Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Batman: Arkham Origins

razzRaziel

Öne çıkan mesajlar

şu vurmalar kırmalar bir tuşa atanmasaydı keşke ne bileyim bu tarz oyunları oynarken hep aklıma yıllar öncesinin die by the sword mu ne numpad de 9 tuşla oynanan oyun geliyor. O timsahcık adamı dövdüm bıraktım oyunu.

gerçi konsol ve gamepad için yapılan oyunda tek tuşla oyun bitirme yeter de artar bile :
Sosyal ağlarda paylaş

oyun az önce bitti hiç %100'e tamamlama ya da challange yapma gibi bir niyetim yok. belki ilerde dlc çıkarsa oynarım ama şimdilik oynayacağımı pek sanmıyorum bana göre arkham asylum'a göre çok daha kötü bir oyun olmuş. tabii ara videolar ve seslendirmeler her zamanki gibi çok iyi..
Sosyal ağlarda paylaş

Edriel said:

standart oldu ya bu artık ilk oyun güzel olup tutarsa ikinci oyun yapılır, ikinci oyuna bir çok ekstra eklenip ilk oyundan daha iyi tadı verilir 3. oyun sığ ve tırt olup sıçılır.

ded sipeys.

neyse, deathstroke'u zorla alt ettikten sonra yeni göreve falan gidiyorum şu an ama çok bayık yahu. yani biraz batman'in hatrına biraz da 18gb dl yaptık diye oynuyorum neredeyse.
Sosyal ağlarda paylaş

Ben dedim dinlemediniz, bekleyin dedim, pre-orderlamayın dedim, Rocksteady yapmıyor dedim.

Eurogamer – 7/10
AusGamers – 7/8/10
Polygon – 7/10
Gamespot – 6/10
GameStar Hungary – 8.6/10
OXM – 8/10
IGN – 7.8/10
Videogamer – 8/10
OPM – 8/10
CVG – 7/10
Xbox 360 Achievements – 92/100
Game Informer – 8.50/10
GameFront – 86/100
El33tonline – 4/5
Kotaku – Yes
Sosyal ağlarda paylaş

Xaenin said:

Ben dedim dinlemediniz, bekleyin dedim, pre-orderlamayın dedim, Rocksteady yapmıyor dedim.

Eurogamer – 7/10
AusGamers – 7/8/10
Polygon – 7/10
Gamespot – 6/10
GameStar Hungary – 8.6/10
OXM – 8/10
IGN – 7.8/10
Videogamer – 8/10
OPM – 8/10
CVG – 7/10
Xbox 360 Achievements – 92/100
Game Informer – 8.50/10
GameFront – 86/100
El33tonline – 4/5
Kotaku – Yes

ign e az para vermisler herhalde bu sefer. yalniz o 92 nedir yahu? yuh!
Sosyal ağlarda paylaş

One of Arkham Asylum's biggest strengths was that it avoided any sort of origin story, allowing us to delve straight into a world we knew without trying to sprint clumsily through a back story. In Origins, a team of lesser writers attempts to do what superior talent wisely avoided, and the results are what any reasonable person could expect.

Üf.
Sosyal ağlarda paylaş

batmanin başlangıc zamanı işte ama oyun onu anlatmıyor ki tam olarak,
sanırım batmanin ilk ortaya çıkışından 2 sene sonra falan geçiyor bu oyun.

bide mobların kendi aralarındaki ve dövüşteki dialogları güzel olmuş bu sefer.

bi patch gelse düzelcek çoğu glitchler.
Sosyal ağlarda paylaş

Abi Destructoid reviewında baya sinir bozucu şeyler var ama cidden, birazcık abartı yerden yere vurmuşlar ama mesela

Just as the Star Wars prequels awkwardly shoehorned chance encounters with previously established characters, we're supposed to believe that Batman met not only the Joker, but Bane, Deathstroke, Mad Hatter, Killer Croc, and a whole bunch of other Gotham City antagonists in a single night.

Şu biraz hikaye bütünlüğünü kırmıyor mu? Biraz yapay bir his vermiyor mu yani hikaye akışına?
Sosyal ağlarda paylaş

hikayenin bazı yerleri güzel bazısı dandik ama onelan diyip ekrana masa attığım bi yer olmadı şimdilik, bazı karakterler çok iyi misal Copperhead, Bane (bu, filmdekine daha yakın bi bane) falan, bazısı ultra kötü electrocutioner (kim dizayn ettiyse bunu ailecek ölsünler pls lol).

bide deathsroke ile oynamak çok zevkli.

detective mod ve ipucu arama şeysini ben sevdim burdaki halini ama kırmızı ok olmadan biz bulsaymışız çok daha iyi olurmuş.

patch geliyor heralde bu gece yada yarın olure:

http://steamdb.info/app/209000/#section_history
Sosyal ağlarda paylaş

gidin arkham city oynayin daha iyi (korsan kullanmayanlar icin sozum) yoksa paraniza yazik

sozde yeni oyun ama shock gloves ve yeni batclaw disinda combat icin zerre yenilik yok, direk eski oyunun kopyasi

dalga gecmiyorum yani, her sey arkham city'in kopyasi

bildigin pahali dlc bu baska bisey degil

ama grafikler bu sefer akici, arkham city dx11 optimizasyonu ilk ciktiginda bok gibiydi, bu sefer o duzelmis

eger arkham city'i oynamamis olsaydim 8 verirdim ama oynamis oldugum icin 2 veriyorum
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...