Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Ben de pek sevmedim onu ama başına baktım sadece, Netflix'den kaldırdılar sonra indirmedim ben de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 anime here gibi SKKO bir sitede bile 2. bölümü varken horrible subs da henüz nasıl olmaz ya.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Crunchyroll yayinlamadi cunku. 4 gun sonra yayinlayacak, iki web screening aldi sanirim Japonya'da, TV'de yayinlanmadi daha. TV'de yayinlanmadan yayinlayamaz Crunchyroll, lisanslamayi oyle yapiyorlar. ANN'de ikinci bolume 2013-04-14 diyor mesela. Cogu fansub grubu da sublamaz ayni sekilde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 fak :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 rawi var 720p adamin biri de yalapsap da olsa cevirmis koymus altyazilari oyle bakabilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Çok güzelmiş bu, bayağı sevdim. 800mb dosyanın 500 mb ı filan wormhole animasyonları herhalde:p Savaş sahnesini bayağı abartmışlar. Yalnız tam monoton/ciddi support rolünü Gintoki ye hiç yakıştıramadım derken şunun gelmesi ayrı bi güzeldi hahah. http://i.imgur.com/RUH7MRe.png http://i.imgur.com/XkkMbUe.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 cgi yerlerini 15 fps falan mı çekmişler ilk bölümün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Tekrar uyarayim ben de, ikinci bolumu indirmeyin. Pazar gunu CR'de simulcast olacak, ondan sonra dusmeye baslar adam gibi cevirileri. Pazar gunu saat 20'de, Horrible'dan hemen cekerim diyorsaniz ama cekmeyin, ilk kez CR streami yetersiz kaldi bir anime'de. Genelde boyle oldugune 1080p'ye gecerdim ama bunu 720p yapmislar, o da yok. Abartmislar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 kaç gün oldu abi izleyeli. Hoş bu anime streamlik değil direk 1080p lik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 ikinci bölüm ne zaman şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Saat bile verdim hemen ustunde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Ikinci bolum de mukemmeldi, sezonun en iyisi kesinlikle. 13 bolum olacak olmasi sikintili ama. Haibane Renmei ya da Madoka gibi olursa efsane olur ama aceleye getirilme riski de var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Ben o kadar complex ve insanlari dusundurecek bi konuya sahip olacagini sanmiom, tahminen red bi sekilde diger insanlarin guvenini kazancak onlara yardim edecek ve sonunda da fleetine geri doncek vs veya kalmayi tercih edecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 >I'd say he's about as old as i am Confirmed for Pocahontas with mechas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Mortis said: Ben o kadar complex ve insanlari dusundurecek bi konuya sahip olacagini sanmiom, tahminen red bi sekilde diger insanlarin guvenini kazancak onlara yardim edecek ve sonunda da fleetine geri doncek vs veya kalmayi tercih edecek. ne redi lan.. ledo elemanıon adı FFS!'! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 ayrıca iyiydi bu bölüm de eheh 720 sini beklemem değdi kaç günmdür elim streame gidip gidip geliyordu ayrıcağğ amy hem uzay teknolojisi olduğunu ne kadar güçlü olduğunu biliyor hem de yardım istedikten sonra eleman olayı bitirince "wtf??" çekiyor, ne bekliyordun lan yrram? aga malis vurdu işte ayrıca shadow AHAHA abi kıyafetlerden fln da uyanmamız lazımdı feci şekilde android Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 lakin bizim uzaylının direk exterminate moduna gireceğini şahsen hiç beklemiyodum. böle teknolojisini göstermez diye 2 bıçaklı hareketle gemileri batırır sandım. lakin über manyak çıktı moleküllerine ayırdı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 adam OP bir sonraki bölüm nerf gelir o değil de ya bu robot o kadar nuke bok püsür atıyor nereden şarj oluyor bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 bi ton atar yicek şimdi 'gemiler velinimetimiz nası batırırsın' vs diye hikayede ttgl styla bağlarlar bence, dünyadaki insanar tech jump yapıp kaybetmekte olan allianceı kurtarır vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 liselilere dunyayi kurtartmayi biraksin artik bunlar ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leopar Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 kiskanma lan, sen lisede "mini etekli ingilizce hocasi eve ozel ders vermeye geliyormus, sonra bir de bakmisim bacak bacak ustune atiyormus, hmpsss hmpss" diye hayal kurarken elin liselisi dunyayi kurtariyo kotu mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 liselilik dedigin o abi, boyle sacmaliklara gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 BabacumMostors said: ayrıca shadow AHAHA abi kıyafetlerden fln da uyanmamız lazımdı feci şekilde android Kıyafetleri, kızın "kötü biri değil ya" tavırlarına girmesi, diğerleri tırsarken esas oğlanla bir tek onun konuşması, sonra böyle etrafta koşturup "köy"deki tuhaf/tehlikeli kısayolları filan en iyi bilenin o olması sahneleri filan bir yerden çağırışım yapıyordu. Çağırışım yapmak değil de böyle yandan dürtüyo ama yani parmağını üzerine basamazsın ya öyle. Kız konuya direkt öyle girince kafamın içinde jeton düşme efektini hissettim resmen bütün herşey cuk diye yerine oturdu ^^ "ha? aaaaa...ohabidklan..." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 ilk bölümün ilk yarısı kadar hiçbirşey anlaşılmayan bir savaş sahnesi az gördüm. bir kere daha neden mecha izlemediğimi anladım. ikinci yarı hatırına herhalde devam ederim de, gidip en ufak dosyalı grubu bakacağım. ekranda rastgele şekiller ve patlamalar içeren sahneler için 1gig/ep barındırmam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 izle CR den Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar