allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun.
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.
Margeret Thatcher öldü
kalp krizinden olmus lel. nereye cikartma yapmisti lan bu guney amerikada`nassosa buraya kadar gelmeye usenirler` diye bagimsizligini ilan eden minnacik bi ada vardi oraya savasa gittiydi bu manyak
bu manyakliga kalp krizi gec bile gelmis
bu manyakliga kalp krizi gec bile gelmis
Toprağı bol olsun.
falkland
Arjantin'le savaşmışlardı ama, Arjantin adaya çökmüştü. Zira ada Arjantin'in dibinde ama İngiltere'nin alksdsajkl.
O olmasaydı NWOBHM olmazdı
- Genel Yönetici
Mekani cennet filan olmasin. Kotu insan oldukten sonra herkes cok iyi biriymis gibi konusuyor ya, gicik oluyorum.
nolur gıcık olma.
Zamanında almanyanın tekrar birleşip çok güçleneceğini ve şuan avrupaki ekonomik durumu öngörmüştü. Onun dışında herşeyde yanılmış bir lider.
toprağı bol olsun
toprağı bol olsun
Bu kadın baronessmiş , bilmyordum ben onu.
ulusalcımıydı bu kadın
haftaya hayat hikayesinin anlatan film çıkar orada görürüz
zaten geçen sene çıkmıştı diye hatırlıyorum :D
artık ölmeye yakın yapıolar, öldükten sonra dvd satışları artsın diye.
bi tane daha çekerler
yada eskisini burada vizyona sokarlar bilemedim ama yerler bun ekmeğini
yada eskisini burada vizyona sokarlar bilemedim ama yerler bun ekmeğini
topragi bol olsun zira lich olarak kalkip 3. dunya savasinda ingiltirenin basina gecip lich queen olarak dunyayi ele gecirmeye calisabilir
Hiç bir başarılı insan toplu taşımaya bincek kadar fakir olamaz felan gibi efsane lafları var.
Tam olarak şuymuş.
A man who, beyond the age of 26, finds himself on a bus can count himself as a failure.
Tam olarak şuymuş.
A man who, beyond the age of 26, finds himself on a bus can count himself as a failure.
zekiysen neden zengin değilsin diye amerikan deyimi var ona benzemiş :p
gercekten ya lich olarak geri gelecek bir insan varsa o da bu kadin. firavunlar falan laf. bunun filmi cekilmeli
revenge of thatcher
revenge of thatcher
gebersin
Ne bu nefret lan size ne. Ne zararı dokunmuş olabilir size asşldkad
Öne çıkan mesajlar