Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Suisei no Gargantia (Gargantia on the Verdurous Planet) - 2013

BabacumMostors

Öne çıkan mesajlar

10

Sırf gemiyi yağmalıyorlar diye onlarca korsana saniyesinde tek atan Ledo "kalamarlar da insanmış laan" twistinden sonra çöktü ya, çok saçma. Korsanları da mı lower life form sanıyodu yoksa :p
Bilmemkaçbinyıldır savaştıkları mutantlar kıymete bindi iki saniyede.

Bir de tam "Ha, twist geldi hikaye başka yola saptı Pocahontas ending gelmez artık" derken 2. twist geldi.
Full speed ahead on Pocahontas ending!

Sosyal ağlarda paylaş

Sam said:

albay kugel

http://3.bp.blogspot.com/_WhMHkKCJw5E/SwifO485DTI/AAAAAAAAAGA/7yLqxIrz_zo/s1600/avatar_quaritch.jpg
bir albay quaritch değil.

Aynısı işte ya. Birebir aynısı.

"Hadi gidip barışçıl ve kendi halinde yaşayan yerlilerin topraklarını ele geçirelim çünkü yapacak daha iyi bir işim yok."

Babacan tavrı bir bölüm bile dayanmadı lol, hemen Gargantiaya dalıyoruz hadi diye atladı eheh.

Şaşırdım mı? Hayır. Ledo ya karşı koyabilecek adam yoktu gezegende, climactic final fight için Hideazular yetmeyeceğine göre tek ihtimal başka mechaydı zaten.

11

Bölüm güzeldi, konuyu iyi toparladılar ama yine de çok bir şey yazmaya gerek yok ^^

FULL SPEED AHEAD ON POCAHONTAS ENDING!

Sosyal ağlarda paylaş

11

pokahontas değil de ben daha çok riddick günlükleri tadı alıyorum "new world order" kafasında. pokahontasda cebren kaynak ele geçirme mevzusu vardı burada ise en azından "gelin bize katılın, köleye de ara elemana mühendise fln ihtiyaç var" deniyor pokahontasda direk doğradılar milleti eheh

Sosyal ağlarda paylaş

Sam said:

babacum avatar gibi oldu işte pocahontas değil de. :p

shadowfury

quaritch q3 sarge gibi adamdı, bu daha kokpiti açmadan verem olmuş.
http://jedsundwall.com/archive/content/uploads/2011/01/avatar-quaritch.jpg
ain't givin' a damn since 2009

o verem muhabbetş traş bence adam diğerlerine yalan atmış çıkmıyor içeriden demir yumrukla idare ediyor

bence ledo V ye bağlar bildiğin baskıcı rejim ve fanatikleri var şu anda avatarda doğrudan yerli halka saldırı vardı bunlar ikna yöntemişle taraftar topluyor olmayanları da bertaraf ediyor o yüzden riddick teki necrolara benzetiyorum durumu

FAŞİZME KARŞI OMUZ OMUZA!
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...