Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

güneş bir anda sönse ne olur?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
yolda eve gidiyordum. baktım güneşin rengi solmuş. eskisi gibi gözünü kamaştırmıyor insanın. dedim bu güneş zınk diye sönse ve yok olsa ne olur? yok yani yerinde yok. ne kadar vaktimiz var? ilk soğuma mı olur yoksa nasıl başlar felaketler? dünya yörüngesinden çıkar mı? bunları merak ettim.
Mesaj tarihi:
tamam da neden ölür insanlar ilk evvel. soğuma mı başlar? yoksa yörüngeden mi çıkarız. olay zinciri nasıl işler? yok mu lan fizik bilen biri
Mesaj tarihi:
hayır şimdi güneş ışığı yok. nasıl hayatta kalacağız biz. tut ki izole ortamlarda kaldık. enerji sağlamanın da bir yolunu bulduk. ne olacak? oksijen ne zaman biter mesela? ya da biter mi? hangi hayvan türleri canlı kalır mesela? yörüngemizde nasıl bir değişim olur?
Mesaj tarihi:
herşeye google dan bakıp cevabı yapıştırabiliyordunuz. google da kolay bulunan bir cevabı yazmayan bir soru çıkınca işler değişti değil mi? ha?
Mesaj tarihi:
chrome said:

hayır şimdi güneş ışığı yok. nasıl hayatta kalacağız biz. tut ki izole ortamlarda kaldık. enerji sağlamanın da bir yolunu bulduk. ne olacak? oksijen ne zaman biter mesela? ya da biter mi? hangi hayvan türleri canlı kalır mesela? yörüngemizde nasıl bir değişim olur?

oksijeni güneş ışığıyla mı alıyorsun?

kafadan 40 50 yıl yaşarız ya np
Mesaj tarihi:
Ayfon said:

1. Her yildiz patlamaz,
2. Aniden sönemez,
3. Günes'in olmadigi bir uzay boslugunda -200C'de saniyede donariz. (artik ona donmak denirse)

ne donucam be siz donun fakirler.

allahım kombinin varlığından habersiz ya allahım siz nasıl yemek yiyorsunuz ellerinizle mi yha.
Mesaj tarihi:
videoyu izleyin lan çok güzelmiş. tüm sorduklarıma cevap veriyor.
hatta öyle ki şu an yörüngeden çıksak sevineceğim o derece. jeotermal falan derken bambaşka oluyor ortalık. bir de tüm galaksiyi gezebiliyoruz. süpermiş
  • Yeni Oluştur...