moriQ Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 ccc Sabri reis ccc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 RM direk turu geçelim de yenilsekte önemli değil kafasıyla gelmişti. GS'liler de kabul etsin ki RM gerçekten isteseydi şu oyunla yine maç 3-1'lere gelmezdi. 7. dakika da rüya görmeye başladı zaten RM... GS'nin tokatı burada çok güzel oldu. Bu tip maçlar mesaj maçıdır. Yeneceksin abi, seni küçük görüyorlarsa tokatlaya tokatlaya ezeceksin. GS ev sahibi avantajı, birazda tura inanmama ile gelen rahatlık ile bu mesaj maçını kusursuz değerlendirdi. Elensekte biz seneye de buralardayız, ayık olun mesajı verildi. Maç boyunca baskılı oynayan takımdı, RM'den daha üstündü. Arsenal bunu her sene yapıyor. 3-0 4-0 yenildikleri maçların rövanşlarına bile herhangi bir skorla aldıkları galibiyetle tur atlayacakmış gibi çıkıyorlar ve krallar gibi oynuyorlar. Bu sene Munih deplasmanına mesela nasıl çıktılar, hani cidden şanssızlık ile resmen turu kaçırdılar onlar için imkansız denirken. O mesajı verdi GS, ben rölanti ve hedefsiz maçta bile 1 golü geçeceklerini düşünmüyordum ama işte tecrübe cidden fark yaratıyor. Maç boyunca neredeyse hiçbir işe yaramayan Drogba, kusursuz gol atıyor. Sneijder harika bir vuruş yapıyor, o pozisyonda o soğukkanlılık ile GS'de o vuruşu yapacak iki isim var biri o diğeri Drogba zaten. Eboue'nin golünde de akıl dolu pas, takım onu almadı ama Eboue'nin en çok övülecek bek özelliği ileri bindirmesi yine direk tecrübesi golü getirtti. Güzel maçtı. İlk maçın aksine hem iyi oynadı hemde cidden mesajı iyi verdi GS, FT'de bunu aşılamış demek takıma. RM'ye iyi tokat oldu. ŞL'yi kaldırmak istiyorlarsa bu etap dahil hiçbir turda, rövanş maçlarında öyle tatile gelmiş gibi oynamayacaksın. Oynarsan böyle 20-30 dakika dikenli tele dayarsın götünü kafanda "LAN YOKSA?" düşünceleriyle oynamak zorunda kalırsın. Ben istedim aslında GS'nin bir gol daha atmasını, iyice kafalarına girerdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 ilk gol http://icube.milliyet.com.tr/Skorer600x298/2013/04/09/galatasaray-a-yine-hakem-darbesi--3179585.Jpeg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 bir an ikinci yarı kehanetim tutacak sandım ya :)o helal olsun aslanlara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 pontipati said: ilk gol http://icube.milliyet.com.tr/Skorer600x298/2013/04/09/galatasaray-a-yine-hakem-darbesi--3179585.Jpeg ofsayt değil? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Memphis7 Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 pontipati said: ilk gol http://icube.milliyet.com.tr/Skorer600x298/2013/04/09/galatasaray-a-yine-hakem-darbesi--3179585.Jpeg bide ofsayt ne bilseniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 menemen mi yediridler nedir hakkımızı yiyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Memphis7 Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Xenus said: bir an ikinci yarı kehanetim tutacak sandım ya :)o helal olsun aslanlara valla aklıma sen geldin ne yalan söliym sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 amrabat cidden fark yarattı. gs hakemlerden yana şanssızdı. bunların hiçbiri olmasa bile reali geçemezlerdi. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 bu ne lan? bitirdiler yayını. bi yorum bi roportaj neyim olmuyor muydu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guernica Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 öf arkadaş bitemedi şu rm isteseydi 50 atardı muhabbetiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Beyler bir saniye herkes buradayken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Black_Hand said: 69 - 68 kiloyum kilo vermeye çalışıyorum. acil poz vermeyi öğrenmem gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guernica Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 imamizer said: bu ne lan? bitirdiler yayını. bi yorum bi roportaj neyim olmuyor muydu? ntv sporda devam ediyor program. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 harrykewell said: Aha şimdi sıçtık işte İlk defa doğru hamle yaptı Ya harry şunu yazmasan olmazdı dimi? Kötü dediğin Eboue attı. Şaklabat dediğin Amrabat asist yaptı. Sneijder'e bişe dedin mi kaçırdım. Ya neden bozuyosun arkadaşım sen? Neden? Nedeen? NEDEEEEN??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 İlk maç ulan 3 tane yiyip sonra hakeme laf ediyoruz dediydim ama bu maç böyle 30dk'de 3 gol atınca içim yandı verilmeyen penaltılara, hiç yoktan çıkan kartlara vesaire. Neyse teşekkür ederim. Güzel noktaladık bu seneki Avrupa macerasını. Umarım seneye daha da ileri gidebiliriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 sipeyskeyk said: Black_Hand said: 69 - 68 kiloyum kilo vermeye çalışıyorum. acil poz vermeyi öğrenmem gerek. AHAHAHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Arşive bir dev galibiyet daha feklendi. Dünyada ki Barça,B.Münih ile ilk 3te yer alan bir takımı güzel bir oyunla yendik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Giderayak parayi da aldik, yeter bu sene bu kadar kazanc. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Dursun şurada sipeyskeyk said: Black_Hand said: 69 - 68 kiloyum kilo vermeye çalışıyorum. acil poz vermeyi öğrenmem gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 4-2 hâlâ öndeyiz, en çok biz çaktık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 GICIRDATTIK HATTA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 galatasaray.org'un girişi güzel olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Melo son 3-4 maçtır çok iyi oynuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Dortmund maçı efsaneymiş bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar