yav Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 arkadaş son maça gelen taraftarların isimleri bilmemnereye yazılcakmış diye bi efsane aktardı ama doğru mudur duydunuz mu böyle bişey sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 yav said: arkadaş son maça gelen taraftarların isimleri bilmemnereye yazılcakmış diye bi efsane aktardı ama doğru mudur duydunuz mu böyle bişey sdf son maça değil, bu sene kombine kart almış olanların isimleri, dolmabahçe yoluna yazılıyor, thy yapıyormuş, bakalım arıyacam kendimi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 son 4 maçlık kombine alanlar saylanıyo mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 "Seyit Ateş" said: Futbol direktörlüğü için Metin Tekin ve Güntekin Onay listemizde ki isimlerdendir. Teklifimizi yapacağız. Alper Potuk konsunda bitmiş bişey yok, Alper bizimde gündemimizde. FB onu geçen sene küstürdü, oraya gideceğini sanmam. Kulüp ve kişisel ilişkiler bazında Alper Potuk'un Beşiktaş ile anlaşması daha güçlü bir durum. ishal ağızlı konuşmuş yine, bu arada güntekin ve metin tekin için listedeler ayrıca benim gönlümdeki isimlerdendir demiş. Sene başında Altınsay Önder Özen'i getirtmek istediğinde Fener bu helhelöyöelöy diye itiraz edenlerin başında geliyordu. Cem Bilge'nin Cem Akdağ'ı basketbol şubesine direktör olarak getirtmek istemesine de yine galatasaraylı bu helhelhöehlöehe diye itiraz eden adamlarında başına geliyordu. Güntekin ve Metin Tekin'i bende severim, hatta kulüpte çalışmalarını kesinlikle isterim ama futbol direktörlüğü konusu geçiyorsa ve isimler arasında önder özen varsa başkasına da tav olamam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Güntekin'i bilmem de Metin'in yapabileceği iş değil sanki. SArı fırtına'nın futbolculuğu müthiş olsa da yönetici olarak göremiyorum bi türlü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 "Seyit Ateş" said: Alper Potuk konsunda bitmiş bişey yok, Alper bizimde gündemimizde. FB onu geçen sene küstürdü, oraya gideceğini sanmam. Kulüp ve kişisel ilişkiler bazında Alper Potuk'un Beşiktaş ile anlaşması daha güçlü bir durum. AHAHAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Robert_Poche Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 1 yeni acık bilet icin ne kıvrandım ya, var mı ki gitmeyecek yardımcı olabilecek arkadaş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Ne Alpermiş arkadaş ya, duyan da messi sanacak. 3 büyüklere gitse ilk 11e giremeyecek bi adam . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Robert_Poche said: 1 yeni acık bilet icin ne kıvrandım ya, var mı ki gitmeyecek yardımcı olabilecek arkadaş? valla bende gaza geldim bugun tekrar bi açtılar biletixte satışa, yalan tabi. çift turnike yer mi acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Robert_Poche Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 karaborsacılar zaten biletix gişelerinde yaklaşanı hastanelik etmişler. bok mu varsa artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 said: Kulübümüzün, Gençlerbirliği Spor Kulübü’nün anlamlı davranışıyla ilgili açıklamasıdır: 11 Mayıs 2013 Cumartesi akşamı İnönü Stadyumu’nda oynayacağımız son lig maçımıza olan yoğun ilgi nedeniyle,; Gençlerbirliği Spor Kulübü’ne kendi taraftarına ayrılan misafir tribününü anlamlı bir davranış sergileyerek Beşiktaş taraftarına bırakmasına teşekkür ediyor, Beşiktaş taraftarının coşkuyla dolduracağı misafir tribün biletlerinin, yarın saat 11:00 itibariyle Biletix'in internet sitesi, çağrı merkezi ve mobil satış noktalarından yapılacağını, perakende satış noktalarından satış yapılmayacağını siz değerli taraftarımızın bilgisine sunuyoruz… Beşiktaş JK Yarın yüklenirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=s6n2cXb0CxA yüreğim hasrete de senle teselli olmuştur bir ay tutulması misali sana özlemli,sevdalı, sana deli yaşıyorum beşiktaş'ım inan seni ağaçlı yollarında dolmabahçe'de söylediğim besteler yine seninle ağır ağır adım adım sevginle yanıyorum senin için beşiktaş'ım gel cumartesı gel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Maça giden haber versin açıktayım ben şairlere giderim maç öncesi demlenirim gelmek isteyen öm den yürüsün =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 her maç öncesi şairlerdeyiz kalabalık bir gurup olarak. en üst sağda ÜNİBJK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 saat 3 gibi oradayım o zaman, özelden tel atında, buluşalım şairde, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 fazla bilet varmı ya ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Kardeş sen bıraktığında OVROPONON ON OYO TOP OYNOYON TOKOMO idi, şimdi beşiktaş belediye spor. Kalp krizi geçirme? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 hilbert kesin olarak yok gelecek sezon , başkan açıkladı, şu an trtspor da canlı yayında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Buluşalım ? Üsküdardan geçicem ben, hatta anadolu yakasında olan varsa motorda falan bile buluşabiliri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=GeT4UlqcURI&feature=player_embedded Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 aktiftablet said: Buluşalım ? Üsküdardan geçicem ben, hatta anadolu yakasında olan varsa motorda falan bile buluşabiliri. şairler parkında buluşalım, ben beylikdüzü tarafından gelicem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Ben de gelebilirim bulusmaya bi manisi yoksa Birlikte gitcegim arkadasin ananesinin beyni ölmüş maca kadar gomerlerse gelirmiş falan garip Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 PZero said: fazla bilet varmı ya ? aynı soru benim içinde geçerli eğer olan varsa haber edebilir mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 kombinem olmasına rağmen, 2 kapalı 1 yeni açık bileti aldım sırf birilerine faydam olsun diye, burada da yazdım lazım olan gelsin diye, kimseden ses çıkmayınca bugun verdim biletleri. şimdiye kadar nerdesiniz yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 programım var zannediyordum ama yalan oldu bir anda şans işte... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar