Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Suisei no Gargantia (Gargantia on the Verdurous Planet) - 2013

BabacumMostors

Öne çıkan mesajlar

7/24 acim, ekstra bi' etkisi olmadi fjdlkfjs. kirmizi elmadan igreniyorum, ondan kadin karakterlerin hicbirini sevmedim. bi' de utanan surat tiplemesine iyi kotu alistim derken, bunlarin omuz baslari, diz kapaklari bile elma ahahahaha. cok zavalli. yancilardan da akilda kalan karakter olmamis hic. bi' de daha 5. bolumden naruto filler'i seviyesinde bolum yapmislar.

aralarinda tek elle tutulur karakter mecha. onu da gelecek bolumlerde nakama power, strength of love tripleriyle etkisiz hale getirecekler bariz.
analitik zekaya yapilacak bu hain saldiriyi simdiden kiniyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

ahah abi napsınlar bütün gün denizde domuzdalar zaten teni beyaz tek adam ledo kalmış hepsi renk almış

dışarıda çalışıyor olup da renk almama gibibir şansları olduğunu sanmıyorum bir de o cilt denizin tuzunu yiyor bünyeye o da pembeleştiriyor

sörfçülerde balıkçılarda vs görüoruz ya, elma gibi dolanırlar sonra

ha ben de "ne zaman açılacak yahu" diyorum.. işte son bölümde parayı bulan uzay bebesi karıya gitti
Sosyal ağlarda paylaş

Bence random filler değil bunlar, animenin kendisi. Anime de mecha değil discovery-of-self odaklı birşey olup çıkacak zaten(ve shit tier romance tabi).

Böyle gideceği en başından belliydi hatta
ShadowFury said:

>I'd say he's about as old as i am
Confirmed for Pocahontas with mechas

"Ledo kabile hayatına adapte olur onlarla yaşamayı öğrenir mutlu mesut yaşar " kısımlarını izliyoruz şu anda.

Bundan sonra Galactic Alliance askerleri Ledo nun izini bulup peşinden gelir, oha beleş gezegen varmış lan diye çöküp dünyayı ele geçirmeye kalkışıcaklar sonra Ledo gaza gelip Gargantianın yanında savaşıcak.
Sonra ortalık karışır filan işte savaş biter (bu noktada uzaylıların olaya dahil olmalarını bekliyorum) Ledo hadi gel askersin sen görevine devam et diycekler Ledo siktir çekip Amy le yaşayıp dünyayı korumak için kalır işte.

Tabi bölümleri farklı yazarlar yazıyor olsa da projenin başındaki şahıs malum. Urobutcher faktörünü de hesaba katarsak işin rengi değişir. O yüzden kim ölür kim kalır o konuda yorum yapmak imkansız.

Sosyal ağlarda paylaş

doğrudüzgün tuzsuz su ve sık duş yok, bütün gün güneşin altında hamallık yapıp terliyorlar. tabii ki parlayacaklar. gidip oraya mı takıldınız yani ehueh

ama evet sıfır beklentiyle başlamama rağmen hüsrana uğratacak gibi. bu kadar bütçeyi akıtıp da waterworld meets aria yapabilmek ayrı başarı olur.

grafik için izleniyor öyle.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...