Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Batman: Arkham Origins

razzRaziel

Öne çıkan mesajlar

Konsollar için leaklenmiş oyun. 2 saat fln oynadım da, böyle Arkham City DLC'si gibi. Hani mekanlar aynı, grafikler aynı, combat aynı. Asylum ve City arasındaki kadar bir fark yok gibi duruyor. Gerçi başlarındayım daha da, hikaye'de sarmadı pek. Bir Arkham City değil yani oyun.

Batman'de her şeye atarlı, hep bi sinirli. Assassins Creed 3'te ki Connor geldi aklıma sdf
Sosyal ağlarda paylaş

hmm dövüşler daha bi akıcı olmuş sanki, daha rahat. gameplay aynı zaten ACity'nin, tuşlarıda aynı yaptım hatta.

bide bazı ufak tefek glitchler var grafiklerde arada, clipping falan.

yalnız harita ekranında mouse kontrolu gelmesi lazım geri, klavye sıkıntılı oluyor.

bide ilk açtığımda baya bi parlaktı batman, böle grafikleri düşürdüm az, brightness falan kıstım batmana benzedi :p

daha dk 1 pelerini yırttık lan sfs

http://img27.imageshack.us/img27/8426/m3ff.jpg
Sosyal ağlarda paylaş

ehe dövdüm deathstroke u, saldırılarından biri blocklanmıyor o yanıltıyor insanı ilk seferde.

şehir kısmında bazı ufak buglar var ama ilk patchle çözerler heralde bunları. onun dışında gayet güzel oyun şu ana kadar,

riddle sistemide öncekilerden daha değişik şimdilik eğer ilerde başka bişiler açılmazsa, çöp kutularının altında ? aramıyoruz artık.
Sosyal ağlarda paylaş

quixef said:

Ya şimdi ben bu oyunları kontrolörle ve 3 boyutlu olarak sıradan oynayacam bu hafta sonu da, Asylum - City - Origins şeklinde çıkış sırasına göre mi gideyim yoksa kronolojik sıra mı yapayım karar veremedim ne dersiniz?

İlk iki oyun çok güzel ve görüntü olarak kesinlikle eski değiller. Fakat asylumdan city'e geçince dövüş sisteminde biraz daha rahatlıyorsun, daha esnek ve rafine bir oyuna geçiyorsun. Bu nedenle asylumu ilk oynamazsan normalde olacağından daha az zevk alman olası.
Sosyal ağlarda paylaş

Oyun cidden arkham asylum'un dlc'si gibi olmuş. Yalnız bu oyunda kısıtlamalar daha fazla.. Çoğu binanın, köprünün tepesine çıkamıyoruz. Oyunun çeyreğini bitirmişimdir yeni hiçbir şey yok. Sadece batman'in inine girebiliyoruz tek yenilik o sanırım. Onun dışında combatlar da dahil yeni birşey göremedim. Hikaye sıradan zaten black mask, batman'i öldürmeleri için 5 assassin tutuyor.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...