Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

UEFA ŞL Çeyrek Final | Galatasaray - Real Madrid | 09.04.2013 @21:45

unK

Öne çıkan mesajlar

RM direk turu geçelim de yenilsekte önemli değil kafasıyla gelmişti. GS'liler de kabul etsin ki RM gerçekten isteseydi şu oyunla yine maç 3-1'lere gelmezdi. 7. dakika da rüya görmeye başladı zaten RM...

GS'nin tokatı burada çok güzel oldu. Bu tip maçlar mesaj maçıdır. Yeneceksin abi, seni küçük görüyorlarsa tokatlaya tokatlaya ezeceksin. GS ev sahibi avantajı, birazda tura inanmama ile gelen rahatlık ile bu mesaj maçını kusursuz değerlendirdi. Elensekte biz seneye de buralardayız, ayık olun mesajı verildi. Maç boyunca baskılı oynayan takımdı, RM'den daha üstündü.

Arsenal bunu her sene yapıyor. 3-0 4-0 yenildikleri maçların rövanşlarına bile herhangi bir skorla aldıkları galibiyetle tur atlayacakmış gibi çıkıyorlar ve krallar gibi oynuyorlar. Bu sene Munih deplasmanına mesela nasıl çıktılar, hani cidden şanssızlık ile resmen turu kaçırdılar onlar için imkansız denirken.

O mesajı verdi GS, ben rölanti ve hedefsiz maçta bile 1 golü geçeceklerini düşünmüyordum ama işte tecrübe cidden fark yaratıyor.

Maç boyunca neredeyse hiçbir işe yaramayan Drogba, kusursuz gol atıyor. Sneijder harika bir vuruş yapıyor, o pozisyonda o soğukkanlılık ile GS'de o vuruşu yapacak iki isim var biri o diğeri Drogba zaten. Eboue'nin golünde de akıl dolu pas, takım onu almadı ama Eboue'nin en çok övülecek bek özelliği ileri bindirmesi yine direk tecrübesi golü getirtti.

Güzel maçtı. İlk maçın aksine hem iyi oynadı hemde cidden mesajı iyi verdi GS, FT'de bunu aşılamış demek takıma. RM'ye iyi tokat oldu. ŞL'yi kaldırmak istiyorlarsa bu etap dahil hiçbir turda, rövanş maçlarında öyle tatile gelmiş gibi oynamayacaksın. Oynarsan böyle 20-30 dakika dikenli tele dayarsın götünü kafanda "LAN YOKSA?" düşünceleriyle oynamak zorunda kalırsın. Ben istedim aslında GS'nin bir gol daha atmasını, iyice kafalarına girerdi.
Sosyal ağlarda paylaş

harrykewell said:

Aha şimdi sıçtık işte

İlk defa doğru hamle yaptı

Ya harry şunu yazmasan olmazdı dimi?

Kötü dediğin Eboue attı.
Şaklabat dediğin Amrabat asist yaptı.
Sneijder'e bişe dedin mi kaçırdım.

Ya neden bozuyosun arkadaşım sen? Neden? Nedeen? NEDEEEEN???
Sosyal ağlarda paylaş

İlk maç ulan 3 tane yiyip sonra hakeme laf ediyoruz dediydim ama bu maç böyle 30dk'de 3 gol atınca içim yandı verilmeyen penaltılara, hiç yoktan çıkan kartlara vesaire.

Neyse teşekkür ederim. Güzel noktaladık bu seneki Avrupa macerasını. Umarım seneye daha da ileri gidebiliriz.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...