Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beşiktaş JK 2012-2013 Sezonu Genel Tartışma - 3

Natanyal

Öne çıkan mesajlar

yav said:

arkadaş son maça gelen taraftarların isimleri bilmemnereye yazılcakmış diye bi efsane aktardı ama doğru mudur duydunuz mu böyle bişey sdf

son maça değil, bu sene kombine kart almış olanların isimleri, dolmabahçe yoluna yazılıyor, thy yapıyormuş,

bakalım arıyacam kendimi :)
Sosyal ağlarda paylaş

"Seyit Ateş" said:

Futbol direktörlüğü için Metin Tekin ve Güntekin Onay listemizde ki isimlerdendir. Teklifimizi yapacağız.

Alper Potuk konsunda bitmiş bişey yok, Alper bizimde gündemimizde. FB onu geçen sene küstürdü, oraya gideceğini sanmam. Kulüp ve kişisel ilişkiler bazında Alper Potuk'un Beşiktaş ile anlaşması daha güçlü bir durum.

ishal ağızlı konuşmuş yine, bu arada güntekin ve metin tekin için listedeler ayrıca benim gönlümdeki isimlerdendir demiş.

Sene başında Altınsay Önder Özen'i getirtmek istediğinde Fener bu helhelöyöelöy diye itiraz edenlerin başında geliyordu.

Cem Bilge'nin Cem Akdağ'ı basketbol şubesine direktör olarak getirtmek istemesine de yine galatasaraylı bu helhelhöehlöehe diye itiraz eden adamlarında başına geliyordu.

Güntekin ve Metin Tekin'i bende severim, hatta kulüpte çalışmalarını kesinlikle isterim ama futbol direktörlüğü konusu geçiyorsa ve isimler arasında önder özen varsa başkasına da tav olamam...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Kulübümüzün, Gençlerbirliği Spor Kulübü’nün anlamlı davranışıyla ilgili açıklamasıdır:

11 Mayıs 2013 Cumartesi akşamı İnönü Stadyumu’nda oynayacağımız son lig maçımıza olan yoğun ilgi nedeniyle,;

Gençlerbirliği Spor Kulübü’ne kendi taraftarına ayrılan misafir tribününü anlamlı bir davranış sergileyerek Beşiktaş taraftarına bırakmasına teşekkür ediyor,

Beşiktaş taraftarının coşkuyla dolduracağı misafir tribün biletlerinin, yarın saat 11:00 itibariyle Biletix'in internet sitesi, çağrı merkezi ve mobil satış noktalarından yapılacağını, perakende satış noktalarından satış yapılmayacağını siz değerli taraftarımızın bilgisine sunuyoruz…

Beşiktaş JK

Yarın yüklenirsiniz.
Sosyal ağlarda paylaş

http://www.youtube.com/watch?v=s6n2cXb0CxA

yüreğim hasrete de senle teselli
olmuştur bir ay tutulması misali
sana özlemli,sevdalı, sana deli
yaşıyorum beşiktaş'ım inan seni

ağaçlı yollarında dolmabahçe'de
söylediğim besteler yine seninle
ağır ağır adım adım sevginle
yanıyorum senin için beşiktaş'ım