Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Suisei no Gargantia (Gargantia on the Verdurous Planet) - 2013

BabacumMostors

Öne çıkan mesajlar

• Genel Yönetici
Crunchyroll yayinlamadi cunku. 4 gun sonra yayinlayacak, iki web screening aldi sanirim Japonya'da, TV'de yayinlanmadi daha. TV'de yayinlanmadan yayinlayamaz Crunchyroll, lisanslamayi oyle yapiyorlar. ANN'de ikinci bolume 2013-04-14 diyor mesela. Cogu fansub grubu da sublamaz ayni sekilde.
Sosyal ağlarda paylaş

Çok güzelmiş bu, bayağı sevdim.
800mb dosyanın 500 mb ı filan wormhole animasyonları herhalde:p Savaş sahnesini bayağı abartmışlar.

Yalnız tam monoton/ciddi support rolünü Gintoki ye hiç yakıştıramadım derken şunun gelmesi ayrı bi güzeldi hahah.

http://i.imgur.com/RUH7MRe.png
http://i.imgur.com/XkkMbUe.png

Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
Tekrar uyarayim ben de, ikinci bolumu indirmeyin. Pazar gunu CR'de simulcast olacak, ondan sonra dusmeye baslar adam gibi cevirileri.

Pazar gunu saat 20'de, Horrible'dan hemen cekerim diyorsaniz ama cekmeyin, ilk kez CR streami yetersiz kaldi bir anime'de. Genelde boyle oldugune 1080p'ye gecerdim ama bunu 720p yapmislar, o da yok.

Abartmislar.
Sosyal ağlarda paylaş

ayrıca iyiydi bu bölüm de eheh 720 sini beklemem değdi kaç günmdür elim streame gidip gidip geliyordu

ayrıcağğ

amy hem uzay teknolojisi olduğunu ne kadar güçlü olduğunu biliyor hem de yardım istedikten sonra eleman olayı bitirince "wtf??" çekiyor, ne bekliyordun lan yrram? aga malis vurdu işte

ayrıca shadow AHAHA abi kıyafetlerden fln da uyanmamız lazımdı feci şekilde android
Sosyal ağlarda paylaş

BabacumMostors said:

ayrıca shadow AHAHA abi kıyafetlerden fln da uyanmamız lazımdı feci şekilde android

Kıyafetleri, kızın "kötü biri değil ya" tavırlarına girmesi, diğerleri tırsarken esas oğlanla bir tek onun konuşması, sonra böyle etrafta koşturup "köy"deki tuhaf/tehlikeli kısayolları filan en iyi bilenin o olması sahneleri filan bir yerden çağırışım yapıyordu. Çağırışım yapmak değil de böyle yandan dürtüyo ama yani parmağını üzerine basamazsın ya öyle.
Kız konuya direkt öyle girince kafamın içinde jeton düşme efektini hissettim resmen bütün herşey cuk diye yerine oturdu ^^

"ha? aaaaa...ohabidklan..."

Sosyal ağlarda paylaş

ilk bölümün ilk yarısı kadar hiçbirşey anlaşılmayan bir savaş sahnesi az gördüm. bir kere daha neden mecha izlemediğimi anladım.

ikinci yarı hatırına herhalde devam ederim de, gidip en ufak dosyalı grubu bakacağım. ekranda rastgele şekiller ve patlamalar içeren sahneler için 1gig/ep barındırmam.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...