Fakkoo Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 neden ya? de da yı ayırmayan ki qü yü böyle yazan felan bunlara laf ediliyorda burda Nasıl bir noobluktur bu adam ç ü ö ğ leri havada uçuştururken "isinmişim :)" yazıyor yahu. i yazınca artismi oluyonuz lan?
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 ı yazmak icin ben ⌥+i kullaniyorum, kim ugrasacak? Tum Turkce karakterler icin ayni durum.
applev0dka Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 abi cogu zaman zor geliyor klavyede basmak, bir parmak alıskanlıgı var sonucta, farkında olmadan cogu zaman c ç ı i karısıyor, parmak hangisine yakınnsa :D
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 valla ben sadece mobil de kasmıyorum ı i u ü fln
Theridone Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 telefondan yazınca öyle de, pcden yazınca dikkat etmeye çalışıyorum. aslında hepsi di'nin yüzünden, o natingımlı alıştırdı beni =)
DeathLord Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 Dworgian said: valla ben sadece mobil de kasmıyorum ı i u ü fln
DeathLord Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 Fakkoo said: neden ya? de da yı ayırmayan ki qü yü böyle yazan felan bunlara laf ediliyorda burda Nasıl bir noobluktur bu adam ç ü ö ğ leri havada uçuştururken "isinmişim :)" yazıyor yahu. i yazınca artismi oluyonuz lan? Aha şimdi çözdüm kuyruk acısını, emo klavyesiyle yazmış burda dalga geçilince gurur yapmış şimdi de millet yanlış harf yazsa da saldırsam diye bekliyormuş demek ki.
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 http://antik.eksisozluk.com/show.asp?id=33101123 msj vermek için
Fakkoo Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 DEATHLOR ASDHFJLAHSDFJLAHDFJLAHSDF :D:D SNNA YHA UF .S cı cıktı ya arada ahah
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 Hepsi ozenti, gitmis Ingilizce klavye almislar. F kullanacaksin!
sabonis Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 türkçe klavyeye sahip olup ı'ya dikkat etmeyip i yazan zaten direk silinmeli o ayrı konu da, ingilizce klavyeye bile bir noktaya kadar kılım. amerika'da okuyan ve alışkanlık haline getiren elemanlar ve bir şekilde zorunluluk veya kolaylık gereği ingilizce klavye kullananlar hariç net bir artistlik olduğunu düşünüyorum. ha sorsan her böyle kullananın kendine göre geçerli sebebi vardır da, yine de çoğu bahane.
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 Notebook olunca degismiyor tabii kolay kolay.
DeathLord Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 ı yerine i kullanmayı artistlik olarak görüyor olmanız inanılmaz gerçekten.
Fakkoo Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 Sonofa said: ingilizce klavye kullananlar.. abi sorun o değil işte :D ona ve mobile bağlananlara canım feda sıkıntı yok. Yazdığım gibi ö ü ğ ç ler havada uçuşuyor. ama hapşirik tuttu yazıyor mesela :D
FromTheHell Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 abi ı yerine i yine ok de, i yerine ı çok iğrenç ya.
HakkiYendi Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 ya buna dikkat eden de mi varmış forumda
Öne çıkan mesajlar