Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Istiklal Marsi ve Saygi

Kaliko

Öne çıkan mesajlar

BabacumMostors said:

mesela bence o cümleyi yanlış kullanıyormuşsun "hasiktir ordan lan sana mı sorucam" da diyebilirsin veya kendi mantıksal çıkarımınla bir açıklamayla duruma yaklaşabilirsin işte "bana" duyduğun saygı miktarına göre vereceğin cevap şekilleniyor

bunu saygı miktarına değil de ancak samimiyet miktarına göre söyleyebilirim. saygı duymayınca pisleşmek gerekmiyor ille de :-p

inanç fikir ayrımı konusunda haklısın ama çok teorik. yani herkes keşke düşünüyor olsaydı da fikir söylüyorum diyen insanlar gerçekten fikredip söylemiş olsaydı. çoğumuzun fikirleri fenerbahçe taraftarlığıyla aynı yapıda: doğarken öyle doğmuş, ölümüne taraftar...

ama sonuç olarak teorik meorik, haklısın.
Sosyal ağlarda paylaş

yekeyeke said:

Sufi said:

bu arada herkes xunn'daki wisdomın 10'da 1'ine sahip olsa ülke ışıl
ışıl olurmuş. wise buldum adamı şaştım valla :D

Normal, Ata'ya küfür edenin yüceldiği zamanlardayız, ışıl ışıl ülke satanlara tapıldığı anlardayız. Bunu beğenmicen de, Ata'ya saygı duyanları mı beğenicen? O zaman bizi de şaşırtdın "valla".

Ben henüz topicte bir kişinin bile atatürk'e laf söyledigini görmedim.

Baya okumaktan acizsiniz.
Sosyal ağlarda paylaş

Jim_E_Rustler said:

Beste gerçekten korkunc. Zorla okutulması saçma sapan.

Bilmiyorum sanırım herşey gerzekçe bu ülkede. Okuldan yurtdısı transfer alırsam dönmem zaten. Siz de ölü idolü oradan oraya fırlatır, kapışır durursunuz.

Beste harbiden felaket ya.
Üniversitelerde müzik bölümlerinde fln çok ele alınıyormuş nasıl kötü beste yapılır adı altında.
Sosyal ağlarda paylaş

Bütün bu yazdıklarınızın ayağa kalkmakla alakası nedir. Marş çaldığında da kimseye zorla söyletmiyorlar zaten, istemezsen söylemezsin. zorla söyletilmesinin saçma olduğu doğru, adamın yazdığı bir şiiri istiklal marşı diye sürekli okutup diğerlerini dinci bu herif diye yasaklamak da saçmalık. bu ülkede yığınla saçma sapan şey olabilir bu sizin özgürlüklerinden, canlarından fedakarlık etmiş insanlara insani olarak saygı göstermenize engel değil.
Sosyal ağlarda paylaş

Myshkin said:

Bütün bu yazdıklarınızın ayağa kalkmakla alakası nedir. Marş çaldığında da kimseye zorla söyletmiyorlar zaten, istemezsen söylemezsin. zorla söyletilmesinin saçma olduğu doğru, adamın yazdığı bir şiiri istiklal marşı diye sürekli okutup diğerlerini dinci bu herif diye yasaklamak da saçmalık. bu ülkede yığınla saçma sapan şey olabilir bu sizin özgürlüklerinden, canlarından fedakarlık etmiş insanlara insani olarak saygı göstermenize engel değil.

Abi ben bana sorulmadan yapılan hiçbirşeye saygı duymak zorunda değilim, insanlara şöyle yükler yüklemeyeceksin fedakarlık yapacaksan.

Savaştan kaçana kin beslemediğim gibi vatan ugruna ölene de minnet hissetmiyorum. Bunların hiçbiri benim kontrolümde değil. Ben şurada bir taneniz için bile ölmem yani. Ve vice versa.

İnsanların yaşaması için insanları ölüme yollamak zaten gerzeklik.

Ben güzel ideolojiye saygımı duyarım, zekaya saygımı duyarım. Bu yüzden atatürk'ü kaliteli. Ha savunanları aşırı kalitesiz, çünkü hala atatürk'ün savunulmaya ihtiyacı olmadıgını ögrenemediler.

Ben kendi özgürlüğüm için savaşırım, sonraki nesillerin de saygısını umursayacağımı pek sanmıyorum.

Hayatı ucuzlaştırıyorsunuz "ölüye saygı" tripleriyle. Onun ölmesine gösterdiginiz saygı çok enteresan bir şekilde "borcun ödendiği/heba olmadıgı" gibi önermelerle beraber geliyor yanında ve bu baya barbarca çocuklar.

Ölüm her zaman çirkin, içinde valor yok, hayran olunacak birşey yok.

Ölenler heba oldu, kalanlar devam etti. Ölen milyonlara insanın hüznünü taşıyabilecceğiniz bir zihniniz de yok ömrünüz de. Hayatınızı daha iyi hale falan getirin başkalarının ideolojilerinin sırtına binip dogruculuk kasacagınıza internette.
Sosyal ağlarda paylaş

Jim_E_Rustler said:

Myshkin said:

Abi ben bana sorulmadan yapılan hiçbirşeye saygı duymak zorunda değilim, insanlara şöyle yükler yüklemeyeceksin fedakarlık yapacaksan.

Savaştan kaçana kin beslemediğim gibi vatan ugruna ölene de minnet hissetmiyorum. Bunların hiçbiri benim kontrolümde değil. Ben şurada bir taneniz için bile ölmem yani. Ve vice versa.

İnsanların yaşaması için insanları ölüme yollamak zaten gerzeklik.

Ben güzel ideolojiye saygımı duyarım, zekaya saygımı duyarım. Bu yüzden atatürk'ü kaliteli. Ha savunanları aşırı kalitesiz, çünkü hala atatürk'ün savunulmaya ihtiyacı olmadıgını ögrenemediler.

Ben kendi özgürlüğüm için savaşırım, sonraki nesillerin de saygısını umursayacağımı pek sanmıyorum.

Hayatı ucuzlaştırıyorsunuz "ölüye saygı" tripleriyle. Onun ölmesine gösterdiginiz saygı çok enteresan bir şekilde "borcun ödendiği/heba olmadıgı" gibi önermelerle beraber geliyor yanında ve bu baya barbarca çocuklar.

Ölüm her zaman çirkin, içinde valor yok, hayran olunacak birşey yok.

Ölenler heba oldu, kalanlar devam etti. Ölen milyonlara insanın hüznünü taşıyabilecceğiniz bir zihniniz de yok ömrünüz de. Hayatınızı daha iyi hale falan getirin başkalarının ideolojilerinin sırtına binip dogruculuk kasacagınıza internette.

http://i.imgur.com/u17w83i.gif
Sosyal ağlarda paylaş

olm. saygı dediğiniz şey garip birşey.

bana göre saygısızlık olmayan şey başkasına göre saygısızlık oluyor.

geçen zemzem suyu vermişlerdi. hacıdan gelmiş. verdiler abi elime bardağı. üç yudumda iç gibi birşey söylendi. dedim 4 içsem olmuyor mu. hemen bir yüz ekşitildi. dalga geçmiş gibi gücenmeliymişim havası esti.

oysa bu da benim fikirlerime saygısızlık. sizin etik değerleriniz ve davranışlarınız var da benimkiler noel baba çorabı mı? siz neden benim duygularımı ifade şeklime saygısız etiketi yapıştırıyorsunuz?

kısaca, siz nasıl kalkmadılar diye bik bik edenler, onların birey olarak düşünebilme kapasitelerine haksızlık ve saygısızlık ediyorsunuz. bu işler öyle ahkam kesmeye benzemez. onlar saygısızsa sen de saygısızsın.
Sosyal ağlarda paylaş

Jim_E_Rustler said:

yekeyeke said:

Sufi said:

bu arada herkes xunn'daki wisdomın 10'da 1'ine sahip olsa ülke ışıl
ışıl olurmuş. wise buldum adamı şaştım valla :D

Normal, Ata'ya küfür edenin yüceldiği zamanlardayız, ışıl ışıl ülke satanlara tapıldığı anlardayız. Bunu beğenmicen de, Ata'ya saygı duyanları mı beğenicen? O zaman bizi de şaşırtdın "valla".

Ben henüz topicte bir kişinin bile atatürk'e laf söyledigini görmedim.

Baya okumaktan acizsiniz.

Ben "topic"te Atatürk'e küfür edildi mi dedim? Ata'ya küfür edenin yüceldiği zamanlardayız dedim. Okumaktan aciz olunabilir de, okuduğunu anlayamamak daha tırt bir durum, üstelik 10 senedir paticikte 100. isminle takılan biri için.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...