/100 Game Informer – 8.50/10 GameFront – 86/100 El33tonline – 4/5 Kotaku – Yes ign e az para vermisler herhalde bu sefer. yalniz o 92 nedir yahu? yuh! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Gamespotun oto havalede sorun olmus, web subesinden ayarlamalari lazim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arezd Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Destructoid de ne biçim ezmiş belli değil... Link Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 bence ilk oyun 10 üzerinden 9, 2. si 10 üzerinden 8 bu anca 6 gibi. boşa gitti rusçıuya para Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Abi ilk iki oyunun set ettiği standartları geçememişse veya en azından erişememişse hiç dokunmam, ağzımın tadı bozulmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 One of Arkham Asylum's biggest strengths was that it avoided any sort of origin story, allowing us to delve straight into a world we knew without trying to sprint clumsily through a back story. In Origins, a team of lesser writers attempts to do what superior talent wisely avoided, and the results are what any reasonable person could expect. Üf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 origin story nedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 batmanin başlangıc zamanı işte ama oyun onu anlatmıyor ki tam olarak, sanırım batmanin ilk ortaya çıkışından 2 sene sonra falan geçiyor bu oyun. bide mobların kendi aralarındaki ve dövüşteki dialogları güzel olmuş bu sefer. bi patch gelse düzelcek çoğu glitchler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Abi Destructoid reviewında baya sinir bozucu şeyler var ama cidden, birazcık abartı yerden yere vurmuşlar ama mesela Just as the Star Wars prequels awkwardly shoehorned chance encounters with previously established characters, we're supposed to believe that Batman met not only the Joker, but Bane, Deathstroke, Mad Hatter, Killer Croc, and a whole bunch of other Gotham City antagonists in a single night. Şu biraz hikaye bütünlüğünü kırmıyor mu? Biraz yapay bir his vermiyor mu yani hikaye akışına? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 hikayenin bazı yerleri güzel bazısı dandik ama onelan diyip ekrana masa attığım bi yer olmadı şimdilik, bazı karakterler çok iyi misal Copperhead, Bane (bu, filmdekine daha yakın bi bane) falan, bazısı ultra kötü electrocutioner (kim dizayn ettiyse bunu ailecek ölsünler pls lol). bide deathsroke ile oynamak çok zevkli. detective mod ve ipucu arama şeysini ben sevdim burdaki halini ama kırmızı ok olmadan biz bulsaymışız çok daha iyi olurmuş. patch geliyor heralde bu gece yada yarın olure: http://steamdb.info/app/209000/#section_history Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tomkat Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 gidin arkham city oynayin daha iyi (korsan kullanmayanlar icin sozum) yoksa paraniza yazik sozde yeni oyun ama shock gloves ve yeni batclaw disinda combat icin zerre yenilik yok, direk eski oyunun kopyasi dalga gecmiyorum yani, her sey arkham city'in kopyasi bildigin pahali dlc bu baska bisey degil ama grafikler bu sefer akici, arkham city dx11 optimizasyonu ilk ciktiginda bok gibiydi, bu sefer o duzelmis eger arkham city'i oynamamis olsaydim 8 verirdim ama oynamis oldugum icin 2 veriyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tomkat Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 ama yine de oynatiyo namussuz bu kadar laf ettim ama yine de enigma trophy topluyorum boyuna multisi de buglu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 10 dolara insin steam de, aliriz. 1 seneye iner. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar