xwhiplashx Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 beyler gecen hafta itibariyle antalya secil rent a car in yan tarafina hd bayimizi actik. giyim-aksesuar , yedek parca ve motor satisi sklinde. ilgilenen arkadaslara duyurulur. facebook sayfasi icinse https://m.facebook.com/pages/Harley-Davidson-AntalyA/271060186327520?id=271060186327520&_rdr Harley-Davidson AntalyA olarak arattirabiliriz. mucks. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 hayırlı olsun bizim iş yerine çok yakındı geçerken hep görüyordum baya 3-4 ay tadilat yapıldı herhalde içerde. antalya gibi iğrenç bir pazarda başarılar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 burokrasi isleri skinti yaratti cok. en sonunda hayirlisiyla actik. bu pazarda eminim buyuk bir rol ustlenecegiz. ilk defa antalyada official bir motor bayiisi acildi ve pazar farklilasmasini umuyoruz gayretle. tesekkurler. bekleriz hocam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 ilk defa official bir motor bayisi derken neyi kastettin? meraktan soruyorum kadıköy ve maslaktaki HD'ler reseller değil mi? bu arada 833 sportsterı kaça verin hacı >:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 KidLazer said: ilk defa official bir motor bayisi derken neyi kastettin? meraktan soruyorum kadıköy ve maslaktaki HD'ler reseller değil mi? bu arada 833 sportsterı kaça verin hacı >:D< antalya'da demek istemistim. atladik onu. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 he iyiymiş hayırlı olsun :) ee sportster ne kadar? :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cempostaci Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 night road var mı 2. el ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 softail classic heritage'e bayılıyorum ben de ama bütçe aşıyo, paticik indirimi var mı? :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 alınırsa ya sportster ya da night rod abi gerisi yalan sdfaasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 mobile facebook pcden kullanılabiliyormuş onu öğrendim tişikirlr hirliy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 cempostaci said: night road var mı 2. el ? nightroad temiz 2. el var babamin ki 20.000€ buyrun gelin bize. iron 883 : sifir 13.000€ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 aktiftablet said: softail classic heritage'e bayılıyorum ben de ama bütçe aşıyo, paticik indirimi var mı? :p 2013 mavi serit lastikli beyaz bebek gibi ben de var dukkanda. tabii fiyat cok hos. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 night rodu bende beğeniyorum baya ya. davison değil bu arada davidson. markayı düzgün temsil edin :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 3-5 bin liraya bir şey var mı? ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 tekerlek verelim sana bi çift Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Lectre said: davison değil bu arada davidson. markayı düzgün temsil edin :P adam ayfondan açmış topiği =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Lectre said: night rodu bende beğeniyorum baya ya. davison değil bu arada davidson. markayı düzgün temsil edin :P ausdhjk paticikte cok onemli degilmis. baksana 3-5 bin liraya var mi bisiler de geldigfiodklm :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 bu arada facebook sayfamizi begenirseniz sevinirim arkadaslar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 xwhiplashx said: Lectre said: night rodu bende beğeniyorum baya ya. davison değil bu arada davidson. markayı düzgün temsil edin :P ausdhjk paticikte cok onemli degilmis. baksana 3-5 bin liraya var mi bisiler de geldigfiodklm :) amerikan özentisi seni! beğeniyorum sayfanızı ama dolar deseydim 10 çeşit teker gösterirdin ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 elbette. ama dolarda kurtarmiyor :) euro bazinda her sey :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 xwhiplashx said: elbette. ama dolarda kurtarmiyor :) euro bazinda her sey :) Bi bayii olarak şunu açıklar mısın ya? Japon motorlar da euro üzerinden satılıyo? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 ben mahsuru yoksa sunu sormak istiyorum, burayi acmak ne kadara mal oldu acikcasi benim de ilerde dusundugum bir sey motosiklet bayii acmak cunku, gerci siz harley davidson acmissiniz baya maliyetlidir o, sirf harley oldugu icin ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 hocam yuksek bir fiyat elbette tam olarak fiyati vermem tabii ama ortalama starbucks ve ya dev amerikan franchise fiyatlari. bu arada okuyanlardan ricam facebook sayfasinda begenirse sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 bu arada tekstil bolumumuzde acildi, bilginize. onumuzde ki gunlerde ayakkabilar vs gelecek bilginize. fds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 harley-davison SQNY gibi bir şey mi oluyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar