SOREN Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Bone gitti ama gizli gizli forumda dolaşıyormuş. Bence bilgisayar bölümünde güzel mesajlar atan bir arkadaştı. Okuyordum bazı mesajlarını. Gerçek hayatta tanımam bu arada. Kamuoyu bu konuda ne düşünüyor? Bence gelsin.
SOREN Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 "Hacı Murat olayı" diye bir başlıkta yazılanlardan ötürü foruma küsmüş.
sacrolash Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 moriarty saglam crit vurdu öldü nerd
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 dediklerine göre gecenin geç saatlerinde güncel başlıklara bastığında, başlıklar arasıda bir varolup bir yokolan bone WOT'larını görebilirmişsin.
sacrolash Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Mesaj silinmiş fin imza değiştirmiş
imamizer Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 çok ayıp ediyorsunuz adama. gerçi kendisi de yazılan çizileni çok ciddiye almaması gerektiğini bilen birisiydi niye böyle yaptı anlamadım. dönsün isterim. ben seviyordum adamın topiklerini.
nordlydian Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 küsüp gitmek nedir ya.. burada millet birbirine neler diyor kimse alınmıyor da bone ergeni neden alınıyor? madem erkeklik yaptın gittin neden buralarda dolanıyorsun tekrar ve neden millet üzerinden kamuoyu oluşturmaya çalışıyorsun? gencecik bedenleri aşağlık amaçların için kirletme bone. dokunma genç ergenlere, dokunma patinin gelincik tarlaları gibi mağrur olan patilerine.. ben, bu güne kadar bir karıncayı incitmemiş olan ben.... pardon gaza geldim. bu arada bone kim?
SOREN Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 nordlydian said: küsüp gitmek nedir ya.. burada millet birbirine neler diyor kimse alınmıyor da bone ergeni neden alınıyor? madem erkeklik yaptın gittin neden buralarda dolanıyorsun tekrar ve neden millet üzerinden kamuoyu oluşturmaya çalışıyorsun? gencecik bedenleri aşağlık amaçların için kirletme bone. dokunma genç ergenlere, dokunma patinin gelincik tarlaları gibi mağrur olan patilerine.. ben, bu güne kadar bir karıncayı incitmemiş olan ben.... pardon gaza geldim. bu arada bone kim? tamam sakin o mesajın içeriğini beş mesaja yayarak daha fazla post kasabilirdin hem
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Murat iyi dostlarımdan biri benim, gözüm arıyor hep.
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 sipeyskeyk said: hangi başlıktan gitti ya sanırsam "hacı murat olayı" başlığında şu mesajdan
Deathblade Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Yeni gelenlerin toplamı bir Bone etmez. Gelsin tabi.
SeaGle Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Bone gittiginden beri mouseun scroll u rahat etti.
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 crit ama abartacak forumu terk edecek bir şey yok yani.
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 bone gelsin lan. iyiydi, forumun demirbaşlarındandı bence.
cempostaci Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 gitmedi ya ilgi istiyor sadece böyle topicler aracılığı ile. gayet özel mesajları okuyor.
Marty Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 guzel critti de, bone yok beni tanimiyosunuz da bilmem ne diye savunmaya gecince millet ustune gitmisti, orda kustu heralde. burda olmadigi surede yazdigi wotlari bi word dosyasina dolduruyodur umarim. gelince yapistirir
nordlydian Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 oha hamsilipilav'da yörünge dışına şutlanmış. O niye gönderildİ? Bone'dan önce onun geri gelmesi lazım.
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Kimler geldi kimler gitti, paticik e bir şey olmaz.
Öne çıkan mesajlar