Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Harley-Davidson Antalya

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
beyler gecen hafta itibariyle antalya secil rent a car in yan tarafina hd bayimizi actik. giyim-aksesuar , yedek parca ve motor satisi sklinde. ilgilenen arkadaslara duyurulur.

facebook sayfasi icinse

https://m.facebook.com/pages/Harley-Davidson-AntalyA/271060186327520?id=271060186327520&_rdr

Harley-Davidson AntalyA olarak arattirabiliriz.

mucks.
Mesaj tarihi:
burokrasi isleri skinti yaratti cok. en sonunda hayirlisiyla actik. bu pazarda eminim buyuk bir rol ustlenecegiz. ilk defa antalyada official bir motor bayiisi acildi ve pazar farklilasmasini umuyoruz gayretle.

tesekkurler. bekleriz hocam.
Mesaj tarihi:
ilk defa official bir motor bayisi derken neyi kastettin? meraktan soruyorum kadıköy ve maslaktaki HD'ler reseller değil mi?

bu arada 833 sportsterı kaça verin hacı >:D<
Mesaj tarihi:
KidLazer said:

ilk defa official bir motor bayisi derken neyi kastettin? meraktan soruyorum kadıköy ve maslaktaki HD'ler reseller değil mi?

bu arada 833 sportsterı kaça verin hacı >:D<

antalya'da demek istemistim. atladik onu. :)
Mesaj tarihi:
aktiftablet said:

softail classic heritage'e bayılıyorum ben de ama bütçe aşıyo, paticik indirimi var mı? :p

2013 mavi serit lastikli beyaz bebek gibi ben de var dukkanda. tabii fiyat cok hos.
Mesaj tarihi:
Lectre said:

night rodu bende beğeniyorum baya ya.

davison değil bu arada davidson. markayı düzgün temsil edin :P

ausdhjk paticikte cok onemli degilmis. baksana 3-5 bin liraya var mi bisiler de geldigfiodklm :)
Mesaj tarihi:
xwhiplashx said:

Lectre said:

night rodu bende beğeniyorum baya ya.

davison değil bu arada davidson. markayı düzgün temsil edin :P

ausdhjk paticikte cok onemli degilmis. baksana 3-5 bin liraya var mi bisiler de geldigfiodklm :)

amerikan özentisi seni! beğeniyorum sayfanızı ama dolar deseydim 10 çeşit teker gösterirdin ^^
Mesaj tarihi:
ben mahsuru yoksa sunu sormak istiyorum, burayi acmak ne kadara mal oldu acikcasi benim de ilerde dusundugum bir sey motosiklet bayii acmak cunku, gerci siz harley davidson acmissiniz baya maliyetlidir o, sirf harley oldugu icin ama.
Mesaj tarihi:
hocam yuksek bir fiyat elbette tam olarak fiyati vermem tabii ama ortalama starbucks ve ya dev amerikan franchise fiyatlari.

bu arada okuyanlardan ricam facebook sayfasinda begenirse sevinirim.
  • Yeni Oluştur...