Marquezetto Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 altınsay da gelse bizi bu durumdan kurtaramaz lan diyesim var ama bilemedim söz konusu ibo panpam olunca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 yine içler acısı bi maç.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 Çooook kötü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 hilbert in ıskası... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 Of hilbert ortalasan bir türlü zaten bari rezil etme sdfsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 abi nasıl maç bu ya? şaka mı yapıyolar lan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 arka planda açık tribün şovu dinliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 Sivas veya Akhisar macini izleyin ikisi de cok daha güzel bjk macindan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 bursaya 2 fark atıldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 bu samet aybaba hakikaten aptal ya, yok küme düşer denen takımı sampiyonluk potasına sokmuş(ulan bu ülkede 3 büyüklerin formasi zaten ilk 3e oynar ne olursa olsun) sonra demiş Beşiktaş tarihinin en başarılı 3 kaptanından 1iymiş.. vedat kaptan ters döndu mezarında, şifo antalyada agladı,seba hastanede yogun bakımda.. hadi vizyonun yok anladık,bırak tribünlere sataşma işte 3 macin kaldi paşa paşa yönet takımı(onu da yapamiyor ya) oguzhan hala yedek hep yedek arkadas ya.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 Tribünlere sataşırken bir de yalan söylüyor. Yok maçın başından beri ıslıkmış falan. Yalan tamamen. Samet sadece maç bittikten sonra protesto edildi. Samet'ten başka protesto edilen futbolcu da olmadı. Maç esnasında da taraftar sadece destek verdi. http://www.ligtv.com.tr/haber/ben-bir-hata-yaptim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 Samet cidden çapsız bir adam, bizim yönetim gibi. Kendilerine yakışan adamı bulup getirmişler. Bakkal hesabı bütün masrafları kısarak başarı değil faaliyeti sürdürebilme esasına dayalı taktik bu sene işledi de. Seneye aynen devam Feda2 felan derlerse benden zırnık işlemez bu sefer =) Zaten seçim meçim olacak deniliyor, direk ciddi bir aday gelirse ona vereceğim. Milletin dilinde tüy bitti hesap sorsana diye herif geleli 1 sene oldu bir halt olduğu yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 şimdi maçtan geldim, belki istifa etmiştir diye, bakayım dedim, adamın dediklerini gördüm gecenin bu saati çıldırmak üzereyim, ulan lafa bak ya, herkesin düşer dediği beşiktaş!!!! kimmiş lan bu herkes, sen beşiktaş için nasıl böyle bir laf dersin lan, ulan beşiktaş teknik direktörsüz a2 takımıyla çıksa yine küme düşmez zibidi herif, bu adam ne içiyor ya , bu açıklama sonrası nasıl kovmazlar lan bu adamı. terbiyesiz herif, daha bu adamın ismi söylendiğinde demiştim burada ben bu çapsız adam gelirse çok uğrasırız, diye akbaba gibi çöker kalır bu zibidi. şimdi fikret orman ı bekliyoruz, protokolden atlayıp demir çubuklarla joplarla taraftar döven, görüntülerde yüzleri kim oldukları çok net bulanacak bu adamlar, kimin korumasıdır, kimin nesidir, ne ceza verecekler hepsini merakle bekliyoruz, fikret orman iyi niyetli bir adam , ama etrafına topladığı yöneticiler 5 para etmez herifler, onların kuklası olma yolunda ilerliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 he bır de yalana bak ıslıklamarın takımı etkilemiş ,yalancı herif , hatta maç bitti samet'e istifa diye bağırarak gönderdik soyunma odasına sonra tüm takımı tribüne çağırıp alkışladık, taraftar çok açık ve net bir şekilde takımın arkasında olduğunu , formanın hakkını verdikleri sürece yanında olacaklarını gösterdi futbolculara, samet ile takımı ayrı tuttuğunu çok net gösterdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 ben maçı izlerken tezahürat dışında birşey duymadım. çok iyi bir taraftar vardı. hiç ıslık falan hatırlamıyorum. zaten varsa da hakediyor samet, istediği kadar ağlasın sdfsd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 abi yok tek bişey yapmadık tüm mac, aldırma kartal'a falan mı içerledi naptı, böyle gelmiş böyle gidecek dedik o mu batti samet efendiye, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marquezetto Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 bu samet denen kaşıyın beni diye anırıyor da kaşıyacak yönetim var mı görücez onu laflara bak amk dangalak herif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 abi adamla iş bitti işte sene sonuna kadar burda kendini aklıo aklı sıra eceli gelen köpek hesabı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 Söylesene hoca bu takım niye oynamıyor denilmesini hazmedememiş herhalde. Onu kastediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 denizliye de söylendi o, dua etsin söylenenlerin bunla sınırlı kaldıgına. oyun ortada yani takım kazansa da oynamiyor, skor taraftarlari memnun biz istifa diye bagırınca yuhalıyor, hatta eski açıkta kavga cıktı bizim gruba saldırdılar falan.. ama oynamiyor takım yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ulgio Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 Demirören kuyruklu belaydı, felaketti... Ondan kurtulduk dedik, fikret orman geldi.O da ayrı basiretsiz. ha adam herşeyi kötü yapmadı tabi mali olarak takımı topladı... Ama sportif anlamda yaptığı hiç birşey yok.Yazık günah,samet aybabayla falan bu iş olur mu?Bir sürü vizyon sahibi türk TD vardı az paraya takımı yönetecek. Ersun yanal-mesut bakkal-ertuğrul sağlam-şifo mehmet vs.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralpb Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 Kume dusecek takimi nerelere cikardik mi demis, kafaya bak ya. 3 buyuklerin A2si bile dusmez lafina katiliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 şifonun hala şu takımın başına geçmemesine şaşırıyorum.hayır adam kaç senedir çok iyi işlerde çıkarıyo.tip-tavır-duruş desen yakışıcak adam beşiktaşa ayrıca.samet aybaba kim lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 Sameti ezmeyin o doneme yetisemediniz diye. Rizalari sifolari yaratan bir onceki nesil sametin onderligindeydi. Teknik direktorlugu elestirilebilir orasi ayri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 Esh said: Sameti ezmeyin o doneme yetisemediniz diye. Rizalari sifolari yaratan bir onceki nesil sametin onderligindeydi. Teknik direktorlugu elestirilebilir orasi ayri. o zaman yakışanı yapsın diyoruz işte, başarısız olduğunu kabul etsin, akbaba gibi yapışmasın onuruyla bıraksın diyoruz da, nerdeee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar