Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beşiktaş JK 2012-2013 Sezonu Genel Tartışma - 3

Natanyal

Öne çıkan mesajlar

bu samet aybaba hakikaten aptal ya,
yok küme düşer denen takımı sampiyonluk potasına sokmuş(ulan bu ülkede 3 büyüklerin formasi zaten ilk 3e oynar ne olursa olsun)
sonra demiş Beşiktaş tarihinin en başarılı 3 kaptanından 1iymiş.. vedat kaptan ters döndu mezarında, şifo antalyada agladı,seba hastanede yogun bakımda..

hadi vizyonun yok anladık,bırak tribünlere sataşma işte 3 macin kaldi paşa paşa yönet takımı(onu da yapamiyor ya) oguzhan hala yedek hep yedek arkadas ya..
Sosyal ağlarda paylaş

Samet cidden çapsız bir adam, bizim yönetim gibi. Kendilerine yakışan adamı bulup getirmişler. Bakkal hesabı bütün masrafları kısarak başarı değil faaliyeti sürdürebilme esasına dayalı taktik bu sene işledi de. Seneye aynen devam Feda2 felan derlerse benden zırnık işlemez bu sefer =) Zaten seçim meçim olacak deniliyor, direk ciddi bir aday gelirse ona vereceğim. Milletin dilinde tüy bitti hesap sorsana diye herif geleli 1 sene oldu bir halt olduğu yok.
Sosyal ağlarda paylaş

şimdi maçtan geldim, belki istifa etmiştir diye, bakayım dedim, adamın dediklerini gördüm gecenin bu saati çıldırmak üzereyim, ulan lafa bak ya, herkesin düşer dediği beşiktaş!!!! kimmiş lan bu herkes, sen beşiktaş için nasıl böyle bir laf dersin lan, ulan beşiktaş teknik direktörsüz a2 takımıyla çıksa yine küme düşmez zibidi herif, bu adam ne içiyor ya , bu açıklama sonrası nasıl kovmazlar lan bu adamı.

terbiyesiz herif, daha bu adamın ismi söylendiğinde demiştim burada ben bu çapsız adam gelirse çok uğrasırız, diye akbaba gibi çöker kalır bu zibidi.

şimdi fikret orman ı bekliyoruz, protokolden atlayıp demir çubuklarla joplarla taraftar döven, görüntülerde yüzleri kim oldukları çok net bulanacak bu adamlar, kimin korumasıdır, kimin nesidir, ne ceza verecekler hepsini merakle bekliyoruz,

fikret orman iyi niyetli bir adam , ama etrafına topladığı yöneticiler 5 para etmez herifler, onların kuklası olma yolunda ilerliyor.
Sosyal ağlarda paylaş

he bır de yalana bak ıslıklamarın takımı etkilemiş ,yalancı herif , hatta maç bitti samet'e istifa diye bağırarak gönderdik soyunma odasına sonra tüm takımı tribüne çağırıp alkışladık, taraftar çok açık ve net bir şekilde takımın arkasında olduğunu , formanın hakkını verdikleri sürece yanında olacaklarını gösterdi futbolculara, samet ile takımı ayrı tuttuğunu çok net gösterdi.
Sosyal ağlarda paylaş

Demirören kuyruklu belaydı, felaketti...
Ondan kurtulduk dedik, fikret orman geldi.O da ayrı basiretsiz.
ha adam herşeyi kötü yapmadı tabi mali olarak takımı topladı...
Ama sportif anlamda yaptığı hiç birşey yok.Yazık günah,samet aybabayla falan bu iş olur mu?Bir sürü vizyon sahibi türk TD vardı az paraya takımı yönetecek.
Ersun yanal-mesut bakkal-ertuğrul sağlam-şifo mehmet vs....
Sosyal ağlarda paylaş

Esh said:

Sameti ezmeyin o doneme yetisemediniz diye.

Rizalari sifolari yaratan bir onceki nesil sametin onderligindeydi. Teknik direktorlugu elestirilebilir orasi ayri.

o zaman yakışanı yapsın diyoruz işte, başarısız olduğunu kabul etsin, akbaba gibi yapışmasın onuruyla bıraksın diyoruz da, nerdeee
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...