chrome Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 yolda eve gidiyordum. baktım güneşin rengi solmuş. eskisi gibi gözünü kamaştırmıyor insanın. dedim bu güneş zınk diye sönse ve yok olsa ne olur? yok yani yerinde yok. ne kadar vaktimiz var? ilk soğuma mı olur yoksa nasıl başlar felaketler? dünya yörüngesinden çıkar mı? bunları merak ettim.
vaperon Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Zınk diye sönse sen görene kadar sekiz dakika geçmiş olur. Bir de ölürsün işte.
yav Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 chrome said: yolda eve gidiyordum. baktım güneşin rengi solmuş. eskisi gibi gözünü kamaştırmıyor insanın. sfkjdjfsd
chrome Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 tamam da neden ölür insanlar ilk evvel. soğuma mı başlar? yoksa yörüngeden mi çıkarız. olay zinciri nasıl işler? yok mu lan fizik bilen biri
Saeros Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 güneş sönmez ki patlar yok illa ki sönecekse o zaman tüm ekosistem çöker hepimiz ölürüz veya soğuktan donarız öyle ölürüz
chrome Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 hayır şimdi güneş ışığı yok. nasıl hayatta kalacağız biz. tut ki izole ortamlarda kaldık. enerji sağlamanın da bir yolunu bulduk. ne olacak? oksijen ne zaman biter mesela? ya da biter mi? hangi hayvan türleri canlı kalır mesela? yörüngemizde nasıl bir değişim olur?
Norak Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 "uzaylılar" gelip yenisini kurarlar 4 saat içinde np
chrome Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 herşeye google dan bakıp cevabı yapıştırabiliyordunuz. google da kolay bulunan bir cevabı yazmayan bir soru çıkınca işler değişti değil mi? ha?
Norak Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=rltpH6ck2Kc
Lectre Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 chrome said: hayır şimdi güneş ışığı yok. nasıl hayatta kalacağız biz. tut ki izole ortamlarda kaldık. enerji sağlamanın da bir yolunu bulduk. ne olacak? oksijen ne zaman biter mesela? ya da biter mi? hangi hayvan türleri canlı kalır mesela? yörüngemizde nasıl bir değişim olur? oksijeni güneş ışığıyla mı alıyorsun? kafadan 40 50 yıl yaşarız ya np
Ayfon Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 1. Her yildiz patlamaz, 2. Aniden sönemez, 3. Günes'in olmadigi bir uzay boslugunda -200C'de saniyede donariz. (artik ona donmak denirse)
Redeagle Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Bi anda sönecek güneş anasının karnından doğmadı sdf. 100 sene önceden fark eder millet yamulcağını.
Lectre Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Ayfon said: 1. Her yildiz patlamaz, 2. Aniden sönemez, 3. Günes'in olmadigi bir uzay boslugunda -200C'de saniyede donariz. (artik ona donmak denirse) ne donucam be siz donun fakirler. allahım kombinin varlığından habersiz ya allahım siz nasıl yemek yiyorsunuz ellerinizle mi yha.
Ekmek Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 1 2 güne sıcaklık 0 a yaklaşır, ölür herşey.
chrome Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 videoyu izleyin lan çok güzelmiş. tüm sorduklarıma cevap veriyor. hatta öyle ki şu an yörüngeden çıksak sevineceğim o derece. jeotermal falan derken bambaşka oluyor ortalık. bir de tüm galaksiyi gezebiliyoruz. süpermiş
Norak Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 o amcanın çoğu videosu öle hepsini izleyin, 20 yılda okulda öğrenemediğimizi 10dkda falan anlatıyor, power overwhelming yaşıyor insan
Öne çıkan mesajlar