Darklight1903 Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 7/24 acim, ekstra bi' etkisi olmadi fjdlkfjs. kirmizi elmadan igreniyorum, ondan kadin karakterlerin hicbirini sevmedim. bi' de utanan surat tiplemesine iyi kotu alistim derken, bunlarin omuz baslari, diz kapaklari bile elma ahahahaha. cok zavalli. yancilardan da akilda kalan karakter olmamis hic. bi' de daha 5. bolumden naruto filler'i seviyesinde bolum yapmislar. aralarinda tek elle tutulur karakter mecha. onu da gelecek bolumlerde nakama power, strength of love tripleriyle etkisiz hale getirecekler bariz. analitik zekaya yapilacak bu hain saldiriyi simdiden kiniyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 ahah abi napsınlar bütün gün denizde domuzdalar zaten teni beyaz tek adam ledo kalmış hepsi renk almış dışarıda çalışıyor olup da renk almama gibibir şansları olduğunu sanmıyorum bir de o cilt denizin tuzunu yiyor bünyeye o da pembeleştiriyor sörfçülerde balıkçılarda vs görüoruz ya, elma gibi dolanırlar sonra ha ben de "ne zaman açılacak yahu" diyorum.. işte son bölümde parayı bulan uzay bebesi karıya gitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 bi' kere karardiktan sonra pembe olmaz artik ya. bi' de kadinlar pembelesiyor sadece. savunmanin anlami yok abi :D ahhaah zaten son 2 bolum, fan service olayinda, fairy tail ova'lariyla kapisir rahat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Tempoyu koruyamadi bence bu, Yahari bu sezonun en iyisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 ben hâlâ çıkış yapacağını düşünüyorum serinin de nerde olacağını nasıl yapılacağını kestiremiyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Bence random filler değil bunlar, animenin kendisi. Anime de mecha değil discovery-of-self odaklı birşey olup çıkacak zaten(ve shit tier romance tabi). Böyle gideceği en başından belliydi hatta ShadowFury said: >I'd say he's about as old as i am Confirmed for Pocahontas with mechas "Ledo kabile hayatına adapte olur onlarla yaşamayı öğrenir mutlu mesut yaşar " kısımlarını izliyoruz şu anda. Bundan sonra Galactic Alliance askerleri Ledo nun izini bulup peşinden gelir, oha beleş gezegen varmış lan diye çöküp dünyayı ele geçirmeye kalkışıcaklar sonra Ledo gaza gelip Gargantianın yanında savaşıcak. Sonra ortalık karışır filan işte savaş biter (bu noktada uzaylıların olaya dahil olmalarını bekliyorum) Ledo hadi gel askersin sen görevine devam et diycekler Ledo siktir çekip Amy le yaşayıp dünyayı korumak için kalır işte. Tabi bölümleri farklı yazarlar yazıyor olsa da projenin başındaki şahıs malum. Urobutcher faktörünü de hesaba katarsak işin rengi değişir. O yüzden kim ölür kim kalır o konuda yorum yapmak imkansız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 şu mesajın üstüne anime "uç vermiş" gibi hissediyorum.. eğer ki baş verecek olursa hiç tutmam droplarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 ahahah shadowfury yok etmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 BabacumMostors said: nasıl? ne? http://joyotaku.com/ :) bizim projelerden biri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 doğrudüzgün tuzsuz su ve sık duş yok, bütün gün güneşin altında hamallık yapıp terliyorlar. tabii ki parlayacaklar. gidip oraya mı takıldınız yani ehueh ama evet sıfır beklentiyle başlamama rağmen hüsrana uğratacak gibi. bu kadar bütçeyi akıtıp da waterworld meets aria yapabilmek ayrı başarı olur. grafik için izleniyor öyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 http://i291.photobucket.com/albums/ll317/AprillianAIE/FireShoulders.jpg boyle olmasina gerek yok. bi' de sadece kadinlar parliyor. o da hepsi degil, genclere hitap edenler. = lame. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kiri Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 guzel bir konu var gercekten karakterler guzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 7 meh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 droplaıd heralde herkes baya zorladım kendimi son bölümleri izlerken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 ben izliyorum valla eve gidince de izleyeceğim son bölümü, açılır diye düşünüyorum :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 BabacumMostors said: e peki ben kimi takip ediyorum? tabii ki de Bellows http://arwynl.files.wordpress.com/2013/02/suisei-no-gargantia02-velos.jpg şu konuda fikrim değişmedi, gayet ilkel bir düşünce şekline sahibim utabnmıyorum ahahsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 işte grafik için izliyoruz az kaldı diye. şu kadar emek ve bütçeyle bu kadar vasat bir yapım çıkarabilmek cidden büyük beceri. 8 adamın dirisi ölüsü kadar çok screen-time almadı, neyin dramını yapıyorsunuz diye sormak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 sufferihealing basladi ufaktan hakkaten bu dizi neye amac edecek anlamadim, bos bos bakiyorum ekrana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Abi çocuk 3-5 kalamar biçicek diye çıkan shitstorma bak. Bu mudur yani? 6500 ışıkyılı uzaktan galactic alliance gelse de kurtarsa, pocahontas endinge bile razıyım şu noktadan sonra:p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 bence bi şekilde bu ahtapod gibimsi yaratıkların çok lezzetli olduklarını anlıycaklar yakalıyıp yicekler hepsini zehirlenip ölcekler sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 13 bölümde ne anlatacaklar anlamadım.. hadi 5 bölüm çovcuğun oradakı hayata alışmasına orada neler olduğuna harcadılar da.. 22-26 bölümlük bir ser ideğil ki bu kaldı 5 bölüm 100 dakika.. alla alla.. neyse karı var grafikler güzel izliyoruz işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osirix Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 harbi 8 ne boş bölümdü ffs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Haziran 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2013 9 geliyore fena çok fena :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Haziran 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2013 9 Oha twist geldi. Hideazu lar da insanmış. sdf http://i.imgur.com/5bhl1MQ.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar