Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

bone geri gelsin mi topiği

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Bone gitti ama gizli gizli forumda dolaşıyormuş. Bence bilgisayar bölümünde güzel mesajlar atan bir arkadaştı. Okuyordum bazı mesajlarını. Gerçek hayatta tanımam bu arada.

Kamuoyu bu konuda ne düşünüyor? Bence gelsin.
Mesaj tarihi:
çok ayıp ediyorsunuz adama.

gerçi kendisi de yazılan çizileni çok ciddiye almaması gerektiğini bilen birisiydi niye böyle yaptı anlamadım.

dönsün isterim. ben seviyordum adamın topiklerini.
Mesaj tarihi:
küsüp gitmek nedir ya.. burada millet birbirine neler diyor kimse alınmıyor da bone ergeni neden alınıyor? madem erkeklik yaptın gittin neden buralarda dolanıyorsun tekrar ve neden millet üzerinden kamuoyu oluşturmaya çalışıyorsun? gencecik bedenleri aşağlık amaçların için kirletme bone. dokunma genç ergenlere, dokunma patinin gelincik tarlaları gibi mağrur olan patilerine.. ben, bu güne kadar bir karıncayı incitmemiş olan ben....

pardon gaza geldim. bu arada bone kim?
Mesaj tarihi:
nordlydian said:

küsüp gitmek nedir ya.. burada millet birbirine neler diyor kimse alınmıyor da bone ergeni neden alınıyor? madem erkeklik yaptın gittin neden buralarda dolanıyorsun tekrar ve neden millet üzerinden kamuoyu oluşturmaya çalışıyorsun? gencecik bedenleri aşağlık amaçların için kirletme bone. dokunma genç ergenlere, dokunma patinin gelincik tarlaları gibi mağrur olan patilerine.. ben, bu güne kadar bir karıncayı incitmemiş olan ben....

pardon gaza geldim. bu arada bone kim?

tamam sakin

o mesajın içeriğini beş mesaja yayarak daha fazla post kasabilirdin hem
Mesaj tarihi:
guzel critti de, bone yok beni tanimiyosunuz da bilmem ne diye savunmaya gecince millet ustune gitmisti, orda kustu heralde.

burda olmadigi surede yazdigi wotlari bi word dosyasina dolduruyodur umarim. gelince yapistirir
  • Yeni Oluştur...